Tænd op derhjemme med billigt brænde leveret til dig i Kalundborg

Hvis du leder efter en virksomhed, der kan levere brænde i Kalundborg, er Den Gamle Brugs bestemt noget for dig. Her kan du købe billigt brænde af forskellige sorter og en masse andre træprodukter, som fx træpiller og træbriketter. Hvis du vil blive klogere på foretagendet, kan du blot læse med her.

Den Gamle Brugs

Billigt brænde i høj kvalitet

Billigt brænde og praktisk levering er to ting, som i den grad gør sig gældende, når snakken falder på Den Gamle Brugs. I spidsen af virksomheden står Palle Hansen, som siden 1996 har gjort et utal af kunder fra Sjælland glade og tilfredse med Den Gamle Brugs’ mange forskellige produkter, som alle har det tilfælles, at de er af høj kvalitet. En anden fællesnævner er naturligvis også, at de har med træ at gøre. Men selvom Den Gamle Brugs alle dage har været garant for billigt brænde, er det ikke det eneste, som de går op i. Miljørigtige produkter og kyndig, faglig og venlig kundeservice ligger også deres hjerter meget nært. Så også derfor er Den Gamle Brugs et rigtig godt valg.

Godt brænde i Kalundborg 

De leverer selvfølgelig deres billige og gode brænde i Kalundborg. Bestilling og betaling foregår via deres hjemmeside på dgb-braende.dk, som du naturligvis kan klare, hvor og hvornår det passer dig. Godt brænde i Kalundborg har ikke altid været lige nemt at få fingrene i, men Den Gamle Brugs har de sidste mange år netop ændret ved dette. De leverer både hurtigt og sikkert, og de er først glade, når du er tilfreds. Og så er det gratis. Brænde til levering i Kalundborg er forarbejdet efter de mest moderne teknikker på Den Gamle Brugs’ eget bearbejdningsanlæg i Døjringe. Tilmed stammer de primært fra lokale skove på Sjælland. Virksomheden sætter nemlig en ære i at holde et højt etisk og klimaforsvarligt niveau – også når de leverer brænde til dig i Kalundborg.

Kategorier