Indret hus og hjem

I webshoppen finder du alt det bedste til indretningen. Du finder de fedeste mærker på området og varesortimentet spænder over møbler, interiør, tæpper, service og meget mere.

Trænger dit hjem til fornyelse, så klik ind og se de mange flotte varer, der forhandles på nettet. Du finder mærker som Day Home, Fermob og Oliver Furniture, der alle er unikke mærker med hvert deres speciale.

Day Home er en række fantastiske produkter i lækre kvaliteter og med inspiration hentet i mange af verdens lande. Stilen er eksklusiv og ofte vintageinspireret. Day Home laver smukt interiør til alle boligens rum, samt fine accessories og du kan både finde elegante lysestager, bløde puder, søde bamser og meget andet i det eksklusive sortiment.

Med FERMOB er det slut med kedelige havemøbler i plastik. FERMOB er en fransk producent af dejlige havemøbler, der er yderst funktionelle og fremstår med en lethed i designet og i strålende farver, der tilfører liv og glæde til alle haver og terrasser. FERMOB laver også søde møbler til børn. Kig videre på sortimentet fra FERMOB på nettet, hvis du er til enkle designs i skønne farver.

Oliver Furniture er dansk møbeldesign til børn, helt i den skandinaviske ånd og med hang til fin og enkel idyl. Disse udsøgte børnemøbler er så tidløse og smukke at de vil kunne stå på børnenes værelser gennem hele deres opvækst og sågar følge dem til de bliver voksne. Børnemøbler fra Oliver Furniture er håndværk i særklasse.

Se det hele og meget mere på nettet.

Kategorier