Kunsten lever og ånder i det nye galleri ARTUNIKA

Kunsten lever og ånder i allerbedste forstand i disse tider. Tidernes krise betyder, at fårene bliver skillet fra bukkene og at det udtryksfulde kvalitets kunst består. Og det er også derfor, vi har valgt at udvide galleri ARTUNIKA med både kunstmalere, fotografer, illustratorer, skulptører, m.fl.. Samt det er os en glæde at kunne præsentere kunst vi synes kan fylde menneskers liv med glæde og inspiration.

Kunstgalleri ARTUNIKA er et rent online galleri, hvilket betyder at man i ro og mag, på hvilket som helst tidspunkt af døgnet, kan se og følge med i vores kunstudvalg. Vi er på online medier som Facebook, hvilket betyder, at vores fans flere par gange om ugen bliver opdateret med vores nyeste kunst.

Og endnu bedre er det, at som online galleri, har du som kunde fuldstændig returret om du skulle vælge at returnerer et købt maleri. En sikkerhed der altid skaber et trygt køb og sikre at man får lige det som man ønsker, hvilket vi lægger meget stor vægt på.

 

Hvilken kunst kan vi tilbyde?

Vi har en stor palette af dygtige og talentfulde kunstnere, hvor vores kunstnere arbejder med abstrakte malerier, mixed media, anvendelsen af anderledes medier. Ny moderne ekspressionistiske malerier med kraftfuldt udtryk. Stilren moderne fotokunst, samt meget mere. Vi er ikke bange for at udstille forskelligheder så længe vi synes det er godt og har noget der kan være interessant for vores besøgende.

Her har vi beskrevet noget af den kunst vi har udstillet.

 

Abstrakte og mixed media malerier

Vi har abstrakte malerier der vil give farve til et rum, men vi har også interessant malerier, hvor der anvendes flere forskellige medier. Eksempelvis udtrykker flere af vores kunstnere såsom Anne Vilsøe, Lene Berg og kommende kunstner Pernille Reitz Hauge sig ved udtryksfulde broderinger, spraymaling, tusch, tape, træ og mange andre interessante og udfordrende materialer.

http://www.artunika.dk/kunstnere-kunstmaler-fotograf-billede-malerier

Eksempelvis elsker Anne Vilsøe, at arbejde med kontraster - især mellem det højlydte (fx graffiti) og det stille (korsstingsbroderierne), og mellem det overfladiske og 'kolde' (de malede flader) og det taktile og stoflige (det broderede).

Flotte abstrakte malerier kan nydes ved at besøge vores unge og talentfulde kunstner Marie Brøgger, der også udtrykker sig i mange andre stilarter.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmaler-marie-bragger

 

Ny Moderne Ekspressionistiske Malerier

Vi kan også byde på stærke ekspressionistiske malerier af vores kunstner Michael Cavio Krogh Caspersen. Udtryksfulde store malerier, hvor der er anvendt anderledes materialer i form af møbelstykker som baggrund for hans motiver.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmaler-michael-krogh-caspersen

 

Stilren Moderne fotokunst

Vi har lige fået en ny dansk foto kunstner Miss Holm, der udstiller og sælger sin serie Roadkils. En begrænset foto serie af æstetiske og stilrene sort/hvide kunst fotografier. De har alle et stærkt udtryk og vi kan på det varmeste anbefale, at give dem et kig. Herudover kommer fotografierne med en luksuriøs finish, hvor de bliver lamineret og trykt på en ribon (tynd metalplade) med ophæng.

http://www.artunika.dk/kunstner-fotograf-miss-holm

 

Pop Art Kunstprojekt af MelleM

Kunstprojektet Mellem er tæt samarbejde mellem Rikke Line Andresen som mødte hinanden i 2001 og siden har delt atelier. I et tæt samarbejde har de skabt en serie af malerier, hvor billede er blevet til ud fra en fælles idé og et fælles motiv, men i form af to forskellige lærreder, produceret separat og uafhængigt af hinanden.

Udgangspunktet for serien var et enkelt maleri, der ved at fusionere deres respektive stilarter, skulle markere en fælles udstilling. Ideen udviklede sig imidlertid og er blevet til en større serie, alle med close up motiver fordelt på to lærreder, malet af hver sin kunstner, med hver sit personlige islæt.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmalere-kunstprojekt-mellem

 

Cobra Kunst i allerhøjeste kvalitet

Adam Sandenholt er en kunstner med stor forkærlighed for det abstrakte. Og som bevæger sig bredt indenfor genren alt efter temperament, og udfordrer gerne sig gerne kunstnerisk. Dette kommer til udtryk gennem variationen af hans oliemalerier, hvor kendetegnet dog altid det frie maleriske udtryk og den indgående brug af farvekombinationer.

Han lader sig inspirere gennem hverdagen og livets mange uforudsete situationer. Og hans malerier har sit eget selvstændige sprog med rødder i COBRA kunsten som han nyder at iagttage.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmaler-adam-sandenholt

 

Pragtfulde oliemalerier af Suse Hartungs univers af levende dyr i en surrealistisk hverdag

Malerierne er motiver af dyr og mennesker i en skarp og sjov streg. Dyrene er anbragt i skæve situationer ofte sammen med mennesker i landskaber og bybilleder. Mennesker og dyr portrætteres i en naturlig samklang som et udsnit af en surrealistisk hverdag.

Suse Hartungs isbjørne og andre dyr gøres så levende, at de nærmest træder ud af billedet.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmaler-suse-hartung

 

Kraftfulde blomstermalerier

I Tove Andresens værker oplever man hendes fascination af farvekvaliteter. Farvespillet er rigt og varieret med et væld af nuancer, man oplever meget tydeligt og meget intimt de farvesymfoniske elementer i kompositionerne. kompositioner der svinger fra det næsten naturalistiske til det semi-abstrakte uden det for alvor forandrer helhedsudtrykket. Man oplever en stor trang til at udtrykke lyset, livet, håbet.

Tove Andresen har en længere kunstnerisk erfaring bag sig, med udstillinger - udsmykninger - illustrationer - forfatterskab - undervisning bag sig.

http://www.artunika.dk/kunstner-kunstmaler-tove-andresen

 

Kunst i virksomheden

Til virksomheden har vi fantastiske udtryksfulde store malerier af kunstmaler Lene Berg, helt op til 3,4 meter lange og 1,5 meter i højden, hvilket vil gøre et godt indtryk på enhver som man har på besøg.

Malerierne er både grafiske samt har et smukt kunstnerisk udtryk, der kan skabe grundlag for kreativitet, innovation, samt glade og tilfredse medarbejdere, hvilket sætter et tydeligt præg på virksomhedens bundlinje.

Og det er vores overbevisning at arbejdspladsen er vores andet hjem, hvor vi tilbringer mere tid end i vores egen stue og hvorfor det derfor er vigtigt, at skabe behagelige og inspirende omgivelser.

Og god kunst afspejler virksomhedens sans for kvalitet og kreativitet, samt signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere

http://www.artunika.dk/galleri-kunst-kreativitet-innovation-teambuilding-arbejdsplads-udsmykning

 

Udsmykning & bestillingsopgaver

Vores kunstnere tilbyder også bestillingsopgaver, hvis man f.eks. ønsker sin kantine, mødelokale eller reception udsmykket med unik kunst. Dette er en fantastisk mulighed for at tilføre sin virksomhed et unikt og personligt præg.

Det gælder bare om at finde den kunstner, som man synes og herefter kontakte os omkring hvilke tanker ideer i har med udsmykningen. Og hvis der ønskes hjælp fra en indretningsarkitekt stiller vi også det til rådighed.

 

Investering i kvalitets kunst

Det er tidligere set, at investering i danske malerier og anden kunst kan give et forrygende afkast, og her er der vel og mærke tale om helt skattefrit afkast. Og da det er vores mål kun at samarbejde med dygtige og seriøse kunstnere kunstnere, antager vi også at kunstværker købt hos ARTUNIKA kan anskues som investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.

»Kunst er et godt supplement til traditionelle investeringer i aktier og obligationer, og målgruppen er både private, samlere og investeringsforeninger. Investering i kunst har de seneste ti år vist sig at være et yderst lukrativt supplement til investeringer i værdipapirer. Afkastet har i mange tilfælde været større end traditionelle investeringer og samtidigt skattefrit,« siger Kim Lykke Pedersen, der driver »Københavns Vurderingshus«.

Det er lidt af det vi kan byde på, men kom og besøg vores galleri og lad dig inspirerer...

http://www.artunika.dk   //   http://www.artunika.com

Og besøg vores facebook side og lad løbende blive opdateret med fantastisk kunst.

http://www.facebook.com/artunika.dk

Venligst,

ArtUnika

Kategorier