Marset Maranga og Studio Italia Design Kelly pendler hos Lampefeber

Hos Lampefeber kan du købe de elegante Kelly pendler af Studio Italia Design samt den flotte Maranga lampe af Marset. Kig nærmere på udvalget på da.lampefeber.com, eller læs mere i denne artikel.

Lampefeber

Studio Italia Design Kelly pendler – moderne og smukke

Find skønne Kelly pendler hos Lampefeber. Det er en serie skabt af Studio Italia Design, der startede deres produktion af moderne lamper i 1950. I dag forbinder man Studio Italia Design og ikke mindst deres Kelly lamper med høje kvalitetsstandarder og italiensk boligdesign, når det er bedst. Studio Italia Design er konstant i gang med at udvikle ny skræddersyede pendler og andre lamper, hvor deres ikoniske blanding af kvalitet, form, funktion og state-of-the-art teknologi indgår. Mange her i landet er vilde med deres Kelly pendler, der fås som kugler, halvkugler og andre former. Det er minimalistiske kunstværker skabt som lamper, der passer perfekt ind i det moderne og stilrene danske hjem. Lampefeber sælger også andre serier fra Studio Italia Design end blot deres Kelly pendler, du med fordel kan tage et nærmere kig på via da.lampefeber.com.

Marset Maranga serien findes på da.lampefeber.com

Hvis vi bliver nede ved Middelhavet, så er lamperne fra Marset også værd at bemærke og især deres Maranga serie. Marset blev grundlagt i 40’erne ved Barcelona som en ikonisk familievirksomhed. Der er naturligvis sket meget i de sidste 70-80 år, og så sent som i 2014-2015 modtog Marset fornemme designpriser som fx DME Award samt Premio Nacional de Diseño. Deres Maranga pendler har et nærmest futuristisk look, der passer godt ind i det trendy og moderne hjem som fx en stilren dansk lejlighed midt i København. Marset og Maranga serien, men også andet fra mærket som fx FollowMe bordlampen, er blevet til et populært syn i Danmark. De innovative design har puttet mærket på verdenskortet inden for boliginteriør.

Lampefeber forhandler Studio Italia Design lamper til hjemmet inkl. deres famøse Ke lly pendler. Se også de innovative og trendy modeller fra Maranga serien af Marset via da.lampefeber.com.

Kategorier