Miljøvenligt undertøj til damer i bambus

Hos Boody specialiserer de sig i miljøvenlige og allergivenlige beklædningsgenstande til mænd, damer og børn heriblandt masser af lækkert basic undertøj. Der benyttes økologisk bambus i fremstillingen af tøj fra boody.dk.

Boody

Etisk fremstillet undertøj til damer

Der er større og større fokus på bæredygtige løsninger i alle aspekter af vores liv. Man kan også slå et slag for miljøet ved køb af undertøj. Boody er en virksomhed fra Sydney, der har specialiseret sig i undertøj til damer, herrer og børn i økologisk bambus. Bambusviskosen betyder, at undertøjet er antistatisk og termoregulerende. Der sælges masser af basic undertøj inkl. sports BH’er, bikinier og briefs, ligesom du også finder behagelige sokker. Du kan for de fleste typer af undertøj vælge mellem flere farver. Undertøj fra Boody er fremstillet etisk igennem alle led af processen. Hvis du synes at økologisk undertøj i bambus lyder som en god ide, kan du læse mere på www.boody.dk.

Bæredygtigt bambus tøj fra Boody

boody.dk kan du købe bambus tøj. Det bæredygtige udvalg indeholder BH’er, leggings, bodysuits m.m. til kvinderne, ligesom du finder boxers, toppe m.m. til herrerne. Det er også muligt at finde økologisk bambus tøj til børn som underdele og onesies. Boody udvikler bambus tøj, der ikke bare er godt for miljøet, men som også er behageligt at have på. Den termoregulerende effekt i bambus gør det også ideelt til sportsbrug. Boody har altså fundet en ny og innovativ metode til at skabe undertøj, som er god for miljøet og for kunderne. Man skulle tro at økologisk bambus tøj er langt dyrere end det normale i bomuld og andre materialer, men det er overhovedet ikke tilfældet. Se selv de lave priser online på www.boody.dk.

Hvis du leder efter lækkert basis undertøj til damer eller herrer, finder du et skønt udvalg hos Boody. Deres bæredygtige og økologiske kollektioner betyder, at man kan handle med god samvittighed. Bambus er samtidig et materiale, som har mange andre positive effekter i tøjproduktion.

Kategorier