Det famøse brand inden for design Novasolo samt bambus møbler fra Tine K Home

Er du ude efter lækkert design til hjemmet? Prøv at tjekke udvalget hos ES Furniture. Deres udvalg rummer fx brands som Novasolo, og du kan finde de skønne bambus møbler fra Tine K Home på siden.

ES Furniture

Novasolo – se de skønne designartikler

Der er her tale om en dansk virksomhed. Novasolo står for høj kvalitet og bæredygtige designs. Der er benyttet materialer som træ og rattan. Hvis du er ude efter møbler i hvidlakeret mahognitræ, så er disse et godt bud. Novasolo møbler kendetegnes ved det klassiske nærmest antikke design, som kan bidrage til mange typer af hjem. Sortimentet byder fx på vitrineskabe, der er gode til at udstille bestik og glas. Der findes også Novasolo spiseborde online i sortimentet, som du kan klikke dig frem til ved at besøge hjemmesiden ES Furniture. Se udvalget fra dette brand og mange andre inde på esfurniture.dk.

ES Furniture fører de kendte bambus møbler fra Tine K Home

De unikke bambus møbler fra Tine K Home er få klik væk, og de er i den grad populære. Det er Tine Kjeldsen og Jacob Fossum, der står bag dette brand, som har taget den danske designscene med storm. Se møblerne og den kombinerede stil mellem boheme og enkelthed. Det er ikke kun bambus møbler fra Tine K Home, du finder fra serien af, men der er også keramik, puder og meget andet, så du kan finde brugskunst og møbler til hele hjemmet fra denne designvirksomhed. Hos ES Furniture har de købt lidt ekstra ind af bambus møbler fra Tine K Home, hvis det er dem, du er forelsket i. Du kan bladre lidt frem og tilbage på hjemmesiden, hvor du naturligvis også kan bestille fra. Se meget mere ved at klikke ind på esfurniture.dk, og få flotte nye møbler til din bolig.

Søger du efter møbler til huset eller lejligheden? Hos ES Furniture er der fx bambus møbler fra Tine K Home og Novasolo møbler, men du finder også mange andre brands ved at besøge webshoppen.

Kategorier