En planseng kan fx være en ide mht. ny seng

Når man skal ud for at købe en ny seng, findes der mange forskellige modeller at vælge imellem. Hvis man gerne vil have en, der også kan fungere som et møbel, der pynter i soveværelset, vil det være oplagt at gå efter en planseng, da disse findes i mange forskellige, flotte modeller.

SengeSpecialisten

Identificér ønskerne og kravene til en ny seng

Inden man bevæger sig ud i butikkerne for at finde sin nye seng, kan det være en god idé at overveje ønskerne og kravene til en den seng, man skal have med hjem. Først og fremmest må man ikke gå på kompromis med komforten – ellers kan du risikere en dårlig nattesøvn. Men derudover findes der også mange andre punkter, man bør overveje ved en ny seng. Eksempelvis skal man overveje behovet for funktioner dvs. om man bl.a. ønsker at den nye seng skal være med elevation. En ny seng må for nogles vedkommende også gerne have et flot design eller udtryk, der skal passe ind i en bestemt indretning i soveværelset. Derfor er det også værd at overveje hvilken type seng, der bedst kan opfylde de designmæssige krav til en ny seng.

En planseng har mange, flotte muligheder

Ved en planseng forstår man en seng der er bygget op af en ramme hvori boxmadrassen placeres løst. Med en planseng kan man derfor stadig få en rigtig god komfort, idet man kan finde en madras, der passer til de krav og behov, der er. Derudover findes rammen af plansengen i et stort udvalg af designs og farver med eller uden sengegavle, hvilket gør det muligt at finde en seng, der giver et rigtig flot udtryk i soveværelset. En yderligere fordel ved en planseng er, at man kan skifte madrassen ud uden at skille sig af med sengens ramme. Hvis det er denne type seng, man er på jagt efter, er det stadig en god idé at søge vejledning hos specialister –fx hos SengeSpecialisten – for at få den bedste komfort.

Kategorier