SengeSpecialisten ligger inde med et fint udvalg fra Dunlopillo fx en kontinental seng

Søger du efter en kontinental seng? Det er en populær sengetype, og den fås fra mange brands hos SengeSpecialisten. Klik dig ind på siden, og bestil senge, madrasser, puder og meget andet til soveværelset fra Dunlopillo, Tempur, Auping, Viva Beds og en del andre brands.

SengeSpecialisten

Køb en kontinental seng med tre lag

Køb den rette kontinental seng, der matcher designet i dit soveværelse, og som, du føler, er helt perfekt for dig. Hos SengeSpecialisten er de virkelig eksperter i kontinental senge, så du kan fx shoppe modeller fra Viva Beds, Jensen, Wonderland og mange flere – alle brands af topkvalitet! En kontinental seng er kendetegnet ved strukturen. Det øverste lag er en topmadras, og under den finder man en springmadras. I bunden danner en boxmadras fundamentet for den gode nats søvn. Når du køber din kontinental seng hos SengeSpecialisten, så er du selvfølgelig sikker på, at alle led er af den bedste kvalitet på markedet. Køb din seng via webshoppen, eller tag ind forbi en af de mange butikker. SengeSpecialisten er en landsdækkende kæde.

Dunlopillo og mange andre brands på www.sengespecialisten.dk

Dunlopillo er et kendt brand til soveværelset, og det er i den grad også anerkendt. Derfor finder du meget fra Dunlopillo hos SengeSpecialisten, der fører senge og tilbehør fra mærket her. Deres senge er baseret på en kerne af latex – et allergivenligt naturmateriale. Latex er blødt og åndbart, og derfor er det et foretrukket materiale, hvis man vil have en seng af allerhøjeste kvalitet. Som man næsten kan gætte af navnet, så fremstiller Dunlopillo også førsteklasses puder, som du selvfølgelig også finder en del af på www.sengespecialisten.dk. Se de mange nedsatte modeller fra Dunlopillo, og spar på flere typer af senge og tilbehør til soveværelset.

Inde på sengespecialisten.dk har du adgang til et gigantisk udvalg af senge, så derfor kan du også finde den rette kontinental seng i udvalget, men du kan selvfølgelig også shoppe elevationssenge, boxmadrasser samt plansenge online. Køb fx fra brands som Dunlopillo, Tempur, Ringsted Dun og Jensen.

Kategorier