Busrejser til Berlin eller Cirkusrevyen 2019 i København

Du bliver nødt til at se Cirkusrevyen 2019. Der er ekstra mange politiske emner at tage fat på i år, og underholdningen er i top - garanteret! Ans Rejser har en perfekt udflugt til denne begivenhed i København, der varer to dage. Se også de historiske busrejser til Berlin på ansrejser.dk.

Ans Rejser

Oplev satire og underholdning ved Cirkusrevyen 2019 i KBH

Cirkusrevyen afholdes på Dyrehavsbakken og er efterhånden blevet en grundlæggende del af dansk kulturarv. Det handler om hele Verden, men også situationen her i Danmark. Det er en perlerække af skuespillere, der står for showet. Du har sikkert hørt om navne som Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Lise Baastrup og Karsten Jansfort. Turen byder også på en middag ved Bakkens Perle, ligesom der tilbydes kanalrundfart dagen efter. Der er ikke sparet på overnatningen, som er på firestjernet hotel. Det er dog ikke gået udover din pris. Grundet Ans Rejsers samarbejdsfordele og store netværk er de i stand til at tilbyde den muligvis bedste rejse til Cirkusrevyen 2019 blandt danske udbydere. Hvis du ikke har været der før, er der gode oplevelser i vente. Cirkusrevyen er intelligent humor og dansk satire, når den er bedst. Rejs med Ans Rejser på bustur med billet til Cirkusrevyen 2019, og træn dine lattermuskler.

Busrejser til Berlin via www.ansrejser.dk

Ans Rejser er især kendt for det store udvalg af ferier til Tyskland inkl. busrejser til Berlin, Hamborg og andre storbyer, men også landlige områder, øer og flodkrydstogter på Rhinen og Mosel. Hvis du er fascineret af Berlin og dens rige historie, så finder du en oplagt ferie på ansrejser.dk. Der er tale om en busrejse til Berlin, hvor temaet er 30 års jubilæum for Murens fald. Denne tur på fire dage til Tysklands hovedstad byder på spændende museer, STASI fængslet, Holocaust monumentet og også Hackeshe Höfe. På www.ansrejser.dk finder du al den information, du har brug for angående busrejser til Berlin og deres jubilæumstur, som også byder på Checkpoint Charlie, byrundtur og DDR museum. Kom på en uforglemmelig bustur til en af de mest betydningsfulde byer i hele Europa.

Bestil busrejser til Berlin og Cirkusrevyen 2019 hos Ans Rejser.

Kategorier