De kendte MVMT og Breitling armbåndsure forhandles via guldsmedoestergaard.dk

MVMT har taget verdenen med storm, selvom deres ure først så dagens lys i 2013. Guldsmed Østergaard leverer et bredt parti fra dette mærke. På www.guldsmedoestergaard.dk finder du også de stilfulde Breitling ure, og denne butik fra Skive er en udnævnt forhandler af mærket.

Guldsmed Østergaard

MVMT ure kan købes i Danmark hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard sælger MVMT ure til hele Danmark via www.guldsmedoestergaard.dk. Det er et nyere brand, som især har vundet ungdommens tillid. MVMT er en forkortelse for Movement, og for en god pris kan du også blive en del af bevægelsen. De veldesignede dameure og herreure og den kvalitetsfulde urmekanik beviser, at man ikke behøver at sælge bilen for at få råd til et ordentligt ur. I dag er der solgt mere end 1,5 millioner ure fra MVMT, og mærket har over 4,5 millioner følgere på sociale medier som Twitter og Instagram. På guldsmedoestergaard.dk finder du bl.a. Nova Stella modellen, som især er populær. Køb maskuline og rå herreure med masser af detaljer, eller mere feminine MVMT armbåndsure med mindre skive.

Breitling ure til damer og herrer til de rigtige priser

Breitling er og forbliver et stilfuldt valg, og Guldsmed Østergaard har opnået den store ære at være udnævnt forhandler af mærket. Det betyder, at du kan bestille modeller hjem uden købetvang, og at de kan sende urene til det officielle værksted i Stockholm med en fast reparationspris. Mærkets priser starter på 17.000 kroner, og Guldsmed Østergaard har normalt 40-50 forskellige Breitling modeller liggende på deres lager. Vælg mellem Navitimer piloture samt de maskuline Avenger varianter på guldsmedoestergaard.dk. Kontakt denne urmager og guldsmed fra Skive, hvis du er fristet af en af de mange Breitling modeller, eller hvis du har brug for generel rådgivning. Der leveres naturligvis til hele Danmark.

Guldsmed Østergaard sælger ure fra Breitling og MVMT, som det fremgår i denne artikel. Deres webshop bugner med stærke brands, hvoraf der er masser af gaveideer. Tag et kig online på guldsmedoestergaard.dk, og se nærmere på udvalget.

Kategorier