Sif Jakobs Corte ringe og Marc Jacobs ure via www.guldsmedoestergaard.dk

Marc Jacobs ure er nogle af de mest efterspurgte, og Guldsmed Østergaard tilbyder modeller fra dette mærke med levering til hele landet. Sif Jakobs Corte serien er også oppe for tiden. Det er en række funklende smykker til dem, der ønsker elegance. Alt sammen kan bestilles på www.guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard

Marc Jacobs ure sælges hos Guldsmed Østergaard

Marc Jacobs ure er trendsættende, hvor mange af de andre brands blot prøver at følge med. Marc Jacobs var kreativ direktør for det anerkendte brand Louis Vuitton, men i 1993 gik manden i sin egen retning og skabte et modehus opkaldt efter ham selv. Marc Jacobs fremstiller alt fra tasker og sko til ure, du kan finde på guldsmedoestergaard.dk. Marc Jacobs ure fås i vidt forskellige design, med lænkerem og læderrem og i forskellige materialer. Guldsmed Østergaard har valgt at sætte nogle af modellerne ned med seriøse procenter. Tjek derfor, om dit favorit ur fra Marc Jacobs er nedsat på webshoppen. Bestil de flotte Marc Jacobs ure i forgyldt sølv, stål og andre materialer som gave eller til dig selv.

Sif Jakobs Corte creoler og ringe med funklende smykker

Sif Jakobs Corte serien byder på funklende smykker. Du finder ringe og creoler i sølv, forgyldt sølv med mere og med zirkonia og andre ædelsten, der er med til at elevere smykkerne fra Sif Jakobs Corte. Guldsmed Østergaard har meget på lager fra mærket, og derfor finder du også de fleste ringe fra Sif Jakobs Corte i mange størrelser. Her er altså tale om den ultimative fødselsdagsgave til kæresten, som med garanti får et smil frem på læben. Ud over Sif Jakobs Corte serien tilbydes der også fra Antella, Biella, Otranto, Novara og andre serier fra samme mærke af.

Køb Marc Jacobs ure fra et af de bedste udvalg i landet. Guldsmed Østergaard tilbyder også Sif Jakobs Corte ringe og creoler, der ligeledes er en sikker vinder på gavebordet. Alt sammen er ved dine fingerspidser på guldsmedoestergaard.dk.

Kategorier