Skønt udvalg af unikke Mads Z smykker og eksklusive ByBiehl smykker

Kigger du forbi Luna Sølv & Guld disse dage, bliver du præsenteret for et skønt udvalg af smykker fra flere eksklusive og spændende mærker. Nogen af dem kender du måske allerede, men der er næsten med sikkerhed også nogen du ikke er stødt på før. Der er derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i en spændende verden af smykker, og finde nye smykker hjem til smykkeskrinet. I artiklen herunder kan du læse mere om to af mærkerne fra kataloget, Mads Z smykker og ByBiehl.

Luna Sølv & Guld

Unikke Mads Z smykker

Bag navnet Mads Z smykker gemmer sig en fin kollektion af smykker, som blandt andet tæller flotte fingerringe i guld, halskæder med perler, ørestikker og vedhæng. Mads Z smykker har både alsidige og tidssvarende design, og man kan næsten ikke få nok af at sidde og bladre i kataloget - der er virkelig meget at kigge på! Smykkerne er altid veludtænkte, og man er ikke et sekund i tvivl om at Mads Ziegler som er manden bag dem, er omhyggelig og tager sig god tid når han designer smykker. Resultatet er ikke til at tage fejl af, Mads Z smykker er både smukke og unikke, og kan bruges i mange sammenhænge.

Stort udvalg af ByBiehl smykker

Foruden Mads Z smykker kan du blandt andet også finde de flotte smykker fra ByBiehl hos www.lunasmykker.dk. Her kan du blandt andet glæde dig til flotte armbånd, hoops, fingerringe og øreringe. I sidstnævnte kategori er især de flotte ByBiehl Tree Of Life øreringe virkelig værd at tage et kig på. Har du ikke allerede været forbi Luna Sølv & Guld, og kigge nærmere på de flotte smykker fra ByBiehl, Mads Z smykker og mange andre, kan det varmt anbefales.

Kategorier