Jagtrejser - Kom på jagtrejse med Korsholm

Med Korsholm jagtrejser tilbyder vi jagtrejser til spændende destinationer rundt om i verden. Så næsten uanset hvilke områder du holder mest af, har vi stedet til dig.

Jagtrejser Grønland

Under punktet jagtrejser Grønland på vores hjemmeside, kan du f.eks. læse om de spændende jagtrejser til Grønland, hvor du bl.a. har mulighed for at jage moskusokser, vildren og andre småvildtarter. Det er naturligvis primært jagten på de prægtige moskusokser der trækker jægere til Grønland. Grønlands natur er intet mindre end storslået og kan tage pusten fra de fleste.

Jagtrejser Rusland

Klikker du på jagtrejser Rusland på vores hjemmeside, finder du information om jagtrejserne til Rusland hvor du bl.a. har mulighed for en fin jagt efter Sibirsk Råbuk i området ved Kurgan som ligger øst for Uralbjergene.

Fotosafari og jagt i Namibia

Sidst men ikke mindst, kan vi varmt anbefale jagtrejse eller fotosafari til Namibia der er et tyndt befolket land med kun 1,8 mio. indbyggere. Namibia består af forskellige terræner fra ørken til bjerglandskaber. Du vil også finde frodige områder langt de smukke floder.

Kategorier