Udstyr til vandring, snowboarding, skisport etc.

Snow + Rock søger aktivt at tiltrække danske kunder ved at publicere websitet på deres eget sprog, så forbrugerne kan være sikre på, at de får de bedste tilbud i Europa på beklædning og udstyr til snesport og friluftsliv.

Snow + Rock er Storbritanniens største forhandler af skitøj og -udstyr og lagerfører kun de bedste kvalitetsprodukter fra verdens bedste mærker inden for skisport og friluftsliv. Selskabet er stolt af at kunne tilbyde de mest konkurrencedygtige priser i Europa og garanterer at refundere forskellen med glæde, hvis du finder det samme produkt til en lavere pris (i samme størrelse, farve og udførelse).

Snow + Rock forhandler en lang række produkter til skisport, snowboarding og vandring, herunder ski, snowboards, skijakker og -støvler, vandrestøvler… faktisk alt det, du har brug for til friluftsliv. Ikke alene tilbyder de produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser - de har også udarbejdet en række købsguider, der kan hjælpe dig gennem beslutninger, der er nødvendige, ved valget af ski samt udstyr til snowboarding og klatring. Hvis du stadig har spørgsmål, kan de kontaktes direkte pr. e-mail, telefon eller på deres sociale netværkssider på facebook.com/snowandrock og twitter.com/snowandrock.

Du kan være sikker på, at dine kortoplysninger er sikre, da Snow+Rock har en sikker check-ud-procedure og desuden accepterer betaling via PayPal. Websitet tilbyder en billig, fast leveringspris i hele Europa med standardleveringstid på 3-5 arbejdsdage efter afsendelse.

Kategorier