Ganefryd er en økologisk og bæredygtig helsebutik i Århus

I hjertet af Århus i den famøse Klostergade, finder du en hyggelig helsekostforretning. Ganefryd er en økologisk helsebutik med eget tilhørende bageri og egne produkter som fx dadelkonfekt.

Ganefryd

Helsebutik i Århus med et stort udvalg

Ganefryd er en helsebutik i Århus, som har valgt at fjerne kødet fra hylderne af. Det er der flere grunde til. En af dem er for at reducere CO2 udledningen. Ganefryd tager deres biologiske aftryk seriøst, og derfor finder du kun en række bæredygtige produkter af en naturlig kvalitet, når du kigger ind i den hyggelige, men stadigvæk rummelige helsebutik i Århus. Hvis du for alvor har fået smag for vegetarisk eller vegansk mad, så prøv at kigge på deres hjemmeside. Den indeholder en skøn underside med opskrifter, hvor tofu er hovedbestanddelen. Tofu er en proteinrig næringskilde udvundet af sojabønner, som man især kender fra det asiatiske køkken. Tofu har en skøn tekstur og er en glimrende køderstatning. På www.ganefryd.dk finder du også opskrifter på brød, kager og boller, du selv kan lave derhjemme. Disse klassikere fra bagværket Ganefryd i Klostergade i Århus er lavet ud fra sunde og nærende ingredienser, hvor der fx benyttes rismel, quinoa, hirseflager og andre godter fra naturen. Kom forbi deres vidunderlige helsebutik i Århus, og køb friskbagt bagværk eller ingredienserne, så du kan lave lækkerier, når som helst – for gæster eller blot dig selv.

Find adressen på denne helsekostforretning via ganefryd.dk

Ganefryd er en anderledes og ærlig helsekostforretning med dybt fokus på miljøet. Deres helsekostforretning indeholder mange godter til dem, der er glutenallergikere. Det er svært at finde lækkert brød uden gluten, og som en glutenallergiker render man normalt ind i store problemer i det normale supermarked. Derfor kan denne demografi med fordel aflægge visit til en specialforretning inden for helsekost som fx Ganefryd. Deres helsekostforretning indeholder mange og rigtig lækre fødevarer uden brug af gluten.

Ganefryd er en skøn og interessant helsebutik i Århus. Om end du bor i ”Smilets By”, eller du blot er forbi på en smuttur, så prøv at kigge forbi denne helsekostforretning i midtbyen på Klostergade. Find adressen samt mere info på ganefryd.dk.

Kategorier