Køb stofposer og vis miljømæssigt ansvar eller se udvalget af flotte strømpebukser

 

Hos Buch Copenhagen bydes du velkommen til et unikt, romantisk univers, hvor du kan holde din garderobe opdateret med tidens fineste trends. Det brede sortiment dækker alt fra fine blonde toppe til kimonoer med fantastiske prints, men også essentielle hverdagsting som stofposer eller strømpebukser.

 

Buch Copenhagen logo

Stofposer til den bevidste kunde

Hos Buch Copenhagen er tøjet designet med omtanke. De ser ikke bare sig selv som endnu en, forretning, der producerer tøj, men som en modevirksomhed, med et socialt og miljømæssigt ansvar overfor både producenter og kunder. Du har derfor selvfølgelig muligheden for at købe en af deres populære stofposer i rosa med et fint bronze-farvet logotryk. Hvis du er vild med Buch Copenhagen og deres måde at tænke mode på, vil du nemlig med sikkerhed også blive vild med en af deres smukke stofposer. Du kan vælge mellem den store eller den lille model, og for eksempel bruge en af deres stofposer som gavepose, eller bare som prikken over i’et på dit outfit.

Strømpebukser i flere varianter 

En vigtig detalje til ethvert outfit, der indebærer en kjole eller en nederdel, er strømpebukser. Da Buch Copenhagen designer mange smukke kjole og nederdele, er strømpebukser helt uundværligt, hvis du også vil kunne bruge denne del af din garderobe når vejret bliver lidt koldere. Du behøver til gengæld ikke lede andetsteds efter strømpebukser, da Buch Copenhagen selv har flere fine varianter som del af deres sortiment. De fås i både flere densiteter og farver, og passer derfor selvfølgelig altid til resten af dit outfit, samt til enhver lejlighed. Et nyt par strømpebukser fra Buch Copenhagen er nemlig altid komfortable, lige gyldigt om du vælger en tyndere densitet med et par stiletter eller en tykkere model med et par sneakers.

Besøg www.buchcopenhagen.dk eller en af landets 4 butikker, og træd ind i et magisk univers af eksklusivt boheme tøj til kvinder, der sætter pris på den feminine side af livet´

Kategorier