MyfittingRoom.dk - Lækkert Tøj og accessories online

Når vi køber tøj, stiller vi store krav til valg af materialer og designets stil og anvendelighed.

Lollys Laundry

Lollys Laundry leverer lækkert tøj i høj kvalitet - shop her.

Hos Lollys Laundry går det hele op i en højere enhed og på myfittingroom.dk kan du se og vælge mellem de mange lækre modeller i kollektionen. Om du er ud efter cardigans, kjoler, toppe, bælter, T-shirts eller tørklæder, så kan du finde det hele i vores webshop. Lollys Laundry benytter omhyggeligt udvalgte gode kvalitetsmaterialer som silke, læder, cashmere, bomuld og jersey, og det helt særlige mix kombineret med god forarbejdning har gjort det danske brand Lolleys Laundry vældigt populært. På myfittingroom.dk finder du en kollektion, som kan kombineres lige efter dine ønsker og behov, så du både er velklædt og smart samtidigt med, at du føler dig godt tilpas. Vi leverer nemt og enkelt og ved køb over 600 kr. betaler du ikke fragtpris.

Carré øreringe

Carré øreringe til dig der kan lide kvalitet og smukke smykker.

Skal du overraske en du holder af? Eller vil du bare forkæle dig selv? Uanset hvad så går du ikke forgæves i vores netshop. Carré har slået sig fast i vores bevidsthed som et smykkenavn, der signalerer kvalitet, skønhed og eksklusivitet til kvinder i alle aldre. Carré øreringe er fremstillet i ædle metaller - guld, sterling sølv og forgyldt sterling sølv, og vi er kendt for aldrig at gå på kompromis med vores høje kvalitetskrav. Det enkle design understreger den klassiske kollektion og er netop med til at fremhæve bærerens egen personlighed. Kig ind på myfitting.dk og se de Carré øreringe, som du bare må eje og bestil dem til levering ved døren.

Day Home puder

Med DAY Home puder giver du hele hjemmet et løft.

Skandinavisk design når det er bedst - det er hvad det danske modehus DAY Birger et Mikkelsen er kendt for. Day Home puder er en del af modehusets bolig kollektion, som tilfører din bolig netop den personlige stil og udtryk, som du gerne vil signalere. Kollektionens unikke designs er fremstillet i materialer af høj kvalitet, farverne er smukke og varierende, og DAY Home puder kan tilføre et hvilken som helst hjem et nyt løft, uden at du behøver at udskifte hele dit indbo. DAY Home puder hygger i hjemmets sofa og stole, og du kan ved ganske enkelte rokeringer ændre et rums udseende, selvom du ikke har flyttet rundt på nogle af dine møbler. Hos myfittingroom.dk finder du et bredt udvalg af DAY Home puder og andre lækre designs, og vi sikrer dig en hurtig og nem levering lige til døren.

Kategorier