Hos ExcluWine.dk finder du bl.a. velsmagende Tator Primitivo rødvin og Gran Rosso rødvin i høj kvalitet

Hos ExcluWine.dk er der gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtige vine. Der findes i det brede produktsortiment et væld af kvalitetsvine, bl.a. Tator Primitivo rødvin og Gran Rosso, til gode priser.

ExcluWine.dk

Eksklusivt Tator Primitivo rødvin

Hos ExcluWine.dk udbydes der en lang række kvalitetsvine, bl.a. den sublime Tator Primitivo rødvin. Rødvinen fik i år 2012 96 ud af 99 mulige point, af den italienske vinguru Luca Maroni. Rødvinen er produceret på overmodne druer, som er blevet håndplukket og derefter gæret. Det har tilsammen givet Tator Primitivo rødvinen en fuldmoden og intens smag, hvor at der i vinen kan smages frugt, mandler, kanel og andre lækre ting. Se og læs eventuelt mere om vinen på excluwine.dk. Tator Primitivo rødvinen er produceret på Malsavia, Merlot og Primitivo druerne, der gør den velegnet til grillet -og rødt kød, samt ost. Tator Primitivo rødvinen kan findes på excluwine.dk eller i deres fysiske butik i Arden.

Gran Rosso rødvin i elegant kvalitet

Hos ExcluWine.dk er der også gode muligheder for at finde andre lækre kvalitetsrødvine. Der findes bl.a. på siden og i den fysiske butik, den lækre Gran Rosso. Gran Rosso rødvinen er forbundet med elegance og sublim kvalitet, fra de gode vinmarker. Druerne til Gran Rosso vinen findes på 30 år gamle vinstokke, hvor at druerne bliver plukket og nedkølet med det samme. Det giver Gran Rosso rødvinen en særdeles kraftig, fyldig og harmonisk smag, samt en fin dyb rød farve. Gran Rosso rødvinen er specielt god til rødt -og grillet kød, samt til ost. Læs eventuelt mere om rødvinen på excluwine.dk og se om den er noget for dig.

Besøg ExcluWine.dk allerede i dag, hvis du leder efter en lækker kvalitetsrødvin. Vinene lover en smagsoplevelse du aldrig har prøvet før og som du aldrig vil glemme.

Kategorier