Clairvoyance kan hjælpe dig videre i livet.

Clairvoyance betyder klarsyn, og er en rejse i din sjæls fortid, nutid og fremtid. Det er åndelig inspiration kanaliseret ned til dig, når du har brug for at blive guidet i den rigtige retning med dit liv.

Clairvoyance online kan svare på alle dine spørgsmål. Hvis du har brug for hjælp til at få svar om dig selv, dit parforhold, helbredsmæssigt, arbejde, økonomi og meget andet kan clairvoyance være noget for dig. Læs mere om individuel clairvoyance, individuel telefon clairvoyance og platforms - clairvoyance online.

På et Reiki healing kursus hos her lærer du at heale, så du kan hjælpe dig selv og andre - og få mere energi. Reiki healing er en 2500 år gammel helbredelses metode, der er overleveret fra mester til elev. Reiki healing skaber balance i krop og sjæl, løfter din energi og sætter gang i din personlige udvikling. Et Reiki healing kursus her er delt op i tre moduler, der vil udvikle dig til at blive en dygtig og effektiv Reiki healer.       

Et meditationskursus her kan hjælpe dig til at finde vedvarende ro og balance mellem krop og sjæl.  Trænger du til at skabe distance til tankerne, reducere stress og få mere overskud, vil et meditationskursus her være et fantastisk værktøj for dig. Alle kan være med på et meditationskursus, hvor du får mulighed for at lære meditation på dine egne præmisser og forudsætninger.

Kategorier