Erhverv

Erhvervslivet kan være svært at finde rundt i, da der er mange muligheder og mange krav. Noget, man med garanti blev fortalt af sine forældre, var, at man skulle passe sin skole og gøre det godt der, da netop uddannelse spiller en stor rolle i erhvervslivet. Skole er dog ikke den eneste form for uddannelse, der er. Du kan også uddanne dig på kurser og gennem ren og skær erfaring på arbejdsmarkedet. Herunder har vi samlet en masse pressemeddelelser, som omhandler erhverv og erhvervslivet generelt. Du vil derfor kunne finde alt fra bestyrelsesuddannelser og mulighed for rådgivning af et advokatfirma.

Markvanding - En Nødvendighed for Moderne Landbrug

landscape-7484769_1280.jpg (1)

Markvanding er en uundværlig del af moderne landbrug, hvor teknologi og innovation spiller en central rolle i at sikre optimal vækst og udbytte af afgrøder. Hos Scanregn A/S tilbyder vi en bred vifte af vandingsløsninger, der er designet til at imødekomme behovene hos landmænd over hele landet.

» Læs resten af "Markvanding - en nødvendighed for moderne landbrug"Multicheck - ekspertise i checkvejere og detekterbare produkter til industri

multi check logo.png

Når du arbejder i industrien, ved du, at præcision og pålidelighed er afgørende. Hos Multicheck er de specialister i at levere netop dette gennem deres produkter. Med fokus på metaldetektorer og detekterbare produkter til industri sikrer de, at dine processer kører gnidningsløst og effektivt.

» Læs resten af "Multicheck - ekspertise i metaldetektorer og detekterbare produkter til industri"


Frokost+ – den ideelle frokostordning i Aarhus

frokostplus lille.png

En frokostordning er en vigtig del af enhver arbejdsplads, og i en by som Aarhus hvor konkurrencen er høj, er det essentielt at tilbyde medarbejderne en kvalitetsfrokost. Frokost+ tilbyder en løsning, der kombinerer smag, sundhed og bekvemmelighed, hvilket gør dem til det ideelle valg for virksomheder i Aarhus. Denne artikel vil belyse fordelene ved at vælge Frokost+ som din frokostordning i Aarhus.

» Læs resten af "Frokost+ – den ideelle frokostordning i Aarhus"


Bløde karameller og bornholmske klippestykker

Karamelleriet

Her til lands elsker vi slik, som efterhånden er rigtig mange ting – kig blot på supermarkedernes vej selv-slik, som almindeligvis fylder adskillige meter væg. Tankstationer og døgnkiosker har tilsvarende slikreoler, og foruden de fine, gammeldags chokoladebutikker findes der også mange slikforretninger, som næsten udelukkende sælger på vej selv-basis.

» Læs resten af "Bløde karameller og bornholmske klippestykker"


Derfor er det vigtigt at prioritere firmagaver

gaveshop.nu.png

Ejer du en virksomhed, eller er du leder? Har du ansatte i virksomheden? Så er det nødvendigt, at du løbende viser dem, at du værdsætter deres indsats. Det kan du blandt andet gøre ved at give dem firmagaver.

Hvis du gerne vil vide mere om de mange fordele ved at give dine medarbejdere firmagaver, skal du blot læse videre.

Firmagaver viser dine medarbejdere, at du værdsætter dem

Firmagaver er en fantastisk måde at vise medarbejderne, at de er værdsatte. En personligt udvalgt gave viser opmærksomhed og taknemmelighed. Gaven kan være symbolsk for medarbejdernes indsats og resultater, og den kan skabe en følelse af anerkendelse og styrke det positive arbejdsmiljø.

Ved at vælge en unik firmagave der passer til den enkelte medarbejder, viser du, at du kender og værdsætter dem som individ. Firmagaver er en gestus, der kan styrke medarbejderengagementet og skabe langvarige bånd mellem medarbejdere og virksomhed.

Der findes flere forskellige lejligheder til at give firmagaver

Når det kommer til firmagaver, findes der mange forskellige lejligheder, hvor det sømmer sig at give en gave. Blandt andet kan du give følgende gaver:

  • Firmajulegaver
  • Jubilæumsgaver
  • Kundegaver

De fleste virksomheder giver deres medarbejdere en firmajulegave. Derudover er der også mange virksomheder, der giver deres medarbejdere en gave, når de har jubilæum. Det kan for eksempel være 5-års, 10-års eller 20-års jubilæum.

Der er også mange virksomheder, der giver deres kunder gaver. Det er en fin måde at pleje kunderelationen på og vise dine kunder, at du værdsætter dem. Hvis du gerne vil give dine kunder firmagaver, kan julen også være en oplagt lejlighed. Ellers kan du give gaver, når du indgår et nyt samarbejde, eller hvis du har jubilæum med kunden.

Derfor skal du købe dine firmagaver hos Gaveshop.nu

Hvis du leder efter nogle gode firmagaver til dine medarbejdere eller kunder, er der god grund til at vælge Gaveshop.nu. Her finder du et bredt udvalg af gaver, der alle egner sig til ansatte og samarbejdspartnere. Webshoppen er også meget brugervenlig, så du har mulighed for kun at få vist produkter, der matcher dit budget.

Foruden et stort og overskueligt udvalg tilbyder Gaveshop.nu dig også en hurtig levering. Når gaverne når frem, skal du heller ikke bekymre dig om indpakningen. Den har Gaveshop.nu klaret for dig. Vælg derfor Gaveshop.nu, når du skal købe firmagaver.

» Læs resten af "Derfor er det vigtigt at prioritere firmagaver"


Få et kvalitets staldbyggeri i Vestjylland

Hansen & Larsen

Er du erhvervsdrivende inden for landbrug, og har du brug for en udbygning af en stald eller hal, er det nu du skal følge med. Hos HANSEN & LARSEN er staldbyggerier deres fornemmeste opgave. Igennem årtier har de leveret stalde, haller og andre landbrugsbyggerier til dem, der skal have udvidet deres landbrugsområder.

 En ny kostald, en ny gylletank eller andre slags staldbyggerier – det er der mange med landbrug, som går og drømmer om. Det kræver dog et større arbejde at gennemføre disse byggerier, hvorfor man oftest skal have hjælp fra professionelle. Hos HANSEN & LARSEN er du i gode hænder, når du skal til at have udført dit nye staldbyggeri.

 

 

» Læs resten af "Få et kvalitets staldbyggeri i Vestjylland"


Find alt fra New Holland landbrugsmaskiner til Krampe vogne hos Lyngfeldt

Lyngfeldt

Hvad end du er fritidslandmand, deltidslandmand eller fuldtidslandmand, så er der nogle helt bestemte landbrugsmaskiner, du har brug for. Og nogle af markedets bedste får du fra mærket New Holland. New Holland landbrugsmaskiner er nogle af de bedste inden for landbrugserhvervet, når det kommer til en traktor eller en mejetærsker m.m. Skulle du sidde som landmand og være interesseret i at anskaffe dig nye maskiner eller få reparation af nuværende maskiner, så besøg www.lyngfeldt.dk og få den bedste service.

» Læs resten af "Find alt fra New Holland landbrugsmaskiner til Krampe vogne hos Lyngfeldt"


Bulldog Agri har alt i landbrugsmaskiner, såsom kornvalse og halmsnitter m.m.

Bulldog Agri

Bulldog Agri har et stort udvalg af maskiner til landbrug. Du kan bl.a. finde en kornvalse eller en halmsnitter i butikken. Læs mere her og se om det er noget for dig og dit landbrug. Her er du altid sikker på høj og professionel kvalitet.

» Læs resten af "Bulldog Agri har alt i landbrugsmaskiner, såsom kornvalse og halmsnitter m.m."


JO Industries udlejer maler vikar til bygningsmaleropgaver

JO Industries

Har du brug for et ordentligt malerarbejde, så kan du være sikker på at JO Industries er lige det, du søger. De er oprindeligt fra Lindøværftet, og leverer altid resultater i høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på at deres maler vikar, har god forståelse som bygningsmaler iblandt andre opgaver.

» Læs resten af "JO Industries udlejer maler vikar til bygningsmaleropgaver"


Effektiv stubfræsning med en kvalitets stubfræser fra DK-TEC

DK-TEC

Lige meget hvor stort eller lille dit landbrug er, om det er professionelt eller på hobbyplan, så forhandler www.dk-tec.dk det bredeste udvalg af alt dertil. Tøv derfor ikke med at tjekke den flotte hjemmeside ud, hvor der er en bred vifte af sortimenter at gå på udkig mellem. Snyd ikke dig selv for de mange muligheder for at gøre hverdagen i landbruget smartere, nemmere og hurtigere. Dette kan du bl.a. med en stubfræser, pallegaffel, skivehøster eller et helt fjerde produkt. Shop maskiner, udstyr og redskaber til landbruget hos DK-TEC i dag.

» Læs resten af "Effektiv stubfræsning med en kvalitets stubfræser fra DK-TEC"


CR Foderservice kan hjælpe med produktion af svinefoder med mobile blandingsanlæg

CR Foderservice

Som landmand kan det være utroligt praktisk, at du finder en effektiv og hurtig måde at blande foder på. Hos CR Foderservice kan du få den helt perfekte løsning, når det kommer til blanding af foder og produktion af svinefoder. De kan bl.a. tilbyde deres praktiske mobile blandeanlæg, der er en hurtig og effektiv løsning for landmanden.

» Læs resten af "CR Foderservice kan hjælpe med produktion af svinefoder med mobile blandingsanlæg"


Køb industribelysning og nedgravningslamper til din virksomhed i et smart design hos Luminex A/S

Luminex A/S

Skab den best mulige belysning for dine medarbejdere ved at vælge belysning fra www.luminex.dk. De forhandler en bred vifte af industribelysning og nedgravningslamper, som kun vil forbedre arbejdsmiljøet for de ansatte.

» Læs resten af "Køb industribelysning og nedgravningslamper til din virksomhed i et smart design hos Luminex A/S"


Sagførerne har det bedste team til håndteringen af sager om hegnsyn og hævd

Sagførerne

Hos Sagførerne bliver du altid mødt af et empatisk team af dygtige advokater, der kan hjælpe dig med langt de fleste af de stridigheder, som kan opstå omkring ejendomme. Det kan være alt fra uenigheder omkring hegn, hvor det kan være nødvendigt at afholde et hegnsyn til spørgsmål om, hvorvidt der er vundet hævd. Uanset hvad din tvist handler om, kan du med hjælp fra Sagførerne få løst problemet på den optimale måde.

» Læs resten af "Sagførerne har det bedste team til håndteringen af sager om hegnsyn og hævd"


Telefonreception: Få professionel telefonpasning hos Edelmann Kontorservice

Edelmann Kontorservice

Hos Edelmann Kontorservice finder du gode løsninger indenfor telefonpasning og andre kontorservices, der kan tilpasses lige præcis din virksomhed. Etableringen af en telefonreception kommer på sigt nemlig både virksomheden, medarbejderne og kunderne til gavn.

» Læs resten af "Telefonreception: Få professionel telefonpasning hos Edelmann Kontorservice"


Hos Amstrup Skilte får du både digital skiltning og flot facadeskilt

Amstrup Skilte

Skiltning på og i nærheden af virksomheder er lige så meget for dig, som for dine gæster. Amstrup Skilte kan hjælpe med at finde frem til den bedste skiltning for din virksomhed. Det er uanset om det er digital skiltning eller det er et facadeskilt til bygninger.

» Læs resten af "Hos Amstrup Skilte får du både digital skiltning og flot facadeskilt"


Hos ROYKON får du kontraventil og kuglehaner til industrielle maskiner

ROYKON

Det er altid ideelt, at du har det helt rigtige til dine industrielle maskiner, så de ikke går i stykker grundet dårlige fittings og ventiler. Derfor vil det også være en god ide, at du tager ind forbi ROYKON, hvis du leder efter kontraventil og kuglehaner, da de har professionel erfaring.

» Læs resten af "Hos ROYKON får du kontraventil og kuglehaner til industrielle maskiner"


Gode muligheder for køb og leje af pavilloner og kontormoduler på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S

Det er altid vigtigt, at man kan arbejde i et miljø, der har godt indeklima, og det gælder også ved midlertidige løsninger. Du kan hos www.focusmoduler.dk finde netop dette med deres leje af pavilloner. Du kan hos dem finde alt, du skal bruge, når du har brug for kontormoduler til enten lange eller korte perioder.

» Læs resten af "Gode muligheder for køb og leje af pavilloner og kontormoduler på focusmoduler.dk"


Hos www.mras.dk finder du alt fra udvendig solafskærmning til polycarbonat facader

Mogens Rasmussen

Hvis du og din virksomhed leder efter udvendig solafskærmning eller polycarbonat facader, er du kommet til det helt rette sted. For hos Mogens Rasmussen møder du nemlig en af landets bedste, mest populære og pålidelige forhandlere indenfor området, der ydermere tilbyder mange andre lignende produkter, såsom akustiske lofter og markiser.

» Læs resten af "Hos www.mras.dk finder du alt fra udvendig solafskærmning til polycarbonat facader"


Find flexsilo priser samt et godt udvalg af fodersiloer hos Moderne Kornbehandling ApS

Moderne Kornbehandling ApS

Har du brug for en ny silo til dit foder, går du ikke galt ved at tage et kig på denne hjemmeside lige her www.mkorn.dk. Her viser Moderne Kornbehandling ApS nemlig deres udvalg af fodersiloer og du kan se deres flexsilo priser.

» Læs resten af "Find flexsilo priser samt et godt udvalg af fodersiloer hos Moderne Kornbehandling ApS"


Kalibreringslodder og vægte fra Adam Equipment, Jennings og andre fabrikanter hos Digitalvægten

Digitalvægten

Digitalvægten er en af landets førende i branchen. Her kan du læse om deres udvalg af kalibreringslodder med høj præcision. Vi kommer også til at kigge på mærket Adam Equipment, der har produceret alt fra bordvægte og pakkevægte til laboratorievægte og transportkufferter. God læselyst.

» Læs resten af "Kalibreringslodder og vægte fra Adam Equipment, Jennings og andre fabrikanter hos Digitalvægten"


DK-TEC er din leverandør af jordbor og andet minilæsser udstyr

DK-TEC

Hos DK-TEC har de mere end 20 års erfaring i at levere prisstærke maskiner og minilæsser udstyr af god kvalitet. Læs mere om deres udvalg, der blandt andet omfatter jordbor, her i artiklen.

» Læs resten af "DK-TEC er din leverandør af jordbor og andet minilæsser udstyr"


Remmer er din leverandør af kontortilbehør og skriveredskaber af høj kvalitet til erhverv

Remmer

Hvad end du er ved at oprette en virksomhed eller allerede har en glimrende virksomhed på benene, bør du tjekke www.remmer.dk ud. Remmer er nemlig din foretrukne forhandler af alt, der hedder kontorartikler, kontormaskiner og møbler til din virksomhed. Derved er de oplagte at handle hos, hvad end du skal have de allermest essentielle ting til at starte op med, hvis der er enkelte ting, virksomheden er løbet tør for, eller hvis der ønskes en opgradering af kontormiljøet. Du finder alt fra kontortilbehør til skriveredskaber hos Remmer i dag.

» Læs resten af "Remmer er din leverandør af kontortilbehør og skriveredskaber af høj kvalitet til erhverv"


MarkOn: Alt i løbetøj med firmalogo, firmajulegaver og andre firmaorienterede produkter

MarkOn

Står du overfor at skulle shoppe produkter som løbetøj med firmalogo, firmajulegaver eller almindelige firmagaver på vegne af din virksomhed, er her et godt tip: Hos MarkOn finder du et bredt udvalg af alt lige fra løbetøj med firmalogo til firmajulegaver. Og med så bredt et udvalg at vælge imellem kan du roligt regne med at finde et produkt, der passer perfekt til jeres behov. Læs mere om det hele herunder.

» Læs resten af "MarkOn: Alt i løbetøj med firmalogo, firmajulegaver og andre firmaorienterede produkter"


Bedre firma frokostordning. Skift til Frokost+, og få mad ud af huset!

Frokost+

På frokostplus.dk finder du hjemmesiden bag den berømte frokostleverandør i Aarhus. De kører ud med mad til firmaer. Flere og flere har spottet denne specialist i firma frokostordninger, der leverer overraskende positivt resultater i forhold til den stærke pris. Som virksomhed i Galten, Malling og Skanderborg kan man også nyde godt af firmafrokost, ligesom det gælder for dem i Egå, Hinnerup og Horsens.

» Læs resten af "Bedre firma frokostordning. Skift til Frokost+, og få mad ud af huset!"BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelser samt bestyrelsesvurderinger

BOARD GOVERNANCE

Hvis du kunne tænke dig at tage en bestyrelsesuddannelse, er du kommet til det helt rette sted. For i det følgende skal det handle BOARD GOVERNANCE, der er et sandt overflødighedshorn af spændende produkter og ydelser til bestyrelser. Ét af dem, bestyrelsesvurdering, kan du læse mere om i sidste afsnit.

» Læs resten af "BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelser samt bestyrelsesvurderinger"


Luminex A/S har masser af referencer og forhandler kontorlamper i høj kvalitet

Luminex A/S

Hos Luminex A/S bliver du altid rådgivet af faguddannede belysningseksperter med fagteknisk kompetence, æstetisk indsigt og håndværksmæssig viden. Denne service har allerede hjulpet mange firmaer, der som referencer vidner om professionel rådgivning om alt lige fra design til produktvalg.

» Læs resten af "Luminex A/S har masser af referencer og forhandler kontorlamper i høj kvalitet"


Står du overfor en personskadeerstatning? Advokatfirmaet Flemming Jensen hjælper dig mod en rimelig erstatning

Advokatfirmaet Flemming Jensen

Advokatfirmaet Flemming Jensen er et af de førende specialistkontorer i Midtjylland. De er meget specialiseret i deres fag, og sørger altid for at hjælpe kunden på rette vej, mod f.eks. en rimelig erstatning. Læs med her hvis du vil vide mere om, hvordan de håndterer f.eks. personskadeerstatning.

 

» Læs resten af "Står du overfor en personskadeerstatning? Advokatfirmaet Flemming Jensen hjælper dig mod en rimelig erstatning"


Find præsentationsmapper og salgsmapper til ethvert behov hos Projektomslag.dk

Projektomslag.dk

Søger du og din virksomhed efter en hjemmeside, hvor i kan få forskellige tryksager til ethvert formål? Så kan du af god grund klikke dig ind hos Projektomslag.dk, hvor du kan finde en lang række produkter, der kan være til gavn for en virksomhed. Blandt andet byder hjemmesiden på præsentationsmapper. Du kan også finde salgsmappe og meget andet på www.projektomslag.dk.

» Læs resten af "Find præsentationsmapper og salgsmapper til ethvert behov hos Projektomslag.dk"


Smarte ergonomiske måtter og tætningstape kan købes til gode priser hos BBN Shoppen

BBN Shoppen

BBN Shoppen sælger udstyr til virksomheder inden for produktion, håndværk, rengøring, lager, kontor og meget mere. Læs om deres udvalg af tætningstape og om ergonomiske måtter.

» Læs resten af "Smarte ergonomiske måtter og tætningstape kan købes til gode priser hos BBN Shoppen"


ERP systemer fra tyske SAP sætter standarden. Få rådgivning hos 2BM

2BM

2BM er et dansk IT-konsulenthus med mange års erfaring inden for ERP. Hvis I skal implementere et SAP system, så læs med her.

» Læs resten af "ERP systemer fra tyske SAP sætter standarden. Få rådgivning hos 2BM"


MarkOn tilbyder alt lige fra merchandise med firmalogo til lækre gavekurve

MarkOn

MarkOn tilbyder forskellige firmagaver til gode priser samt personlig rådgivning og vejledning. Læs mere om en fed gavekurv eller om merchandise med firmalogo her.

» Læs resten af "MarkOn tilbyder alt lige fra merchandise med firmalogo til lækre gavekurve"


Katafalk og boltreol. Stærkt udvalg med mange muligheder på handy.dk

Handy Transportvogne A/S

Hos handy.dk finder du de største og mest varierede sortimenter af kvalitetsprodukter til forskellige erhverv og virksomheder, der har brug for praktiske løsninger indenfor opbevaring, transport og arbejdsstationer af høj kvalitet. Find alt fra ladvogne, boltreoler, katafalker og rullecontainere m.m. fra kendte mærker, såsom Tente og flere andre. Her er mulighederne altid mange.

» Læs resten af "Katafalk og boltreol. Stærkt udvalg med mange muligheder på handy.dk"


Kompetent familie advokat kan findes her - Advokat med speciale i samværssager hos Samvaersadvokaten.dk

Samvaersadvokaten.dk

www.samvaersadvokaten.dk er et hold af advokater med speciale i samværssager og erfarne og kompetente indenfor familieret. Derfor er de dit foretrukne advokatfirma, hvis du har brug for en støttende og professionel familie advokat til en sag, hvor det er svært at finde hoved og hale i forholdene. Så kontakt roligt ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK i dag.

» Læs resten af "Kompetent familie advokat kan findes her - Advokat med speciale i samværssager hos Samvaersadvokaten.dk"


Hos BOARD GOVERNANCE tilbydes der bl.a. bestyrelsesuddannelser og online bestyrelseskurser

BOARD GOVERNANCE

Er du interesseret i at lære mere om bestyrelseslivet i Danmark, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.board-governance.com hvor BOARD GOVERNANCE giver dig indblik i deres arbejde med bestyrelsesuddannelser og online bestyrelseskurser.

» Læs resten af "Hos BOARD GOVERNANCE tilbydes der bl.a. bestyrelsesuddannelser og online bestyrelseskurser"


Stort udvalg af mandskabsvogne og containere

FOCUS Moduler A/S

Køb en mandskabsvogn, som er indrettet efter de behov, som du har brug for, at der bliver efterlevet. Du har fuld kontrol over designet af din skurvogn, hvis du bestiller hos FOCUS Moduler A/S. Det er en privat danskejet virksomhed, som også forhandler containere og mobile toiletter. Der tilbydes både nye og brugte løsninger, og på www.focusmoduler.dk finder du også udlejningsmuligheder. Klik ind, og kig nærmere på modulhuse, pavilloner til beboelse, moduler til institutioner, kontormoduler mv. til konkurrencedygtige priser og altid af høj kvalitet.

» Læs resten af "Stort udvalg af mandskabsvogne og containere"


Papirsugerør og palmebladstallerkener i bæredygtig kvalitet

Plant2Plast A/S

Besøg plant2plast.dk, og køb papirsugerør, palmebladstallerkner, engangsbestik i træ og meget mere inden for miljøvenlig emballage, service og serveringsartikler. Der sælges til virksomheder, som prøver at tage den grønne rute. Hos Plant2Plast A/S bliver du belønnet med kvalitet i flotte design til rimelige priser. Stykpriserne på emballagen, fadene, skålene osv. er så lave, at der er masser af rum til at score en høj avance.

» Læs resten af "Papirsugerør og palmebladstallerkener i bæredygtig kvalitet"


Digitalium tilbyder finansiel rådgivning og budgetopfølgning samt bogholderi til virksomheder

Digitalium

Går du med drømmen om at opstarte din egen virksomhed, er du formentlig på udkig efter et bogholderi til små og mellemstore virksomheder, der kan hjælpe med papirarbejdet. Tag derfor et kig på denne hjemmeside digitalium.dk hvor Digitalium også giver indblik i deres finansiel rådgivning og budgetopfølgning.

» Læs resten af "Digitalium tilbyder finansiel rådgivning og budgetopfølgning samt bogholderi til virksomheder"


BOARD OFFICE tilbyder Danmarks største bestyrelsesportal til dig som bestyrelsesmedlem

BOARD OFFICE

Uanset om du allerede er et bestyrelsesmedlem eller er interesseret i at engagere sig dig i bestyrelsesarbejde, er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Board OfficeTM finder du Danmarks største og bedste bestyrelsesportal. Læs med her og bliv meget klogere på det spændende foretagende.

» Læs resten af "BOARD OFFICE tilbyder Danmarks største bestyrelsesportal til dig som bestyrelsesmedlem"


Investeringsfirmaet Solix skaber lukrative investeringer og er stiftet af forretningsmanden Denis Viet

Denis Viet Jacobsen/Solix

Hvad enten det er udvikling af en virksomhed, man har brug for hjælp til, eller det er en solid investering, man har brug for, så bør man helt sikkert tage kontakt til investeringsfirmaet Solix. Det er nemlig en virksomhed, som har erfarne og kompetente kræfter bag sig. Man kan blandt andet få hjælp fra Denis Viet, som er medejer af selskabet, og som har en bred erfaring fra mange forskellige brancher. Man kan læse meget mere om det hele og tage kontakt til investeringsselskabet allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

» Læs resten af "Investeringsfirmaet Solix skaber lukrative investeringer og er stiftet af forretningsmanden Denis Viet "


Få kyndig rådgivning fra en SAP konsulent og få adgang til et Data Discovery Tool

2BM

Hvis man har en virksomhed, og man har brug for hjælp til at håndtere personfølsomme data på den nemmeste måde i SAP, så bør man helt sikkert tage kontakt til 2BM. Her kan man nemlig få kyndig rådgivning fra en SAP konsulent, og man kan få adgang til et Data Discovery Tool, som gør arbejdet med data væsentlig lettere. Man kan læse mere om det hele ved at kigge forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

» Læs resten af "Få kyndig rådgivning fra en SAP konsulent og få adgang til et Data Discovery Tool"


Edelmann Kontorservice tilbyder professionel telefonpasning i topkvalitet

Edelmann Kontorservice

Hos Edelmann Kontorservice tilbydes der gode muligheder for at få passet din telefon, af professionelle medarbejdere. Der tages ansvar for din forretning, hvor telefonen kan passes dagen lang af et professionelt team, så du slipper for det.

» Læs resten af "Edelmann Kontorservice tilbyder professionel telefonpasning i topkvalitet"


Lej en vandautomat i smart design hos Water Company der også tilbyder udlejning af vanddispensere

Water Company

Hvad end du arbejder på kontor, virksomhed, restaurant eller andet sted, kan du med fordel tage et kig hos Water Company. Herinde tilbyder de vandautomat og vanddispensere til udlejning, hvor du er sikret en god pris. Du kan læse meget mere herunder eller besøge hjemmesiden på www.watercompany.dk.

» Læs resten af "Lej en vandautomat i smart design hos Water Company der også tilbyder udlejning af vanddispensere"


Stort sortiment af effektive WinWin plader og Papiruld til skarpe priser hos Stevns Isolering

Stevns Isolering

Har du brug for at få noget bedre isolering i dit hjem, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.alt-til-isolering.dk hvor Stevns Isolering har samlet et rigtig godt udvalg af WinWin plader og papiruld.

» Læs resten af "Stort sortiment af effektive WinWin plader og Papiruld til skarpe priser hos Stevns Isolering"


Køb en klinikstol i høj kvalitet og super gode behandlerstole hos Wellnessudstyr.dk

Wellnessudstyr.dk

Kunne du tænke dig nyt wellnessudstyr til din klinik og leder du efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig lige det du skal bruge? Så bør du tage et kig forbi Wellnessudstyr.dk, hvor du blandt udvalget kan finde klinikstol, behandlerstole og meget mere. Tag et kig på det lækre sortiment på www.wellnessudstyr.dk.

» Læs resten af "Køb en klinikstol i høj kvalitet og super gode behandlerstole hos Wellnessudstyr.dk"


Bliv klogere på SAP og håndtering af persondata med GDPR Suite

2BM logo

Hvis man gerne vil blive klogere på, hvad SAP er, og hvordan man bedst håndterer data i systemet, så skal man helt bestemt besøge 2BM. Her kan man blandt andet blive klogere på SAP og håndtering af persondata med GDPR Suite. Man kan læse mere ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

 

 

» Læs resten af "Bliv klogere på SAP og håndtering af persondata med GDPR Suite"


Find sikkerhedssko i høj kvalitet og smarte ørepropper hos Sikkerhedsgiganten

Sikkerhedsgiganten

Sikkerhedsgiganten har som navnet giver praj om et af landets største udvalg inden for stort set alt der har med sikkerhedsudstyr til brug under arbejde at gøre. Det betyder at man kan købe alt lige fra et par smarte og slidstærke sikkerhedssko til ørepropper, og alt derimellem. Kataloget holder et gennemløbende højt niveau af kvalitet, og man får samtidig som regel god værdi for pengene. Bliver det desuden nødvendigt, er kundeservice både venlige til at hjælpe, og ved hvad de har med at gøre. Læs mere i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

» Læs resten af "Find sikkerhedssko i høj kvalitet og smarte ørepropper hos Sikkerhedsgiganten"


Find relevant persondata i SAP samt modtag SAP support fra 2BM

2BM logo

At 2BM er en del af det store internationale forhandlernetværk United VARs, klæder dem kun endnu bedre på til at fortsætte deres skarpe konsulentarbejde og SAP support. Siden 2000 har de siddet forrest i feltet, når snakken netop er gået på den populære software. Og her kan du lære mere om deres support, og om hvordan du kan finde persondata i SAP via deres Data Discovery Tool.

 

 

» Læs resten af "Find relevant persondata i SAP samt modtag SAP support fra 2BM"


Få et bedre indeklima og arbejdsmiljø med produkter fra BBN Nordic

BBN Nordic

Siden 1988 har BBN Nordic hjulpet mange virksomheder med at gøre deres indeklima og arbejdsmiljø bedre – ikke ved hjælp af MUS-samtaler eller HR-tricks, men gennem løsninger til bygninger. Som eksempel kan nævnes sikkerhedsfilm til vinduer, der beskytter mod hærværk, indbrud og UV stråling, og aflastningsmåtter, som du kan læse mere om her.

» Læs resten af "Få et bedre indeklima og arbejdsmiljø med produkter fra BBN Nordic"


Kategorier