Bløde karameller og bornholmske klippestykker

Her til lands elsker vi slik, som efterhånden er rigtig mange ting – kig blot på supermarkedernes vej selv-slik, som almindeligvis fylder adskillige meter væg. Tankstationer og døgnkiosker har tilsvarende slikreoler, og foruden de fine, gammeldags chokoladebutikker findes der også mange slikforretninger, som næsten udelukkende sælger på vej selv-basis.

Karamelleriet

Den slags kan gå an til fredagshygge, biografbesøg (hvis vi trænger til lidt afveksling fra de traditionelle popcorn) og til at have inden for rækkevidde, når vi trænger til noget sødt og snasket at gumle på, mens vi er optaget af alt muligt andet.

Men sommetider trænger vi til at forkæle den søde tand med ægte kvalitetsslik. Som de lækre, bløde karameller; der forhandles af webshoppen Karamelleriet. De skal simpelthen nydes med fuld opmærksomhed. Når du har lyst til ægte slik-nydelse, går du ikke galt i byen ved at vælge blandt det store udvalg af håndlavede flødekarameller, hårde og bløde karameller, fudge og meget mere.

Noget særligt til særlige lejligheder

Karamelleriets store udvalg af flødekarameller, hårde og bløde karameller, fudge og andre søde sager er håndlavede, og der findes talrige smagsvarianter inden for de enkelte kategorier.

De bløde karameller, også kaldet klassiske karameller, fås ikke kun som flødekarameller, men også med smag af chokolade, sød lakrids, salmiak lakrids, salmiak/citron og pebermynte. Og hvis du foretrækker hårde karameller, kan du prøve Karamelleriets forskellige "klippestykker", kærligt navngivet med tanke på de to stiftere og ejeres fødeø Bornholm: "Bornholmsk granit": hård lakrids/mint karamel; "Rokkesten": hård salmiak/eukalyptus; eller "Strandsten": hård flødekaramel med kokos.

Gaveæsker, firmagaver og mødeslik

De mange varianter fås i forskellige størrelser, og Karamelleriet tilbyder desuden en lang række gaveæsker, nogle med blandinger af hårde og/eller bløde karameller og andre med kun én slags. og med et bredt udvalg af tekster og hilsener, nogle til helårsbrug og andre mere årstids- eller højtidsbestemte til jul, påske, Valentines dag etc.

En særlig kategori gaveæsker er tænkt som firmagaver, som virksomheden kan glæde kunder og medarbejdere med. I den forbindelse skal også nævnes, at bløde karameller og andre søde sager fra Karamelleriet egner sig glimrende som mødeslik – måske ender det med, at dine ansatte bliver direkte glade for møder!

Karamelleriet startede i 2008 med kogeri og butik i en tidligere cykelkælder på det ydre Nørrebro i København, og udvidede to år senere med en lille butik på havnen i Svaneke – men forretningens bløde håndlavede karameller og andre lækkerier sælges også fra webshoppen til både ind- og udland.

Kategorier