Sundhed


K. C. Pedersen forhandler alt fra skinner til bandage i høj kvalitet

K. C. Pedersen

K. C. Pedersen forhandler og udvikler produkter til forskellige former for genoptræning. Denne danske virksomhed har gennem 25 år opbygget et stort udvalg af produkter, der er brugbare i forbindelse med ergo- og fysioterapi og er derfor specialist indenfor netop dette felt. Læs derfor mere om alt mellem skinner og bandage herunder eller på www.kcpedersen.dk.

 

» Læs resten af "K. C. Pedersen forhandler alt fra skinner til bandage i høj kvalitet"


Stol på tandprotester fra tandtekniker i Randers

Ny-tandprotese.dk

Døjer du med at mangle én eller flere tænder? Så slip for problemet med en tandprotese. Du kan nemlig hos ny-tandprotese.dk få lavet tandproteser i Randers og slippe for at mangle tænder. En tandklinik i Randers, man kan have tillid til, samtidig med at det også er det billigste af det bedste. I tandklinikken står Morten Pank Fischer, der er specialiseret tandtekniker i Randers, klar til at hjælpe dig med netop dit problem.

» Læs resten af "Stol på tandprotester fra tandtekniker i Randers"


Besøg tandlaegernehafniahus.dk og bestil en tandprotese fra den dygtige tandlæge i Randers

Tandlægerne Hafniahus

Den mest professionelle tandlæge i Randers finder du med stor sandsynlighed hos Tandlægerne Hafniahus. For uanset om du skal have en tandprotese eller en anden af deres mange tandbehandlinger, er de velansete tandlæger og tandplejere fra den populære tandlægeklinik et sikkert valg for dig. Bliv klogere på dem ved at læse med her.

» Læs resten af "Besøg tandlaegernehafniahus.dk og bestil en tandprotese fra den dygtige tandlæge i Randers"


God frokostordning i København, der tager højde for alle i virksomheden

Madkonceptet

Københavnerne er ved at få øjnene op for fordelene med en frokostordning, der leveres til virksomheden, og som kommer hver dag. I KBH er der ikke så få, som tilbyder firmafrokost. I denne artikel kigger vi lidt på Madkonceptet. De skiller sig ud ved at tilbyde frokost af bedre råvarer samt tilbyde fleksibilitet og individuel tilpasning. På madkonceptet.dk kan du også læse om catering heriblandt tapas og buffet til konfirmation.

» Læs resten af "God frokostordning i København, der tager højde for alle i virksomheden"


En praktisk træningsbænk og motionscykler i smarte design kan købes hos Saga Trim

Saga Trim

Elsker du at dyrke fitness, men mangler du noget rigtig godt træningsudstyr, så kan du med fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her sagatrim.dk hvor Saga Trim viser deres store udvalg af motionscykler. Find også en smart træningsbænk.

» Læs resten af "En praktisk træningsbænk og motionscykler i smarte design kan købes hos Saga Trim"


Hvalpepakker og kosttilskud til din hund i udsøgt, dansk kvalitet - HIKE

HIKE

HIKE er den perfekte forhandler at kigge forbi, når det er tid til at fylde depotet med hundefoder og andre relaterede produkter op. For ikke nok med at man finder et bredt udvalg af produkter; den danske producent sørger samtidig for udelukkende at producere produkter som hvalpepakker og kosttilskud til hunde i absolut bedste kvalitet. Vil du vide mere om hvalpepakker og kosttilskud til hunde fra dem, samt lidt om mærket generelt, så læs videre i artiklen herunder.

» Læs resten af "Hvalpepakker og kosttilskud til din hund i udsøgt, dansk kvalitet - HIKE"


Glutenfri bagning - Kom godt i gang med sunde opskrifter fra www.proteinbaker.dk

Protein Baker

Køb bageblandinger til at bage proteinrige lækkerier. Protein Baker har også mixes til glutenfri bagning, og du finder også et væld af sunde opskrifter, hvis du klikker ind på www.proteinbaker.dk.

» Læs resten af "Glutenfri bagning - Kom godt i gang med sunde opskrifter fra www.proteinbaker.dk"


Undgå allergisk astma og eksem med silke underbukser og sengetøj til støvallergi

Jepsen HealthCare

Hos Jepsen HealthCare kan du finde lagner, betræk og meget mere, til dig der vil undgå allergisk astma og eksem. Den sundhedsbevidste forhandler står blandt andet bag sengetøj til støvallergi, skånsomme silke underbukser og meget mere, til rigtig gode priser. Besøg webshoppen og se nærmere på deres store udvalg.

» Læs resten af "Undgå allergisk astma og eksem med silke underbukser og sengetøj til støvallergi"


Ganefryd er en økologisk og bæredygtig helsebutik i Århus

Ganefryd

I hjertet af Århus i den famøse Klostergade, finder du en hyggelig helsekostforretning. Ganefryd er en økologisk helsebutik med eget tilhørende bageri og egne produkter som fx dadelkonfekt.

» Læs resten af "Ganefryd er en økologisk og bæredygtig helsebutik i Århus"


Find de hudpleje produkter der er bedst for din hudtype på www.dermalogica.dk

Dermalogica Denmark

Er du træt af din hud og ønsker du en opfriskning, så kan du med fordel tage et kig på denne hjemmeside www.dermalogica.dk hvor Dermalogica Danmark og se deres udvalg af sund hudpleje der bl.a. er udviklet til moden hud og kombineret hud.

» Læs resten af "Find de hudpleje produkter der er bedst for din hudtype på www.dermalogica.dk"


Bestil Oral B tandbørstehoveder eller en massagepude med varme online

Home Shoppen

Den danske webshop Home Shoppen er den helt rette at kigge forbi, hvis du har brug for at købe Oral B tandbørstehoveder, så du nemt og til en god pris kan komme i gang med at bruge din elektriske Oral B tandbørste igen. Hos samme forhandler finder du også alverdens spændende varer, så brug lidt tid på at kigge dig omkring der, hvis du har et øjeblik. Du kan blandt andet købe en skøn massagepude med varme.

» Læs resten af "Bestil Oral B tandbørstehoveder eller en massagepude med varme online"


Forkæl dig selv med naturlig ansigtsrens eller Bio-KaLOHAS fra Green Gourmet

SkinStyle

Hos SkinStyle kan du finde et bredt udvalg af naturlige kosmetiske produkter så som ansigtsrens, cremer, sæber og meget mere. Køb også kosttilskud som fx Bio-KaLOHAS fra Green Gourmet.

» Læs resten af "Forkæl dig selv med naturlig ansigtsrens eller Bio-KaLOHAS fra Green Gourmet"


Magnetarmbånd samt fine priser på en lændevarmer hos danolan

danolan

Leder du efter den perfekte værtindegave eller kunne du tænke dig at forkæle dig selv, så kan et kig på det flotte udvalg af magnetarmbånd hos danolan helt klart anbefales. Her finder du et stort udvalg af elegante smykker, samt lændevarmere til stærke priser. Gør dig selv en tjeneste og se nærmere på deres varierede udvalg i dag.

» Læs resten af "Magnetarmbånd samt fine priser på en lændevarmer hos danolan"


My Size kondomer og Billy Boy kondomer – super god kvalitet

Kondomland.dk

Ønsker du at beskytte dig under samleje, men er du ikke interesseret i at bruge prævention, der udsætter din krop for hormoner, så har Kondomland.dk gode alternativer til dig. Besøg dem online her www.kondomland.dk og find et populært brand såsom Billy Boy kondomer og My Size kondomer til gode priser.

» Læs resten af "My Size kondomer og Billy Boy kondomer – super god kvalitet"


Bestil EXS kondomer og HEX kondomer – læs mere om produkterne herunder

Kondomland.dk

Hos Kondomland.dk finder du et af landets største online udvalg i kondomer fra de bedste mærker på markedet. Med navne på lager som EXS kondomer, tynde og sikre HEX kondomer og mange andre er det gjort let at shoppe kondomer.

» Læs resten af "Bestil EXS kondomer og HEX kondomer – læs mere om produkterne herunder"


Protein Baker sælger en protein bageblanding til at lave hjemmelavet proteinkage

Protein Baker

Protein Baker er stedet for dig som søger et sundere alternativ, når du skal bage kager. Hos Protein Baker finder du protein bageblanding, som er en hurtig og super nem måde at bage proteinkage på. Protein Baker har to forskellige varianter at vælge i mellem, som begge er både glutenfrie og uden tilsat sukker.

» Læs resten af "Protein Baker sælger en protein bageblanding til at lave hjemmelavet proteinkage"


Find meget i kørestolsramper hos Handicapmidler.dk

Handicapmidler.dk

Det er altid vigtigt, at du kan komme op og ned forskellige steder, når du sidder i kørestol, og med de helt rigtige ramper vil det ikke være et problem. Hos www.handicapmidler.dk kan du finde de helt rigtige kørestolsramper, i blandt andet du vil have brug for, hvis du er kørestolsbundet.

» Læs resten af "Find meget i kørestolsramper hos Handicapmidler.dk"


Test dig selv derhjemme med en blodtryksmåler eller et pulsoximeter hos Testdig.dk

Testdig.dk

Hvad enten man gerne vil kunne holde styr på sit blodtryk eller sit blods iltmætning, så bør man helt sikkert besøge Testdig.dk. Her forhandles der nemlig både blodtryksmålere og pulsoximetre, som er godkendte og derfor giver meget præcise resultater. Læs mere om det hele ved at klikke her på www.testdig.dk.

» Læs resten af "Test dig selv derhjemme med en blodtryksmåler eller et pulsoximeter hos Testdig.dk"


Find Specialized cykler og cyklerhandsker hos Jensen Cykler

Jensen Cykler

Du bør altid have det bedste når du cykler, så du får en god oplevelse når du bevæger dig ude i den friske luft. Du kan være helt sikker på, at du får en god oplevelse med Specialized cykler fra www.jensencykler.com, der også tilbyder cykelhandsker og andet udstyr til cykling.

» Læs resten af "Find Specialized cykler og cyklerhandsker hos Jensen Cykler"


Rhythm+ eller en ny magicMOUNT powerbank fra udvalget hos denne forhandler

Scoschedanmark.dk

Hvad enten man er på udkig efter en ny pulsmåler, eller man står og mangler en powerbank til sin telefon, så bør man helt sikkert besøge hjemmesiden Scoschedanmark.dk. Her forhandles der alt fra de bedste pulsmålere af mærket Rhythm+ til de bedste magicMOUNT powerbanks. Køb allerede i dag på www.scoschedanmark.dk.

» Læs resten af "Rhythm+ eller en ny magicMOUNT powerbank fra udvalget hos denne forhandler"


Bestil en plejende muskelcreme samt magnet ankelkæder

Danolan

For at holde kroppen i gang er det ofte nødvendigt at give den pleje og velvære gennem forskellige behandlingsformer. Her er det værd at nævne de gode egenskaber ved magnetterapi, som kan udøves ved hjælp af magnet ankelkæder, og de positive effekter ved en lindrende muskelcreme.

» Læs resten af "Bestil en plejende muskelcreme samt magnet ankelkæder"


Helsekost som fx super foods til fornuftige priser

Natur Poteket

Er du vild med helsekost og super food? Så tjek www.naturpoteket.dk ud. Der finder du et kæmpe udvalg af miljøvenlig hudpleje, helseprodukter, vitaminer, kosttilskud og meget, meget mere. Tjek hele det store sortiment ud på hjemmesiden allerede nu og bestil med det samme.

» Læs resten af "Helsekost som fx super foods til fornuftige priser"


Graviditetstests og en EKG måler hos Testdig.dk

Testdig.dk

Har du brug for en shop, hvor du kan finde et godt udvalg af hjemmetests, så er Testdig.dk lige stedet for dig. Besøg dem her www.testdig.dk og find et stort udvalg af graviditetstests eller køb en EKG måler til de bedste priser og med kvaliteten i top.

» Læs resten af "Graviditetstests og en EKG måler hos Testdig.dk"


Tandlæge i hjertet af Amager ved Sundbyvester Plads

Tandlægerne Amagerbrogade

Mangler du en god tandlæge på Amager, så er Tandlægerne Amagerbrogade ved Sundbyvester Plads de rette for dig. Besøg dem her på deres hjemmeside http://tvsp.dk og læs mere om deres professionelle tandpleje, så du kan få tjekket dine tænder af kompetente mennesker.

» Læs resten af "Tandlæge i hjertet af Amager ved Sundbyvester Plads"


Oral-B børstehoveder og andre billige tandrensningprodukter fra Oral-B

MundFrisk.dk

Går du op i mundhygiejne, så er Oral-B og Oral-B børstehoveder lige noget for dig. Besøg MundFrisk.dk her på linket http://mundfrisk.dk og find deres professionelle udvalg af Oral-B børstehoveder og andre produkter fra Oral-B, så du kan opretholde en sund mund.

» Læs resten af "Oral-B børstehoveder og andre billige tandrensningprodukter fra Oral-B"


Alt indenfor kvalitetshjemmetest

Test Deg

Testdeg er en virksomhed som gerne hjælper dig med alt indenfor kvalitetshjemmetest. Testdeg er selv distributør og står inne for alle produktene som de naturligvis også giver dig til fordelagtige priser.

» Læs resten af "Alt indenfor kvalitetshjemmetest"


Få meget ud af en blodtryksmåler og et blodtryksapparat fra Testdig.dk

Testdig.dk

Hos Testdig.dk kan du købe en blodtryksmåler eller et blodtryksapparat, så du selv kan teste dit blodtryk og få vished om din sundhed.

» Læs resten af "Få meget ud af en blodtryksmåler og et blodtryksapparat fra Testdig.dk"


Hælstrømper er super behagelige, og find makeup pensler hos Hafaro

Hafaro

Har du brug for hælstrømper og makeup pensler, så er Hafaro det helt rette sted for dig. Besøg dem her på linket www.hafaro.dk og find deres professionelle udvalg af hælstrømper og makeup pensler med det samme.

» Læs resten af "Hælstrømper er super behagelige, og find makeup pensler hos Hafaro"


Professionelle fitness maskiner og træningsudstyr til fysioterapi

Fysio engros

Fysioengros.dk sælger professionelle fitness maskiner og træningsudstyr til fysioterapi online til konkurrencedygtige priser.

» Læs resten af "Professionelle fitness maskiner og træningsudstyr til fysioterapi"


Stort udvalg af druesukker forhandles online

mitliv.dk.PNG

Spændende smagsvarianter af druesukker i tabletter kan købes online hos webshoppen Mitliv.dk på hjemmesiden http://www.mitliv.dk.

 

» Læs resten af "Stort udvalg af druesukker forhandles online"


Batterier til blodtryksmåler og selve måleren

Homecare.PNG

HomeCare har et stort og varieret udvalg inden for helbred og sundhed, der blandt andet dækker over varer som blodtryksmålere til hjemmemåling og batterier til blodtryksmåler med lang levetid.

» Læs resten af "Batterier til blodtryksmåler og selve måleren"


Stort udvalg af målere og hjemmetestere

Testdig

Besøg Testdig.dk og find et stort udvalg af målere og hjemmetestere, for eksempel tilbehør til alkotester til en skarp pris.

» Læs resten af "Stort udvalg af målere og hjemmetestere"


Iltmålere kan købes her

etgodthelbred.dk logo.PNG

Du finder iltmålere hos www.etgodthelbred.dk.

» Læs resten af "Iltmålere kan købes her"


Dejlige grønne bønner og Garcinia Cambogia

body-stuff.PNG

Hos body-stuff.dk finder du et stort udvalg af produkter til vægttab og til hurtig træning af kroppen. Læs blandt andet om grønne kaffebønner og om Garcinia Cambogia på http://body-stuff.dk/.

» Læs resten af "Dejlige grønne bønner og Garcinia Cambogia"


Sunde shots til dagen

Living Superfood

Mangler du noget sundt til dagen, er ingefær/gurkemeje shot eller hvedegræsjuice shot fra www.living-superfood.dk, det helt rigtige valg.

 

 

» Læs resten af "Sunde shots til dagen"


Exurin er godt mod urindryp

Exurin.jpg

Der er ikke længere grund til at lade sit liv påvirke negativt som følge af urinlugt i underbukserne, der opstår som følge af urindryp. Det nye præparat Exurin kan nemlig komme det såkaldte stille problem til livs.

» Læs resten af "Exurin er godt mod urindryp"


Tandlæge i det centrale århus

sundtsmil

Der findes meget mere end én tandlæge i Århus området. Hvis du vil finde en tandlæge, som du kan stole blindt på, kan du med fordel tage et kig på Tandlægerne i Vesterbrogade, der er beliggende centralt i Århus.

» Læs resten af "Tandlæge i det centrale århus"


Vigtige redskaber til at få styr på dit ve og vel

Homecare

Hos HomeCare kan du finde vigtige redskaber, hvis du vil have styr på din krops ve og vel. Læs om blodtryksmålere eller køb et pulsoximeter på www.homecare.dk.

» Læs resten af "Vigtige redskaber til at få styr på dit ve og vel"


Få et sundere livsstil med økologisk juice

øko juice.PNG

Living Superfood brænder for økologi, sund kost og optimering af helbredet. Hos os kan du købe lækre økologiske juicer der smager godt, samtidig med at de er sundere en konventionel juice. Læs mere her eller gå ind på vores hjemmeside www.living-superfood.dk og se vores store udvalg af smagfulde juicer.

» Læs resten af "Få et sundere livsstil med økologisk juice"


Fine brillestel til mænd og kvinder

OPtikhuset

På www.optikhuset.dk kan du finde masser af fine brillestel til både kvinder og mænd. Her kan du faktisk vælge mellem 2000 forskellige brillestel, så du er sikret at finde det brillestel der passer til lige netop dig. Du kan finde masser af brillestel i mange forskellige farver, farvekombinationer og modeller.

» Læs resten af "Fine brillestel til mænd og kvinder"


Nyt sundt webkoncept i Danmark - økologisk bland-selv butik

Myslipakke.jpg

Når talen falder på konceptet "bland selv", sættes det som regel i forbindelse med usunde variationer i form af bland selv slik. Et nyt og sundt alternativ er nu stablet på benene ved webshoppen Økomix. Her er skabt et online tilbud til mennesker, som ønsker sunde og økologiske kvalitetsvarer. Ved Økomix er det muligt at blande sin egen pakke af nødder, med eller uden tørrede frugter - og ligeledes også muligt at blande sin egen mysli.

» Læs resten af "Nyt sundt webkoncept i Danmark - økologisk bland-selv butik!"


Bestil en lungefunktionstest, iHealth plus otoskoper online

testdig.png

Udvalget indeholder en lungefunktionstest, iHealth og otoskoper

på testdig.dk.

» Læs resten af "Bestil en lungefunktionstest, iHealth plus otoskoper online"


Find produkter til sundhed og velvære på www.mitliv.dk

mitliv.dk.PNG

Gå ind på hjemmesiden og læs mere om de mange forskellige produkter, der kan være med til at hjælpe en frem til en hverdag præget af velvære. Udvalget er stort, og derfor er det muligt at finde det man søger.

» Læs resten af "Find produkter til sundhed og velvære på www.mitliv.dk"


Slut med urinlugt i undertøjet med Exurin

Exurin

Exurin er et fantastisk nyt produkt på markedet, for alle de mange danskere der får deres hverdag og selvtillid ødelagt som følge af urinlugt i undertøjet. Exurin er præparat man sprøjter med fra morgenstunden, og som giver en rar og lugtfri fornemmelse resten af dagen. Find din forhandler her.

» Læs resten af "Slut med urinlugt i undertøjet med Exurin"


professionelle motionscykler og mange andre maskiner

Workout and fitness

Elsker du motion og fitness, så er Workout & Fitness lige stedet for dig. Klik ind her på linket www.workoutfitness.dk og se deres brede udvalg af professionelle motionscykler og mange andre maskiner fra Kettler til super priser og med hurtig levering.

» Læs resten af "professionelle motionscykler og mange andre maskiner"Stort online udvalg af brillestel og -glas

Optikhuset

Klik her og få adgang til et stort online udvalg af både brillestel og brilleglas hos Optikhuset.

» Læs resten af "Stort online udvalg af brillestel og -glas"


Stort udvalg af diabetesprodukter

mitliv.dk.PNG

Hvis du er interesseret i at handle dit druesukker på denne hjemmeside kan du tage et kig på den og se deres priser og du er også altid velkommen til at give dem et kald over deres kundeservice hvis du har spørgsmål.

» Læs resten af "Stort udvalg af diabetesprodukter"


Hvis du tvivler på dit syn skal du skynde dig og få en gratis synsprøve

Optikhuset

Har du i noget tid nu gået og haft ondt i hovedet efter du har læst i længere tid, eller har du i hverdagen svært ved at se ting på lang afstand, så kan det være du skulle få taget en synsprøve hos din optiker, da det kan være skadeligt for dine øjne at gå uden briller, hvis du rent faktisk har behov for briller. Hvis du søger et sted hvor du kan få en certificeret synsprøve, kan det være svært lige at finde det rette sted, da udvalget af optikere er stort, men hvis du taget et kig på denne hjemmeside www.optikhuset.dk, behøver du ikke længere lede forgæves, da de hos denne optiker, har et super godt tilbud på at få en certificeret synsprøve.

» Læs resten af "Hvis du tvivler på dit syn skal du skynde dig og få en gratis synsprøve"


Kategorier