Alt indenfor kvalitetshjemmetest

Testdeg er en virksomhed som gerne hjælper dig med alt indenfor kvalitetshjemmetest. Testdeg er selv distributør og står inne for alle produktene som de naturligvis også giver dig til fordelagtige priser.

Test Deg

test-deg.no

Hos test-deg.no som sagt finde alt i hjemmetest. Blandt andet tilbyder virksomheden dig deres egne graviditetstest, ægløsningstest og alkoholtest. Det er produkter du altid kan stole på, og som en lang række tilfredse kunder allerede har haft fornøjelsen af at bruge. Derudover er test-deg.no selvfølgelig også altid garant for en god service. Hvilket vil sige, at du altid kan spørge til produkterne, og personalet vil kunne finde en løsning til dig.
Det er dog ikke blot egne produkter du kan købe i sortimentet. F.eks. hjælper test-deg.no også gerne med pulsmålere og blodtryksmålere. Det er produkter som lever op til de høje krav test-deg.no har. På trods af at de ikke er produceret af virksomheden selv. Hvilke krav der er tale om kan du læse meget mere om på hjemmesiden.

Blodtryksmåler

Når det drejer sig om en blodtryksmåler er der ikke noget som test-deg.noi kke kan hjælpe dig med. Der er dog en række ting som du skal være opmærksom på inden du vælger apparat. Der finder både blodtryksmålere til håndled og overarmen, hvor det generelt er hurtigere at måle på håndledet. Til gengæld er det mere upræcist end på overarmen. Derfor anbefaler test-deg.no også, at du køber en blodtryksmåler til overarmen. De er alle godkendte og kalibreret efter gældende standarder. Hvilket er din garanti for at de måler dit blodtryk rigtigt. Det behøver du dog ikke bekymre dig om ved Testdeg, da virksomheden altid sælger dig godkendte blodtryksmålere, som er testet før de sælges. Noget som du kan læse meget mere om på webshoppen, hvor du også er meget velkommen til at kontakte personalet, som står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Alkoholtest

Testdeg er en virksomhet hvor du kan kjøpe alt av hjemmetester innenfor en lang rekke forskjellige kategorier. F.eks. kan du kjøpe deres egne graviditetstester eller finne hjertelydsmonitorer i utvalget. Alle produktene er alltid av høy kvalitet og med flere års erfaring har Testdeg også forhandlet frem de beste prisene for deg. Utover det gir de deg naturligvis også den beste servicen de kan tilby, hver gang du handler hos dem.  

Alkoholtest

En alkoholtest er alltid en god ide etter julebordet. Det gjelder for den saks skyld også morgenen etter, hvor det til tider kan være vanskelig å vurdere. VIl du derfor gjerne være helt sikker på at du er edru nok til å kjøre, er det alltid en god ide å ha en alkoholtest liggende i hanskerommet. Du får dem billig gjennom Testdeg, og får dem sendt direkte til døren innenfor kort tid. Avhengig av om du ofte er på arrangementer med alkohol involvert, kan du også kjøpe et alkometer. Det fungerer enkelt ved å blåse inn i alkometeret, hvor du deretter får vite promillen din etter noen få sekunder.

Alkoholtest med 95% sikkerhed

Avhengig av hvor presist du har behov for at alkometeret skal være, så tilbyr Testdeg flere forskjellige modeller. De beste alkoholtestene er med 95% sikkerhet, og er den høyeste standarden som tilbys i sortimentet. Det er en alkoholtest som er blant de beste på markedet, og den brukes av private såvel som institusjoner. De er i tillegg testet på et eget verksted hos Testdeg, som selvfølgelig skjer før de sendes ut til deg. Dermed er du sikker på at alle alkoholtester med 95% sikkerhet lever opp til standarden. Det er noe du kan lese mer om på www.test-deg.no, hvor du også kan kontakte det erfarne personalet.

Testdeg er en virksomhed som selv producerer en lang række af deres hjemmetests, og tilbyder dig at købe dem. I sortimentet kan du f.eks. købe et pulsoximeter, alkometer og en lang række andre test til derhjemme.

Pulsoximeter

Når det drejer sig om et pulsoximeter, så bruges det til at måle din puls, og kan fortælle dig hvor effektivt dit hjerte fungerer, eller hvad din hvilepuls er. Derudover kan det også bruges til at vise dit oxygenindhold i blodet. Dette sker ganske automatisk, da pulsoximeteret måler din puls ved infrarødt lys, hvormed den også måler oxygenindholdet i dit blot samtidigt. Det er ganske enkelt og kræver blot at du placerer din finger i den infrarøde måler, så får du værdierne med det samme.
De mange forskellige pulsoximeterer kan bruges af alle lige fra sportsudøvere til institutioner som sygehuse, og behøver ingen introduktion. De er netop ganske brugervenlige og intuitive, hvilket vil sige at pulsoximeteret fortæller dig, hvad du skal gøre med fornuftige og gode instruktioner.

Pulsoximeter

Et pulsoximeter er dog ikke kun til sportsudøvere og sygehuse. Det kan være en fordel, hvis du har dårligt hjerte eller blot ønsker at holde styr på din puls. Det kan til tider være vigtigt at undersøge om dit hjerte er på overarbejde, hvilket f.eks. kan være hvis du er stresset på jobbet. Det vil vise sig i en konstant forhøjet puls, hvorved det kan være en god ide at holde styr på hvad det er, som gør dig stresset med et pulsoximeter.
Når det kommer til prisen, så behøver du ikke gå på kompromis med dit eget helbred, da priserne er helt i bund. Derudover får du sendt det til døren og behøver ikke starte bilen eller bekymre dig om at hente det. Hvilket er noget du kan læse meget mere om på webshoppen www.test-deg.no. Det er også der du kan kontakte personalet, som står klar til at hjælpe dig.

Testdeg er en virksomhed som forhandler legeartikler, kvalitets-hjemmetests og hospitalsartikler til fornuftige priser.

Baby doppler

Testdeg har kort og godt alt det du skal bruge for at kunne teste dig selv derhjemme. Det gælder ikke mindst den rigtige baby doppler til dig. Det er et apparat, hvor du kan lytte til dit barns hjerteslag allerede inden fødslen og følge med i udviklingen derhjemme. Det er præcise instrumenter, som er nemme at betjene for alle, og derfor er ideelle til hjemmebrug. Det er en perfekt mulighed for lade større søskende lytte til deres nye brors eller søsters hjerteslag og allerede skabe et bånd inden fødslen. Noget som også vil bringe dig tættere på dit barn allerede under fødslen. Der findes flere forskellige udgaver af baby dopplerer i sortimentet, men fælles for dem er den præcise måling og høje brugervenlighed. I de lidt dyrere modeller har du dog mulighed for at koble dem til computeren og lagre lyden, hvorefter du kan sende den videre rundt til familie og venner.

Baby doppler

Så en baby doppler er ganske enkelt henvendt til dig som er gravid og gerne vil følge med i graviditeten. Du kan allerede begynde at lytte til dit barn fra 10-12 uger i graviditeten og begynde at skabe et tæt bånd med dit barn. Derudover kan du nemt medbringe din baby doppler, når du er på farten eller skal over til venner og familie. De er alle ganske små og transportable og en række af dem kan der tilsluttes høretelefoner, så alle kan lytte med.
Det er alt sammen noget du kan læse meget mere om på www.test-deg.no, hvor du også kan kontakte personalet. De står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål til hjemmetest og sortimentet. Du er også meget velkommen til at foreslå artikler som du synes skal være i sortimentet. Så smut ind forbi webshoppen og find det du mangler indenfor hjemmetest.
Kategorier