Polterabend og events

Oplev den ultimative paintball oplevelse med MidtjyskEVENT

midtjyskevent.JPG

Leder I efter en spændende, aktiv og effektfuld aktivitet til jeres næste firmaevent eller en dag med teambuilding som tema, så har MidtjyskEVENT hele tre forskellige baner til paintball der står klar til at I kommer forbi og indleder afdelingens mest spændende battle. Få en sjov og udviklende dag i gode kollegers lag med et spil paintball.

» Læs resten af "Oplev den ultimative paintball oplevelse med MidtjyskEVENT"


Farvede kontaktlinser er et godt bidrag til festen

pexels-cottonbro-studio-3171837.jpg (1)

Har du brug for noget ekstra særligt til din kommende fest eller event? I så fald vil farvede kontaktlinser være et oplagt ved. Uanset om din fest er med eller uden kostumer, vil farvede kontaktlinser kunne give dine venner eller kolleger en overraskelse, der vil hæve stemningen undervejs.

» Læs resten af "Farvede kontaktlinser er et godt bidrag til festen"


Isterninger til fest hos Trekantens Is – det nemme valg!

Trekantens Is

Trekantens Is tilbyder alt i spiritus, cocktailtilbehør, barudstyr og andet for at gøre festen lidt mere lækker. De forhandler også isterninger til fest – den nemme løsning, så I aldrig løber tør for is til den helt store fest. I denne artikel kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder på trekantensis.dk.

» Læs resten af "Isterninger til fest hos Trekantens Is – det nemme valg!"


Lej en pølsevogn i Ringsted til jubilæumsfesten

Kelds Pølser

Skal der holdes fest, så er det en rigtig god ide, at der sørges for mad, der kan gøre alle glade. Kelds Pølser udlejer pølsevogne og andet sjovt, der kan gøre enhver fest en god og sjov oplevelse. Lej en pølsevogn i Ringsted, og vær sikker på, at der er mad til alle dine gæster. Du kan også leje telt, borde og andet festtilbehør, der gør festen bedre.

» Læs resten af "Lej en pølsevogn i Ringsted til jubilæumsfesten"


Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign tilbyder smukke evighedsbuketter og blomster til bryllup

Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign

Hvis du søger nogle smukke blomster, der kan pryde i dit hjem eller lignende, kan du af god grund besøge lillefroekenflora.dk. Her står de inde med et bredt sortiment af blomsterbuketter, hvor du både kan finde buketter til hjemmet, erhverv samt til diverse lejligheder. Find alt fra evighedsbuketter til blomster til bryllup og meget mere, når du besøger www.lillefroekenflora.dk.

» Læs resten af "Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign tilbyder smukke evighedsbuketter og blomster til bryllup"


Slushice koncentrat, candyfloss og andet i festmad hos Kelds Funfood

Kelds Funfood

Det er altid vigtigt, at du har det rette til din bod, når det gælder madvarer og drikke, så de besøgende kan få noget spændende at drikke og spise, og du kan undgå at løbe tør. Du kan hos www.kelds-funfood.dk finde alt, du skal bruge, om det er slushice koncentrat eller candyfloss.

» Læs resten af "Slushice koncentrat, candyfloss og andet i festmad hos Kelds Funfood"


Anders Heegaard - bryllupsfotografer på Sydfyn og Nordsjælland

Anders Heegaard

Anders Heegaard er én af landets mest populære bryllupsfotografer, og fotograferer fra Nordsjælland til Sydfyn og mange andre steder. Vil I forevige jeres store dag på bedste vis, kan bryllupsfotografen med sikkerhed sørge for, at der tages nogen flotte billeder af begivenheden, som I kan nyde resten af livet. Samtidig er Anders Heegaard både flink og professionelt minded, og sørger for at tage så lidt opmærksomhed fra dagen, som muligt. Læs mere herunder.

» Læs resten af "Anders Heegaard - bryllupsfotografer på Sydfyn og Nordsjælland"


Få underholdning i verdensklasse til dit event med tryllekunstneren Anders Lilleøre

Anderslilleore.dk

Sæt fut i begivenhederne med en tryllekunster til firmafest, trylleshow til bryllup eller bare til et hvilket som helst festligt arrangement. Tryllekunstner Anders Lilleøre er en af landets mest nærværende, dygtige og sjove tryllekunstnere, og med et besøg fra ham går I bestemt ikke galt i byen. Læs med her og bliv klogere på den kendte tryllekunstner.

» Læs resten af "Få underholdning i verdensklasse til dit event med tryllekunstneren Anders Lilleøre "


Online forhandler af konfirmationspynt såsom borddækning og dekorationer til drenge konfirmation

Festissimo

En konfirmation er en vigtig, men også festlig begivenhed for hele familien, og ikke mindst for konfirmanden. Hos Festissimo har man samlet et stort udvalg af konfirmationspynt og dekoration, med forståels for at der er stor forskel på om man er dreng eller pige. Skal I holde en drenge konfirmation, er det et godt sted at besøge.

» Læs resten af "Online forhandler af konfirmationspynt såsom borddækning og dekorationer til drenge konfirmation"


Lav selv kalendere og fotobøger med billeder fra højtider

Dinfotobog

Køb fotobøger, som du selv laver, hos Dinfotobog. Det er også muligt at customize din kalender vha. onlinesoftwaren på www.dinfotobog.dk. Få noget ekstra ud af dine billeder, og lav den perfekte gave eller mindebog til familien.

» Læs resten af "Lav selv kalendere og fotobøger med billeder fra højtider"


Nytårskrudt og nytårsbatterier fra Royal Fireworks

Kongkrudt

Køb nytårskrudt online til skarpe priser. Vælg imellem Royal fyrværkeri batterier, bomberør, raketter og andet skyts med afhentning i Næstved.

» Læs resten af "Nytårskrudt og nytårsbatterier fra Royal Fireworks"


Salg af fadølsanlæg og tappetårne til fadølsanlæg i bedste kvalitet

tapshop.dk

Når du besøger tapshop.dk kan du altid få klaret alle behov inden fadølsanlæg. Det betyder både at du kan finde flere varianter inden for selve fadølsanlæggene, samt et bredt udvalg af tilbehør som tappetårne til fadølsanlæg. Udover at beskæftige sig med salg af fadølsanlæg, sørger forhandleren naturligvis også for at have godt styr på sagerne, så man som kunde kan få god og grundig vejledning, hvis man er i tvivl om et eller andet vedrørende fadølsanlæg. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

» Læs resten af "Salg af fadølsanlæg og tappetårne til fadølsanlæg i bedste kvalitet"


Erotiske historier inspireret af virkelige begivenheder på sex klubber i KBH

CitySwingers

Er du til sex klubber og er det vigtigt at du føler dig tryg og godt tilpas, er CitySwingers et oplagt valg. Den kendte swingerklub i København byder på et væld af spændende, vovede oplevelser i trygge rammer. Du kan også læse de besøgendes egne erotiske historier på deres hjemmeside.

» Læs resten af "Erotiske historier inspireret af virkelige begivenheder på sex klubber i KBH"


Få fat på popcornmaskiner og slushice maskiner til festen hos JK Salg

JK Salg

Hos JK Salg finder du et stort udvalg af Fun Food maskiner, der kan løfte jeres fest til det næste niveau. Hvad enten du er på udkig efter en slushice maskine, popcorn maskiner, softice maskiner eller en helt fjerde type, står JK Salg klar med et lækkert udvalg.

» Læs resten af "Få fat på popcornmaskiner og slushice maskiner til festen hos JK Salg"


Forårsmenu ud af huset og påskefrokost diner transportable bestilt på saltogpeber.dk

Salt og Peber

Find en forårsmenu ud af huset hos Salt og Peber. Det er også oplagt at bestille påskefrokost diner transportable hos dem.

» Læs resten af "Forårsmenu ud af huset og påskefrokost diner transportable bestilt på saltogpeber.dk"


Tapas catering i København samt mulighed for konfirmationsbuffet i Storkøbenhavn

Madkonceptet

Leder du efter tapas catering i København? Madkonceptet står for mad ud af huset i hovedstaden, og du kan også bestille en flot og velsmagende konfirmationsbuffet i Storkøbenhavn.

» Læs resten af "Tapas catering i København samt mulighed for konfirmationsbuffet i Storkøbenhavn"


Udstillinger i Aarhus og interessante foredrag i Aarhus

Kulturportalen.dk

Leder du efter en side med en liste med foredrag i Aarhus? Søger du efter et overblik over de nyeste udstillinger i Aarhus? Så klik ind forbi Kulturportalen.dk, der har det hele samlet ét sted.

» Læs resten af "Udstillinger i Aarhus og interessante foredrag i Aarhus"


Bestil en vintermenu samt en forårsbuffet med sæsonens råvarer

Salt og Peber

Ønsker du at få en god vintermenu leveret til et event? Er du allerede ved at planlægge den kommende forårsbuffet? Salt og Peber lever frisk mad af de bedste råvarer.

» Læs resten af "Bestil en vintermenu samt en forårsbuffet med sæsonens råvarer"


Bestil maden til årets julefrokost eller mortensaften her

Salt og Peber

Hos Salt og Peber kan du finde super lækker catering til gode priser. Du kan bl.a. bestille en lækker menu til mortensaften eller til en julefrokost på hjemmesiden.

» Læs resten af "Bestil maden til årets julefrokost eller mortensaften her"


Festkassen.dk hjælper med at finde alt til en temafest til børnefødselsdag

Festkassen.dk

Hos Festkassen.dk finder du et kæmpe udvalg til den perfekte børnefødselsdag. I udvalget er der altid minimum 50 forskellige emner, som du kan vælge produkter ud fra, så der er noget for alle barnlige sjæle. Til temafesten finder du her alt lige fra servietter og krus til pynt og udsmykning. Med materialer fra denne webshop kan børnefødselsdagen eller den kommende temafest uden tvivl kun blive en succes for både dig og dine gæster.

» Læs resten af "Festkassen.dk hjælper med at finde alt til en temafest til børnefødselsdag"


Slagter Zangenberg står fx for mad ud af huset på Lolland og mad til fest på Sydsjælland

Slagter Zangenberg

Bestil en formidabel saml selv 3-retters menu eller mad til fest på Sydsjælland, Lolland eller Falster hos Slagter Zangenberg, hvis forretning ligger i skønne Vordingborg.

» Læs resten af "Slagter Zangenberg står fx for mad ud af huset på Lolland og mad til fest på Sydsjælland"


Alt i sørøver flag til super skarpe priser

Flagshoppen.dk

Skal der holdes fødselsdagsfest, eller står du selv med en begivenhed du skal arrangere, så er det ideelt, at du har den rette måde at fejre det på. Med forskellige flag fra www.flagshoppen.dk, kan du være helt sikker på, at du kan fejre det ordentligt, om det er sørøver flag eller Dannebrog du er på udkig efter.

» Læs resten af "Alt i sørøver flag til super skarpe priser"


Festmad som lækre muligheder for en studentermenu hos Salt og Peber

Salt og Peber

Hos Salt og Peber kan du finde mange forskellige slags festmad til alle lejligheder. Find bl.a. den populære studentermenu online.

» Læs resten af "Festmad som lækre muligheder for en studentermenu hos Salt og Peber"


Få en fantastisk oplevelse i en luftballon

Dream Balloon

DreamBalloon er stedet, hvor du altid kan forvente en fantastisk oplevelse. Du kan blandt opleve ballonflyvning Fyn og ballonflyvning Sjælland. Uanset hvor i Danmark, du vælger, at opleve landskabet fra luften, vil du uden tvivl få en unik oplevelse.

» Læs resten af "Få en fantastisk oplevelse i en luftballon"


Sjov og Kreativ tilbyder en del til den kommende børnefødselsdag

Sjov og Kreativ

Skal der være gang i gaden og fest, så klik ind på www.sjovogkreativ.dk og se hele det store udvalg i artikler til børnefødselsdag. Her finder du desuden også et stort udvalg i hobbyartikler.

» Læs resten af "Sjov og Kreativ tilbyder en del til den kommende børnefødselsdag"


Gourmet buffet til den eksklusive fest

Salt og Peber

Du finder den buffet du har brug for hos www.saltogpeber.dk, der blandt andet tilbyder Gourmet buffet.

» Læs resten af "Gourmet buffet til den eksklusive fest"


Julefrokost ud af huset og lækre selskabslokaler Skive

Roslev Kro

Hos Roslev Kro kan de levere selskabslokaler i Skive med god atmosfære og venlig betjening samt lækker julefrokost ud af huset til julens mange fester.

» Læs resten af "Julefrokost ud af huset og lækre selskabslokaler Skive"


Ballonflyvning i hele landet

DreamBalloon

Ønsker du at prøve ballonflyvning på Fyn så tag ind forbi www.dreamballoon.dk og find det i deres udvalg af ballonflyvning i Danmark.

» Læs resten af "Ballonflyvning i hele landet"


Book firmafester hos specialisten QAKK

qakk.dk logo.PNG

De fleste firmaer nyder rigtig godt af at have firmafester hvert år, så de ansatte i firmaet får et bedre fællesskab. Hos QAKK har du mulighed for at booke eller bestille den perfekte firmafest til netop dit firma. Gå ind på siden qakk.dk og læs mere om, hvordan det hele fungerer.

» Læs resten af "Book firmafester hos specialisten QAKK"


Smørrebrød eller grill mad til dit arrangement

salt og peber

Uanset om du mangler smørrebrød eller grill mad, finder du det hos www.saltogpeber.dk.

» Læs resten af "Smørrebrød eller grill mad til dit arrangement"


Konfirmationsmenuer leveret varme til døren

Konfirmation2016

Salt & Peber er et cateringsfirma med sans for kvalitet. Det er stedet man kan bestille alt fra brunch til populære konfirmationsmenuer. Hvilket naturligvis bliver leveret til tiden og lige til døren brandvarmt.

» Læs resten af "Konfirmationsmenuer leveret varme til døren"


Lækre menuer til julefrokost eller mortensaften

Salt og peber

Hos Salt & Peber kan du altid finde lækker mad til dit arrangement, uanset om der er tale om en julefrokost eller et arrangement til Mortens aften. Læs meget mere på www.saltogpeber.dk.

» Læs resten af "Lækre menuer til julefrokost eller mortensaften"


Stort udvalg af cupcakes, cakepops, kagepynkt og kagedekorationer

zzzzzzzzzzzzzz.gif

Hvis du skal have piftet en fødselsdagskage, bryllupskage eller en helt anden slags kage op, så skal du shoppe online på www.happyhoola.com. De har nemlig et bredt sortiment af kagepynt, som kan krone enhver kage. Hvis du skal bruge cupcakes og cakepops, så er Happyhoola også lige stedet at handle. Få mere at vide om deres udvalg af cupcakes og cakepops, samt kagepynt.

» Læs resten af "Stort udvalg af cupcakes, cakepops, kagepynt og kagedekorationer"


Spækket med gode festartikler til enhver festanledning

Dreamshop 2 U

Dreamshop2U.dk er spækket med gode festartikler til enhver festlig anledning, hvor der er brug for pynt og festlige indslag.

» Læs resten af "Spækket med gode festartikler til enhver festanledning"


Spændende og fredfyldt ballontur

Dreamballon

Ballonflyvning er en spændende og fredfyldt oplevelse, som ingen mennesker bør snydes for. Det er en enestående oplevelse, hvor du få lov at se det ganske danske land fra oven. Den spændende og fredfyldt ballonflyvning foregår typisk i en times varighed, og kun når vejret tillader det. Du bestiller gennem Dreamballoon.dk, og kan bruge billetten en gang i helt op til et år på hhv. Jylland, Fyn og Sjælland.

» Læs resten af "Spændende og fredfyldt ballontur"


Oplev Danmark fra en luftballon

Dreamballoon.PNG

Dreamballoon er det luftballonselskab, der udbyder flest flyvninger landet over. Dreamballoon udbyder både flyvninger på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan blandt andet vælge en ballonflyvning over det smukke København.

» Læs resten af "Oplev Danmark fra en luftballon"


Servietter til barnedåb til gode priser

Partybutikken.PNG

Bestil dine servietter til barnedåb hos Partybutikken og du har dem inden for få dage.

» Læs resten af "Servietter til barnedåb til gode priser"


Oplev verden fra luften med en ballonflyvning

Dreamballoon.PNG

Bestil en ballonflyvning allerede i dag. Dette kan gøres inde på dreamballoon.dk.

» Læs resten af "Oplev verden fra luften med en ballonflyvning"


Indspil en sang hos Songbird

Songbird lydstudier

På hjemmesiden songbird.dk finder man en hjemmeside, hvor det er muligt at booke tider i et lydstudie. Songbird lydstudier er over hele landet, og det er derfor muligt at finde et lydstidue, der ligger tæt på ens eget hjem.

» Læs resten af "Indspil en sang hos Songbird"


Se Danmark for oven med Dreamballoon.dk

Dreamballoon.dk

Hvis du har gået med en drøm om at se København fra oven, skal du med sikkerhed besøge hjemmesiden DreamBalloon.dk. Her kan du nemlig komme til at se København fra oven i en luftballon. Man vil derudover også kunne prøve ballonflyvning over Roskilde og flere andre steder. Besøg websitet og bestil din næste tur. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

» Læs resten af "Se Danmark for oven med Dreamballoon.dk"


Firma med cateringmenuer til bl.a. konfirmation

Bestil lækker mad hos www.saltogpeber.dk og få maden leveret direkte til døren.

» Læs resten af "Firma med cateringmenuer til bl.a. konfirmation"


Forskellige fastelavnskostumer

Hos Banditten er der ingen grænser for, hvad man kan få af udklædning til fastelavn. Klik ind på hjemmesiden og se hele det store sortiment af fastelavnskostumer til børn.

» Læs resten af "Forskellige fastelavnskostumer"


Navneguirlander med forskellige illustrationer

Skal du til navnefest eller holde en fødselsdagsfest for en du holder af, så vil navneguirlander, fra Magiske Minder, være en super fin mulighed for at sætte et personligt præg på festen.

» Læs resten af "Navneguirlander med forskellige illustrationer"


Salg af balloner med tal

All4party.dk er en dansk hjemmeside, der har specialiseret sig i tilbehør til fester. Således finder man alt i tilbehør til en hvilken som helst fest hos All4party.dk.

» Læs resten af "Salg af balloner med tal"


Sammensæt selv dine cateringmenuer online

Salt og Peber ønsker at give deres kunder så gode muligheder for selv at sammensætte deres catering menuer som muligt. De tilbyder for eksempel sammensæt brunch menuer for den perfekte brunch.

» Læs resten af "Sammensæt selv dine cateringmenuer online"


Catering levering i hele Århus

Forkæl medarbejderne med en smagsfyldt og lækker frokostordning fra Frokostplus.dk. Frokostplus har catering i blandt andet Aarhus og København. Læs mere på www.frokostplus.dk.

» Læs resten af "Catering levering i hele Århus"


Pynt til havefest forhandles billigt

Når man skal holde en stor fin havefest er man jo nød til at skal ud og have en smule pynt til havefesten. Det er så hyggeligt! Men man behøver faktisk ikke skulle lede ret længe efter simpel og flot pynt til havefesten. Se udvalget hos dreamshop2u.dk, her er nemlig en hel hjemmeside der blot sidder klar til at finde pynt til havefesten til dig og til lige præcis den fest du kunne tænke dig at holde.

» Læs resten af "Pynt til havefest forhandles billigt"


Cateringmenuer med levering i Århus

saltogpeber.dk.PNG

Salt og Peber tilbyder catering i Århus. Salt og Peber, som har hjemmesiden www.SaltogPeber.dk, laver helt forrygende mad, så de kan derfor på det kraftigste anbefales.

» Læs resten af "Cateringmenuer med levering i Århus"


Skønt udvalg af julefrokost catering i Aarhus

Ingen julefrokost uden god mad. Salt og Peber sørger for lækker jule catering Århus.

» Læs resten af "Julefrokostmenuer med levering i Aarhus og mange andre byer"


Madlevering i Vejle med mange forskellige retter

Bestil nu diner transportable til Vejle og omegn. Hos Salt&Peber kan du bestille din middag og få den leveret lige til døren, i Vejle og omegn med diner transportable.

» Læs resten af "Madlevering i Vejle med mange forskellige retter"


Kategorier