Bestil en vintermenu samt en forårsbuffet med sæsonens råvarer

Ønsker du at få en god vintermenu leveret til et event? Er du allerede ved at planlægge den kommende forårsbuffet? Salt og Peber lever frisk mad af de bedste råvarer.

Salt og Peber

Salt og Peber tilbyder en fremragende vintermenu

Du kan bestille vintermenu til levering i månederne januar og februar. Når sneen daler ønsker man en varm og mættende vintermenu. Salt og Peber leverer en 3-retters menu tilberedt af smagfulde fødevarer. Årets menu til vinter består af okseterrine, svinenakkekam og en vidunderlig pærekage. Der er tale om fantastiske retter, der rammer plet uanset, hvem der er inviteret til festen. De ambitiøse kokke hos Salt og Peber gør meget for at retterne sidder lige i skabet og de moderne transportmetoder sikrer, at friskheden bevares under transport. Resultatet er en unik catering oplevelse. Vinteren kan være hård, og derfor foretrækker mange danskere lune retter i denne årstid. Salt og Peber leverer en uovertruffen vintermenu, som du simpelthen bliver nødt til at opleve.

Kig nærmere på den tilbudte forårsbuffet

Skal du holde fødselsdag i foråret? Er det tid til en barnedåb? Uanset anledning, så finder du en pragtfuld forårsbuffet hos Salt og Peber, der indeholder lækre retter til denne årstid, og der skal nok være noget, alle kan lide. Denne buffet kan bestilles i marts, april og maj og byder på svinefilet, kalvecuvette og kyllingetærte samt en masse tilbehør. De engagerede kokke benytter råvarer i sæson til at skabe sublime og smagfulde forårsretter, som kan benyttes til enhver anledning. Der er tale om en populær forårsbuffet, der kommer til at ramme lige i skabet! Hvis du søger efter en forårsbuffet med lidt af det hele og af gode råvarer, så skal du klikke ind på saltogpeber.dk.

Det er muligt at bestille sæsonbetonede menuer og buffeter hos Salt og Peber, og det betyder, at du finder en smagfuld forårsbuffet og en lækker vintermenu fra dette firma. Få de lækre retter leveret lige til adressen af eventet!

Kategorier