Marketing

Mastering E-Commerce Success with Google Shopping Feeds

wakeupdata.PNG

In the ever-expanding realm of e-commerce, businesses are continually seeking innovative ways to enhance their online presence and reach a broader audience. One indispensable tool that has emerged as a game-changer is Google Shopping Feed. These dynamic data feeds play a pivotal role in optimizing marketing strategies and driving e-commerce success. In this article, we'll explore the significance of Google Shopping Feeds and their role in the world of online retail.

» Læs resten af "Mastering E-Commerce Success with Google Shopping Feeds"


Pylonskilt eller flag med logo? Besøg Signmanager hjemmesiden

Signmanager

Ønsker du et flag med logo til det næste event? Så kontakt Signmanager, der bl.a. tilbyder beachflag og reklameflag til erhverv. Pylonskilte er også noget, de kan hjælpe med, og signmanager.dk byder også velkommen på hjemmesiden med et væld af andre reklameartikler som klistermærker, reklamebannere etc.

» Læs resten af "Pylonskilt eller flag med logo? Besøg Signmanager hjemmesiden"


1.st Place tilbyder hjælp til og har stor erfaring med digital markedsføring

1st Place

Hos 1.st Place har de rigtig godt styr på alt der har med søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, content marketing, social marketing og lignende typer digitalisering at gøre. Virksomheden er et spændende nyt navn i branchen, men dog uden at være grønne i faget på nogen måde. Bag 1.st Place står nemlig et kompetent hold af nogen af Århus’ dygtigste og mest erfarne SEO folk, som helt sikkert vil kunne hjælpe din webshop eller anden virksomhed med online marketing. Læs mere herunder.

» Læs resten af "1.st Place tilbyder hjælp til og har stor erfaring med digital markedsføring"


1st Place med speciale i inbound marketing

1st Place

Hos 1st Place har man specialiseret sig i såkaldt inbound marketing. I denne artikel vil vi forsøge at beskrive præcist hvad det betyder, og forhåbentligvis gøre dig klogere på om virksomheden er den rigtige at indgå et samarbejde med for jer. Har du interesse for emnet, og er du samtidig på udkig efter et digitalt marketingsbureau med fokus på tillidsfuldt samarbejde, så læs videre i artiklen. 

» Læs resten af "1st Place med speciale i inbound marketing"


Køb billige og effektive produkter til markedsføring hos Print.dk

Print.dk

Print.dk er til dig, der ønsker billige og effektive produkter til markedsføring. Blandt udvalget af produkter finder du blandt andet frontlit PVC bannere og klistermærker som du kan bestille online til super skarpe priser. Læs mere om Print.dk nedenfor eller besøg www.print.dk.

» Læs resten af "Køb billige og effektive produkter til markedsføring hos Print.dk "


Foredrag om privatøkonomi, foredrag om fornuftigt forbrug samt et spændende foredrag om privat budget

Privatøkonomisk Rådgivning

Bruger du for mange penge og ønsker at optimere din økonomi, så du kun bruger penge på det, som giver værdi for dig? Så kan et foredrag om privatøkonomi eller et foredrag om privat budget hos PØR - Privatøkonomisk Rådgivning være en stor hjælp. Besøg dem her www.privatøkonomiskrådgivning.dk og læs mere om deres foredrag om fornuftigt forbrug og privatøkonomi, så du kan få en lettere hverdag med mere plads i økonomien.

» Læs resten af "Foredrag om privatøkonomi, foredrag om fornuftigt forbrug samt et spændende foredrag om privat budget"


Lean akademiet her tilbyder lean ledelse og en manager uddannelse

Compass Lean Akademi

Hos Compass Lean Akademi kan du finde alt i uddannelse inden for lean ledelse og manager uddannelse. Lean akademiet giver dig de helt rette redskaber.

» Læs resten af "Lean akademiet her tilbyder lean ledelse og en manager uddannelse"


Der er mange organisationer, der gavner af åbne kurser i global kommunikation

GlobalDenmark.PNG

Hos GlobalDenmark kan du finde åbne kurser til dig, der gerne vil styrke dine sproglige- og kommunikationsmæssige kundskaber i forhold til global kommunikation.

» Læs resten af "Der er mange organisationer, der gavner af åbne kurser i global kommunikation"


Flotte og professionelle præsentationsvideoer til dit firma

Prosonas Film

I takt med den teknologiske udvikling, er det blevet nemmere og nemmere at lave små film fra sin hverdag. Videoproduktion er ikke længere en meget dyr fornøjelse, og det er ikke længere svært at få fremstillet en flot præsentationsvideo – hvis blot man hver hvad man laver.

» Læs resten af "Flotte og professionelle præsentationsvideoer til dit firma"


Boxel har alt hvad du skal bruge til reklame

Boxel

Boxel kan dække alle ens behov for reklame og skiltning med deres store udvalg af gadeskilte i super flot kvalitet.

» Læs resten af "Boxel har alt hvad du skal bruge til reklame"


Smart nyhedsbrevs system til virksomheder

Bullsender.jpg

Besøg hjemmesiden for at se de mange muligheder for et nyhedsbrev system og send nyhedsbreve med stil.

» Læs resten af "Smart nyhedsbrevs system til virksomheder"


Zippo lightere i alle stilarter

Når du ønsker en stabil kvalitetslighter, der kan tændes selv i det værste blæsevejr, så er Zippo lightere absolut det bedste bud.

» Læs resten af "Zippo lightere i alle stilarter"


PIM-løsninger for velfungerende selskaber

Unik-sko.dk.PNG

Når man udnytter Product information management fordelagtigt til multikanal markedsføring, så svarer det lidt til, at du slår flere fluer med ét smæk. Og der er bestemt ingen grund til at bruge tid og resurser på at bruge et uendeligt antal smæk bare for at slå et par fluer ihjel. 

» Læs resten af "PIM-løsninger for velfungerende selskaber"


Imageanalyse i byggebranchen foretaget af professionelt firma

En imageanalyse i byggebranchen kan være en rigtig god ide, for dig som virksomhed.
4-b.dk tilbyder at lave en imageanalyse i byggebranchen af dig som virksomhed, for at finde ud af hvad kunder, nuværende ligeså vel som potentielle tænker om virksomheden, både som en helhed og i forhold til dine konkurrenter.

» Læs resten af "Imageanalyse i byggebranchen foretaget af professionelt firma"


Professionel analyse af konkurrenterne

Formålet med en konkurrentanalyse er at kortlægge og præcisere, hvem de nærmere konkurrenter på markedet er, samt hvilke styrker og svagheder disse konkurrenter måtte have.

» Læs resten af "Professionel analyse af konkurrenterne"


Firma med erfaring i annoncesalg og mødebooking

Hvis du eller dit firma har behov for hjælp til at booke møder på direktionsniveau, kan i med fordel kontakte Vendemus, da de har flere års professionel erfaring med mødebooking. Hos Vendemus har de også specialiseret sig i professionel annoncesalg.

» Læs resten af "Firma med erfaring i annoncesalg og mødebooking"


Book salgstræning hos Rolf Høegh

Rolf Høegh tilbyder at hjælpe dig med at opnå større succes. Hvis du gerne vil opnå mere i din karriere, og få succes i både dit privat- og forretningsliv, kan Rolf Høegh være til stor hjælp. Rolf Høegh beskriver på resultatskaber.dk en elevator til succes, som du kan læse mere om ved at klikke ind på hjemmesiden. Hvis du følger denne elevator til succes, kan du nå langt, klik ind og se mere på resultatskaber.dk. Rolf Høegh har stor erfaring som sælger, hvilket du kan læse mere om i hans to bøger om salg, der også fås igennem hjemmesiden.

» Læs resten af "Book salgstræning hos Rolf Høegh"


Flotte visitkort kan købes online

Hvis du står og mangler nogle lækre visitkort, så kan du henvende dig til Lavpristrykkeriet.dk og få et super godt tilbud på flotte visitkort.

» Læs resten af "Flotte visitkort kan købes online"


Fleksibel Marketing - efter behov

Multimediedesigner Christina K. Sørensen har startet virksomheden ck-design, hvor hun hjælper mindre virksomheder med marketing relaterede opgaver på timebasis.

» Læs resten af "Fleksibel Marketing - efter behov"


Tryk af bøger, flyers, visitkort og meget mere

Et trykkeri er et sted hvor du kan få trykt diverse papirvarer i mange eksemplarer, eksempelvis bøger, aviser, visitkort, plakater, flyers mm. Hos Lavpris Trykkeriet er det billigt at få lavet tryksager, hvilket også kan læses ud af navnet.

» Læs resten af "Tryk af bøger, flyers, visitkort og meget mere"


Skab opmærksomhed med skilte i plastik

Plastik skilte er en billig og overskuelig investering, som til gengæld medfører store positive effekter, uanset anvendelsen af plastik skiltene. Således vil plastik skilte uden tvivl optimere enhver forretning eller virksomheds evne til at kommunikere med kunder, gæster og ansatte, uanset hvad budskabet måtte være.

» Læs resten af "Skab opmærksomhed med skilte i plastik"


Job hvor du kan skabe din egen løn igennem salg og provision

Stormgroup er den førende field- og telemarketings virksomhed i Danmark, og skaber salg samt nye kunder hver dag for deres samarbejdspartnere.

» Læs resten af "Job hvor du kan skabe din egen løn igennem salg og provision"


Bliv en bedre sælger med sparring i salg og salgstræning

Hos Resultatskaber.dk kan du få sparring i salg med manden bag, Rolf Høegh. Læs mere om salgstræning og meget mere på www.resultatskaber.dk.

» Læs resten af "Bliv en bedre sælger med sparring i salg og salgstræning"


Bestil klistermærker med selvvalgt print

Find hos Billigtryksag et bredt sortiment af flere typer klistermærker.

» Læs resten af "Bestil klistermærker med selvvalgt print"


Professionelle kurser i salgstræning

Med Rolf Høeghs effektive salgstræning, kan du hurtigt blive trænet til at blive en bedre sælge og give dit firma større succes. Salgstræningskurserne fås til en yderst rimelig pris og vil på kort sigt hjælpe dig til at opnå større omsætning.

» Læs resten af "Professionelle kurser i salgstræning"


Unge iværksættere skaber 100% gratis reklame, på måske den dyreste bannerplads i København

Hele natten til torsdag brugte 3 unge iværksættere på at benytte sig af den nyskabte "HAPPY WALL" på Kgs. Nytorv metro, som reklamebanner.

» Læs resten af "Unge iværksættere skaber 100% gratis reklame, på måske den dyreste bannerplads i København"


Smarte visitkort til professionelt brug

Du kan på rekordtid få trykt alle de visitkort, som du ønsker. Kontakt Lavpristrykkeriet i dag.

» Læs resten af "Smarte visitkort til professionelt brug"


XPOSE MEDIA – Den perfekte markedsføringsmetode..

Xpose Media lancerede d. 1 Marts et nyt og unikt markedsførings koncept. Det var i samarbejde med deres første kunde Max Burger, at de fik sammensat en kampagne der skulle promovere Sveriges fortrukne burgerkædes fødselsdag, i København. Kampagnen var en stor succes, der tiltrak en masse mennesker hen til Max Burger og der blev uddelt over 2500 flyers.

» Læs resten af "XPOSE MEDIA – Den perfekte markedsføringsmetode.."


Reklamer døgnet rundt med lyskasser

Få nye og billige lyskasser online. Signflex har også inkluderet de mest fantastiske roll up bannere i deres brede vifte af produkter.

» Læs resten af "Reklamer døgnet rundt med lyskasser"


Tryk af kataloger til markedets bedste priser

Hos virksomheden BilligTryksag.dk finder man nogle af markedets bedste tilbud på varierende tryksager. Læs mere online og se udvalget af bl.a. visitkort, katalog tryk og meget mere.

» Læs resten af "Tryk af kataloger til markedets bedste priser"


Skab omtale til firmaet med flyers og løsblade

Billigtryksag klarer alle tryksager til gode priser. Servicen er både god og hurtig.

» Læs resten af "Skab omtale til firmaet med flyers og løsblade"Få trykt personlige labels og klistermærker online

Billigtryksag.dk er stedet, hvor man kan bestille sine tryksager online. Det er både nemt, hurtigt og billigt, for Billigtryksag.dk vil absolut være i blandt de bedste og de billigste på markedet.

» Læs resten af "Få trykt personlige labels og klistermærker online"


Udvalg af firmagaver til jul

Jensen Reklame er en god forhandler at kende til, hvis man er leder i en virksomhed. Firmagaver sælger altid på siden.

» Læs resten af "Udvalg af firmagaver til jul"


Målrettet reklamebureau med individuelle løsninger

Badogfliser.dk.PNG

Hos Minuskel er man som kunde med fra start til slut, når reklamebureauet giver sig i kast med alt fra print til digitale medier.

» Læs resten af "Målrettet reklamebureau med individuelle løsninger"


Salgstræning på din hjemmebane eller hos Performanze

Med salgstræning fra Performanze vil du ikke kun udvikle forskellige salgsteknikker.

» Læs resten af "Salgstræning på din hjemmebane eller hos Performanze"


Skab resultater med salgskursus

Find flere informationer om salgskurser på www.resultatskaber.dk. Prøv et salgskursus med Rolf Høegh, til en god pris.

» Læs resten af "Skab resultater med salgskursus"


Lej oppustelige reklame søjler, telte, sky dancers, balloner, luftskibe etc.

Airboozt sælger oppustelige reklame søjler og sky dancers til dig. Du kan læse mere på www.airboozt.dk.

» Læs resten af "Lej oppustelige reklame søjler, telte, sky dancers, balloner, luftskibe etc."


Køb email marketing til branding og øget vækst

Overvejer du at benytte dig af email marketing til branding? MailPlatform.dk kan hjælpe dig med email marketing, og det vil du komme til at kunne mærke på din omsætning.

» Læs resten af "Køb email marketing til branding og øget vækst"


Kategorier