Psykologi og coaching

Her finder du pressemeddelser indenfor psykologi og coaching.

Styrk din arbejdsplads: Tag et kursus i kommunikation

JohnHarmsen

Har du længe overvejet, om du skulle bestille et kursus til dine medarbejdere, så de øger deres kommunikationsfærdigheder? Så kan det være, at denne artikel er noget for dig, da den kommer til at omhandle et kursus i kommunikation fra JohnHarmsen. John har siden 2002 arbejdet på at hjælpe andre mennesker med at forbedre deres arbejdsplads og har god erfaring med at holde foredrag. Hvis du godt kunne overveje at bestille et kursus i kommunikation fra ham, kan du læse mere om det i denne artikel.

» Læs resten af "Styrk din arbejdsplads: Tag et kursus i kommunikation"


Skab kvalitetstid med dig selv - og måske din partner - med sexlegetøj

Sensual sexlegetøj

Der er mange gode grunde til at investere i et stykke sexlegetøj. Det kan være en god måde at skabe noget kvalitetstid med dig selv eller din partner på, som du virkelig nyder. Ja, faktisk kan sexlegetøj ligefrem være godt for dit helbred!

» Læs resten af "Skab kvalitetstid med dig selv - og måske din partner - med sexlegetøj"


Søg hjælp hos spirituel vejleder Berit Højgaard

Berit Højgaard

Berit Højgaard er uddannet telepatør med speciale i hunde. Hun står klar med en professionel tilgang til enhver opgave i forbindelse med både dyr og mennesker. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til i forhold til dig selv eller din hund, er det værd at kigge ind på www.berithoejgaard.dk. På hjemmesiden kan du lære mere om hendes uddannelse og hendes mange forskellige services. Læs også mere om den spirituelle vejleder for dyr og mennesker herunder.

» Læs resten af "Søg hjælp hos spirituel vejleder Berit Højgaard"


Bliv EFTMR terapeut med traumebehandling uddannelse fra traumeterapeuter.dk

Traumeterapeuter

Traumeterapeuter er der brug for, og du kan blive en del af teamet, ved at uddanne dig til EFTMR terapeut. Det er en traumebehandling uddannelse fra traumaterapeuter.dk. Der er hurtig opstart, allerede fra den kommende måned efter tilmelding. Du kan lære meget mere om kurset ved at læse mere herunder.

» Læs resten af "Bliv EFTMR terapeut med traumebehandling uddannelse fra traumeterapeuter.dk "


Angstbehandling samt generel behandling af depression i Lyngby

Psykolog Maria Bang logo

Psykolog Maria Bang har en lang erfaring som professionel, autoriseret psykolog bag sig og tilbyder foruden terapi og rådgivning også behandling af en lang række almene psykiske udfordringer, herunder både behandling af depression samt angstbehandling i Lyngby.

 

 

» Læs resten af "Angstbehandling samt generel behandling af depression i Lyngby"


Den Krøllede Hjerne tilbyder professionel behandling af depression og spiseforstyrrelse

Den Krøllede Hjerne

Hos www.denkroelledehjerne.dk finder du autoriseret, professionel rådgivning og behandling af diverse psykiske problemstillinger. Hvad end, der går dig på sinde, kan du få hjælp til at komme videre her. Her er bl.a. behandling af depression, såvel som behandling af spiseforstyrrelser og meget, meget mere. Hos Den Krøllede Hjerne er dit mentale helbred fokus og førsteprioritet.

» Læs resten af "Den Krøllede Hjerne tilbyder professionel behandling af depression og spiseforstyrrelse"


Psykologsamtaler til forskellige behov med en psykolog i Århus hos Familiepsykologerne

Familiepsykologerne

Din mentale tilstand er altid vigtig og hvis du har behov for at få snakket med en psykolog, er det selvfølgelig en god ide at finde nogle, der er autoriserede. Bor du i eller omkring Århus, så vil det være en god ide at få en psykolog i Århus med www.familiepsykologerne.info.

» Læs resten af "Psykologsamtaler til forskellige behov med en psykolog i Århus hos Familiepsykologerne"


Find vejen til succes med kurser i salg

Resultatskaber

Leder du efter vejen til succes? Så klik dig ind på www.resultatskaber.dk og bliv klogere på kurser i salg. Der kan du læse meget mere om salgstræner Rolf Høegh. Rolf Høegh er kendt fra TV-programmet “Kunsten at sælge”. Find masser af spændende information om hvordan du finder vejen til succes på hjemmesiden.

» Læs resten af "Find vejen til succes med kurser i salg"


Alt i lean kurser online

Compass Lean akademi

Hos Compass Lean Akademi kan du finde alt i Lean kurser online, og du vil helt sikkert kunne finde det perfekte kursus for dig.

» Læs resten af "Alt i lean kurser online"


Vejledning til bearbejdning af dine problemer

Familiepsykologerne

Har du brug for vejledning til at bearbejde dine problemer, så kan www.familiepsykologerne.info, hjælpe dig gennem individuelle samtaler med en psykolog.

» Læs resten af "Vejledning til bearbejdning af dine problemer"


En god oplevelse oven i et tilskud til dit salgstalent

Resultatskaber.dk

Savner du sparring eller mangler du lige det sidste til dit sælger talent, så er Resultatskbaer.dk det helt rette for dig. Besøg Resultatskaber.dk her på hjemmesiden www.resultatskaber.dk og få en god oplevelse med en professionel salgstræner med erfaring inden for undervisning og sparring.

» Læs resten af "En god oplevelse oven i et tilskud til dit salgstalent"


Salg af bøger om personlig udvikling

Når du kigger på bøger om personlig udvikling hos Plusbog kan du ikke undgå at lægge mærke til, at man kan spare enormt mange penge ved at handle hos dem. Man kan også købe sig mange andre slags bøger end bare bøger om personlig udvikling.

» Læs resten af "Salg af bøger om personlig udvikling"


Psykologhjælp i Aarhus til skilsmisse, stress etc.

Familiepsykologerne er et århusiansk psykologhus, der har specialiseret sig i at hjælpe folk i situationer, der har med familielivet at gøre. Gå ind på deres hjemmeside for at høre mere om Familiepsykologerne.

» Læs resten af "Psykologhjælp i Aarhus til skilsmisse, stress etc."


Livsglæde med Nymanns.dk

Webshoppen Nymanns.dk forhandler produkter med Effekt som bøger, DVD'er, kurser og udstyr, der kan hjælpe dig på vej mod større velvære og livsglæde. Alt hvad der forhandles i webshoppen, tager afsæt i den kendte pioner på området, Birgitte Nymanns mangeårige og engagerede arbejde med sundhed og velvære gennem sund kost og fysisk aktivitet.

» Læs resten af "Livsglæde med Nymanns.dk"


Hypnoseterapi er effektiv terapi

Med hypnoseterapi kommer du i kontakt med underbevidstheden og det er ofte her nøglen til at kunne ændre på indgroede uhensigtsmæssige adfærdsmønstre ligger. Der er ikke så meget hokus pokus over hypnoseterapi som nogen måske går og tror. Måske har du længe prøvet at blive et problem kvit uden held, fordi løsningen ikke ligger i den normale bevidsthed.

» Læs resten af "Hypnoseterapi er effektiv terapi"


Kategorier