Den Krøllede Hjerne tilbyder professionel behandling af depression og spiseforstyrrelse

Hos www.denkroelledehjerne.dk finder du autoriseret, professionel rådgivning og behandling af diverse psykiske problemstillinger. Hvad end, der går dig på sinde, kan du få hjælp til at komme videre her. Her er bl.a. behandling af depression, såvel som behandling af spiseforstyrrelser og meget, meget mere. Hos Den Krøllede Hjerne er dit mentale helbred fokus og førsteprioritet.

Den Krøllede Hjerne

Behandling af depression

Er du fanget i en svær periode i dit liv, og har du brug for professionel hjælp til at komme videre? Det kan de hjælpe dig med hos Den Krøllede Hjerne, der er grundlagt af den autoriserede psykolog Christoffer Kølgaard. Den Krøllede Hjerne er udelukkende drevet af psykologer, der alle er uddannet til at give dig den bedst mulige professionelle rådgivning og behandling. Du kan bl.a. få hjælp i form af behandling af depression, angst m.m. Lider du af depression, har psykologerne hos Den Krøllede Hjerne flere behandlinger af depressionen. Med en behandling af depressionen kan du gennem professionel rådgivning komme din depression til livs, og komme trygt og sikkert ud på den anden side. Den Krøllede Hjernes behandling af depressioner findes til både dig, der er ramt af svær eller lettere depression eller blot har brug for at sætte ord på det under fire øjne.

Behandling af spiseforstyrrelse

Mange mennesker er i nutidens samfund ramt af spiseforstyrrelser, som kan være vanskelige at slippe af med. Behandling af spiseforstyrrelser kan være svær, og for den spiseforstyrrede kan det være svært at forstå, at man har brug for hjælp. Står du, eller kender du en, der står, i en situation, hvor spiseforstyrrelsen har taget magten, så kan du få professionel rådgivning og behandling af spiseforstyrrelsen hos Den Krøllede Hjerne. Her bliver behandling af spiseforstyrrelser taget meget alvorligt, og i mødet med en af psykologerne, vil I sammen finde frem til forståelse af spiseforstyrrelsens grobund m.m. For spiseforstyrrelser er mange ting, og individuelt for hver klient alene. Derfor er alle psykologerne hos Den Krøllede Hjerne professionelle og klar til at hjælpe og rådgive dig, da de er ansat under den autoriserede psykolog og stifter, Christoffer Kølgaard.

Du finder de bedste psykologer og dermed den bedste rådgivning og behandling af psykiske lidelser, traumer og problemer hos Den Krøllede Hjerne. Her er plads til alle dine svære tanker og følelser, og der bliver taget hånd om dig, så du bedst kommer videre i livet.

 

 

Kategorier