Alternativ behandling

Herunder finder du helt unikke pressemeddelelser fra unikke virksomheder indenfor alternativ behandling. Alternativ behandling kan være mange ting - blandt andet meditation, magnetterapi og tilbehør til alternativ behandling. Så hvis du er interesseret i at prøve alternativ behandling hos nogle af vores virksomheder, eller du selv ejer en virksomhed, der udøver alternativ behandling, kan du herunder finde alt, hvad du søger. Når du finder pressemeddelelser hos send-pressemeddelse.dk, er alle teksterne godkendt af en webmaster, og de er derfor uden stødende indhold. Til alle pressemeddelelser vil du få en forsmag på teksten, hvor du derefter selv kan vælge, hvilke tekster du finder interessante at læse og dermed vil gå i dybden med. 

Tag din ansigtsterapeut uddannelse i København

3.jpg

Drømmer du om at blive uddannet ansigtsterapeut?

Akademi Rosendalen kan få din drøm til at gå i opfyldelse. På deres akademi kan du tage en uddannelse i ansigtsterapi, komme på kurser og retreats og meget mere.

» Læs resten af "Tag din ansigtsterapeut uddannelse i København"


Magnetterapi eller -smykker

Danolan

Hvis man har problemer med immunforsvaret eller iltindholdet i blodet, så kan magnetterapi med magnetsmykker muligvis være løsningen, man har ledt efter. Magnetsmykker indeholder nemlig en række gode ting, der kan afhjælpe eventuelle problemer i kroppen. Man kan læse meget mere om, hvad magnetsmykkerne indeholder ved at klikke ind på www.danolan.dk.

» Læs resten af "Magnetterapi eller -smykker"


Naturlige produkter i særklasse

logo.fw_2.png

Naturlige behandlinger og skønhed kan opnås med hjælp fra webshoppen Danolan.dk, der blandt andet har specialiseret sig i magnetterapi og naturlig hudcreme.

» Læs resten af "Naturlige produkter i særklasse"


Produkter i førstehjælp og sårbehandling

Man kan købe en masse godt udstyr der er nyttigt hvis du skal give noget førstehjælp.

» Læs resten af "Produkter i førstehjælp og sårbehandling"


Salg af massagebrikse og tilbehør

Leder du efter mere velvære i livet? Massagebrikse fra Astra-Lite er de bedste på markedet. Køb dem hos Nordlys.

» Læs resten af "Salg af massagebrikse og tilbehør"


Wellness og sushi tilbud på nettet

Skærmbillede 2015-09-25 kl. 14.18.47.png

Alle mulige sushi tilbud og wellness tilbud findes hos Tilbud i Byen.

» Læs resten af "Wellness og sushi tilbud på nettet"


Clairvoyance kan hjælpe dig videre i livet.

Clairvoyance betyder klarsyn, og er en rejse i din sjæls fortid, nutid og fremtid. Det er åndelig inspiration kanaliseret ned til dig, når du har brug for at blive guidet i den rigtige retning med dit liv.

» Læs resten af "Clairvoyance kan hjælpe dig videre i livet."


Sæt punktum for problemer i hverdagen

Med hypnoseterapi kan med stor effektivitet få sat punktum for problemer der hæmmer dig i hverdagen. Hypnoseterapi går ud på at få fat i de lag af bevidstheden, hvor problemerne ligger og ulmer. Ofte er det ikke nok at granske den normale bevidsthedstilstand for at finde problemernes kerne. Foreksempel med hypnose mod angst.

» Læs resten af "Sæt punktum for problemer i hverdagen"


Kategorier