Sæt punktum for problemer i hverdagen

Med hypnoseterapi kan med stor effektivitet få sat punktum for problemer der hæmmer dig i hverdagen. Hypnoseterapi går ud på at få fat i de lag af bevidstheden, hvor problemerne ligger og ulmer. Ofte er det ikke nok at granske den normale bevidsthedstilstand for at finde problemernes kerne. Foreksempel med hypnose mod angst.

Med hypnoseterapi kan man arbejde med alle former for uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, det kan f.eks. være angst, præstationsangst, søvnproblemer eller problemer med vægten, trøstespisning mv.

Angst har mange ansigter og alle mennesker oplever den på et eller andet tidspunkt, i større eller mindre grad. Man skelner blandt de mange former for angst f.eks. mellem panikangst og fobier. Fylder angsten for meget, er hypnose en effektiv måde at komme den til livs. Med hypnose og hypnoseterapi finder man nemmere ud af hvad angsten bunder i.

Præstationsangst kender mange af os i én eller anden grad, men graden varierer. Føler du dig hæmmet i situationer som du gerne vil kunne overskue og får du hjertebanken, koldsved eller svimmelhed? Det kunne f.eks. være det at holde en tale, et oplæg eller klare en eksamen. Ved præstationsangst kan hypnose også være en mulighed.

Nu kommer vi til et andet punkt, hvor hypnose også er meget virkningsfuld, nemlig søvnproblemer. Hypnose ved søvnproblemer giver ofte gode resultater og tit vil man kunne mærke en effekt allerede efter en enkelt behandling.

Har du problemer med at finde en naturlig balance i din måde at spise og træne på, eller er du styret af trøstespisning, besat af træning eller lider du under andre usunde adfærdsmønstre i forhold til spisning og motion, kan du med stor sandsynlighed have glæde af hypnose.

På nettet finder du yderligere information om hypnose og hypnoseterapi og du kan læse om forskellige klienters udbytte af hypnoseterapien indenfor mange forskellige områder.

Kategorier