Bygge og anlæg

Bureauer kan ofte være svære at finde og få kontakt til. Herunder har vi samlet en masse pressemeddelelser fra en række forskellige bureauer, så du fremover nemmere kan finde det bureau, som har de kompetencer, som du står og mangler. Der vil være et alsidigt udvalg af bureauer herunder, du vil derfor kunne finde pressemeddelelser fra både advokatfirmaer, rejsebureauer og virksomheder, der klarer vinduespoleringen. Hvis du også er den heldige ejer af et bureau, og du er blevet lidt misundelig på de andre bureauer, kan vi trøste dig med, at du sagtens kan få din egen pressemeddelelse op på siden ved at kontakte os [email protected]

Køb og sælg dine brugte entreprenørmaskiner som gravemaskiner og minilæssere hos Kapow A/S

Køb og sælg dine brugte entreprenørmaskiner som gravemaskiner og minilæssere hos Kapow A/S

Kapow A/S er en førende aktør på markedet for brugte entreprenørmaskiner i Danmark. De tilbyder et omfattende udvalg af kvalitetsmaskiner, herunder gravemaskiner og minilæssere, som er afgørende for mange bygge- og anlægsprojekter. Deres platform gør det nemt og bekvemt for entreprenører at finde de rette maskiner til deres behov, og denne artikel vil give dig et dybere indblik i, hvorfor Kapow A/S er din ideelle partner.

» Læs resten af "Køb og sælg dine brugte entreprenørmaskiner som gravemaskiner og minilæssere hos Kapow A/S"


Bliv klog på udvalget af metalprofiler hos Zinkshoppen

zinkshoppen.JPG

Når man arbejder med tag- og facadebeklædning, er det essentielt at vælge de rette materialer for at sikre både holdbarhed og æstetik. Hos Zinkshoppen finder du et omfattende udvalg af metalprofiler, der imødekommer forskellige behov og præferencer inden for byggeri og renovering.

» Læs resten af "Bliv klog på udvalget af metalprofiler hos Zinkshoppen"Arbejder du med byggeri og konstruktion? Skift stilladset ud

pexels-igor-starkov-1117452.jpg

Stilladser har længe været populære inden for et hav af forskellige industrier. Særligt anvendelige har stilladserne været for folk, der arbejder med for eksempel byggeri og konstruktion. Men selvom meget arbejde indtil nu ikke har kunnet udføres uden et stillads, baner det traditionelle stillads ikke nødvendigvis vejen for fremtiden.

» Læs resten af "Arbejder du med byggeri og konstruktion? Skift stilladset ud"


Totalrenovering af hus: En komplet guide til dit renoveringsprojekt

grundsten.PNG

Totalrenovering af et hus er en omfattende opgave, der kræver nøje planlægning, dygtighed og opmærksomhed på detaljer. Dette kan være en overvældende proces, men med den rette viden og de rigtige partnere kan det omdanne ethvert hjem til et drømmested. Denne artikel vil guide dig gennem de vigtigste aspekter af totalrenovering, så du kan føle dig sikker og informeret under hele processen.

» Læs resten af "Totalrenovering af hus: En komplet guide til dit renoveringsprojekt"


Trænger dine fliser til en hjælpende hånd? Få foretaget professionel fliseimprægnering og fliserens af Aros Facaderens

aros-facaderens-belægning.jpg

Fliser kan med tiden blive angrebet af alt fra alger til misfarvninger. Det er både skidt for fliserne og giver et trist udtryk rent æstetisk. Hvis dine fliser er medtaget af vejr og vind, er det vigtigt, at du får dem renset og imprægneret–og det er Aros Facaderens klar til at hjælpe dig med. Her får du professionel fliserens og fliseimprægnering, der giver dine flisearealer det skarpe look tilbage.

» Læs resten af "Trænger dine fliser til en hjælpende hånd? Få foretaget professionel fliseimprægnering og fliserens af Aros Facaderens"GrusDirekte.dk leverer bl.a. jord og containere til blandet bygningsaffald

GrusDirekte.dk

Med et højt serviceniveau og et bredt udvalg i de fleste kategorier, finder man som regel, hvad man skal bruge, når man besøger www.grusdirekte.dk for at bestille jord til haven eller en container til blandet bygningsaffald.

 

» Læs resten af "GrusDirekte.dk leverer bl.a. jord og containere til blandet bygningsaffald"


Alt i fliseværktøj og murerværktøj til både store og små behov

Murergrej.dk

Det kan være, at du er en rigtig gør-det-selv-mand på rigtig mange måder, når det kommer til at fikse diverse løsninger. Måske skal badeværelset laves, eller terrassen skal have lagt de sidste fliser. Modsat kan det være, at du er en rigtig tømre eller murer, der mangler helt nyt grej i form af fliseværktøj, murerværktøj, decoværktøj, eller lignende. Så kan du anskaffe dig det hele fra www.murergrej.dk.

» Læs resten af "Alt i fliseværktøj og murerværktøj til både store og små behov"


Crillesen & Sørensen klarer alt fra sprøjtespartel arbejde til opsætning af filt

Crillesen & Sørensen

Hos www.cogs.dk er de specialiserede indenfor deres fag, som går ud på at ordne vægge fra bunden, til de står perfekt og flot. Derfor er de et godt sted at gå hen, hvis du har brug for kyndige fagfolk til at enten spartle eller male din væg til perfektion. Gå selv på opdagelse på den professionelle hjemmeside, der har hjulpet en lang række kunder med at få de bedste resultater. Her tilbyder de også mere avanceret service, såsom opsætning af filt og sprøjtespartel arbejde m.m., så besøg Crillesen & Sørensen i dag.

» Læs resten af "Crillesen & Sørensen klarer alt fra sprøjtespartel arbejde til opsætning af filt"


Professionel hjælp til opførelse af svinestald eller andet staldbyggeri her

Hansen & Larsen

Hansen & Larsen er en oplagt kandidat til være entreprenøren til f.eks. opførelse af svinestald i Vestjylland, andre slags staldbyggeri samt lignende byggeopgaver i landbruget, såsom opførelse af gylletank. Med en kombination af høj kvalitet og fornuftige priser er der garanti for et godt resultat, når man hyrer dem. Vil du vide mere om virksomheden, så læs eventuelt videre i artiklen herunder, hvor du bl.a. kan læse mere om mulighederne inden for opførelse af svinestald og andre typer staldbyggeri.

» Læs resten af "Professionel hjælp til opførelse af svinestald eller andet staldbyggeri her"


Find brugte maskiner til landbrug, have og park, såsom en Multione minilæsser

JMJ Brørup

JMJ Brørup beskæftiger sig med salg, service og reparation af alt fra landbrugsmaskiner til have- og parkmaskiner. Professionelle maskiner bliver brugt meget, og kræver derfor professionel vedligeholdelse, så de både virker og er klar, når de skal bruges. Hos JMJ Brørup står specialuddannede medarbejdere derfor altid klar på veludbyggede værksteder.

» Læs resten af "Find brugte maskiner til landbrug, have og park, såsom en Multione minilæsser"


Lær mere om leje af minigraver fra EC Maskinudlejning

EC Maskinudlejning

Lej kvalitetsmaskiner hos EC Maskinudlejning, der har både større og mindre maskiner til rådighed i en stor vognpark i Kastrup ved København. Du lejer derfor nemt en minigraver eller enhver anden type maskine, hvis du har EC Maskinudlejning med på sidelinjen.

» Læs resten af "Lær mere om leje af minigraver fra EC Maskinudlejning"


Lej entreprenørmaskiner og bestil et nyt tag hos MaxByg ApS i Silkeborg

MaxByg ApS

På www.maxbyg-silkeborg.dk finder du en god samarbejdspartner, hvis du har brug for et nyt tag i Silkeborg eller er interesseret i at leje entreprenørmaskiner. Læs mere her i artiklen.

» Læs resten af "Lej entreprenørmaskiner og bestil et nyt tag hos MaxByg ApS i Silkeborg"


Besøg P. Conradsen for at få kobberplader og Migatronic svejsemaskiner

P. Conradsen

Du skal være sikker på at du har de rette materialer på værkstedet. Mangler du noget, enten til et nyt byggeprojekt, eller noget du kommer til at bruge ofte, så har P. Conradsen det du søger. Hos dem finder du kobberplader samt Migatronic svejsemaskiner.

» Læs resten af "Besøg P. Conradsen for at få kobberplader og Migatronic svejsemaskiner"


Champost og flisesand til enhver anlægsopgave hos GrusDirekte.dk

GrusDirekte.dk

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig et bredt udvalg af produkter til dit næste projekt? Så kan du af god grund klikke dig ind hos GrusDirekte.dk. Her står de inde med et stort produktudvalg, der byder på alt fra champost til flisesand og meget andet. Tjek hele sortimentet ud på www.grusdirekte.dk.

» Læs resten af "Champost og flisesand til enhver anlægsopgave hos GrusDirekte.dk"


Gylletanke, løsdriftsstalde m.m. - Hansen & Larsen bygger alt til landbrug

Hansen & Larsen

I områderne omkring Ringkøbing, Tarm og Skjern, er det ikke noget særsyn, at man ser Hansen & Larsen skilte rundt omkring på byggepladser, når der skal bygges alt lige fra ny gylletank eller løsdriftsstald til diverse erhvervsbygninger eller private byggerier. Det skyldes uden tvivl en kombination af flere ting, men ikke mindst et godt ry i området, for både at være en virksomhed man kan regne med, og som får opgaven klaret. Læs mere om byggefirmaet herunder.

» Læs resten af "Gylletanke, løsdriftsstalde m.m. - Hansen & Larsen bygger alt til landbrug"


Salg af rustfri fittings og kuglehaner online hos ROYKON

ROYKON

ROYKON sælger rustfri fittings, ventiler, kuglehaner og meget mere til industrien. Læs mere om deres store udvalg og meget fleksible kundeservice her.

» Læs resten af "Salg af rustfri fittings og kuglehaner online hos ROYKON"Moræne stenmel og sorte granitskærver fra E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S sælger sorte granitskærver samt sten i alle størrelser. Læs mere her.

» Læs resten af "Moræne stenmel og sorte granitskærver fra E. Krag Råstoffer A/S"


Facadebeklædning med ståltrapez og inddækninger til stålprofiler – Profilmetal A/S

Profilmetal A/S

Profilmetal A/S er stedet at gå hen, hvis du har brug for ståltrapez plader til at beklæde en facade eller som taginddækning. Derudover har de alle de inddækninger til stålprofiler, du har brug for, uanset om dit byggeprojekt indbefatter facadebeklædning eller taginddækning.

» Læs resten af "Facadebeklædning med ståltrapez og inddækninger til stålprofiler – Profilmetal A/S"


Hansen & Larsen tilbyder støbning af fundament samt husbyggeri i den bedste kvalitet

Hansen & Larsen

Leder du efter en husbygger eller hjælp til støbning af fundament i Vestjylland? Så læs med om Hansen & Larsen her.

» Læs resten af "Hansen & Larsen tilbyder støbning af fundament samt husbyggeri i den bedste kvalitet"


Online forhandler af værktøj såsom en overfræser og en trædrejebænk

Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger værktøj i professionel kvalitet til billige priser. Læs mere her, hvis du fx skal bruge en overfræser eller en trædrejebænk.

» Læs resten af "Online forhandler af værktøj såsom en overfræser og en trædrejebænk"


Brugte pavilloner og mandskabsvogne til salg fra dansk leverandør

FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S har modulhuse, pavilloner, beboelsesvogne og mandskabsvogne til salg og leje. Leder du efter en brugt pavillon, så læs med her.

» Læs resten af "Brugte pavilloner og mandskabsvogne til salg fra dansk leverandør"


En smart trædrejebænk og en høvl i høj kvalitet kan købes hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger værktøjer og maskiner til træarbejde. Skal du bruge en trædrejebænk eller en høvl, så læs med her.

» Læs resten af "En smart trædrejebænk og en høvl i høj kvalitet kan købes hos Dorch & Danola"


Alternativ til obligationer? Overvej bæredygtige investeringer hos Crowdton

Crowdton

En grøn investering er for mange danskere det indlysende valg. Det er også et marked, hvor der i dag findes en del muligheder. Alternativt kan man investere i obligationer, men der er renten desværre rigtig lav i forhold til tidligere perioder. Crowdton og deres investeringsplatform er en solid måde at parkere formuen på, som sikrer et solidt afkast. Læs mere om miljøvenlige projekter på www.crowdton.com.

» Læs resten af "Alternativ til obligationer? Overvej bæredygtige investeringer hos Crowdton"


Champost og træflis med hurtig levering

GrusDirekte.dk

Der findes hos GrusDirekte.dk altid et bredt udvalg af forskellige byggematerialer, i den bedste kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på champost og levering af træflis, til konkurrencedygtige priser.

» Læs resten af "Champost og træflis med hurtig levering"


Godt udvalg af bygningssave og stationære maskiner til træ hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Uanset om du leder efter stationære maskiner til træ eller bygningssave, er du kommet til det helt rette sted. For hos Dorch & Danola har de et væld af disse og andre spændende produkter til håndværkeren og gør det selv-manden eller –kvinden. Læs med her for at blive klogere på den velassorterede butik.

» Læs resten af "Godt udvalg af bygningssave og stationære maskiner til træ hos Dorch & Danola"


Find vindpap og gangbroer samt faglig vejledning hos Stevns Isolering

Stevns Isolering

Uanset om du står og mangler en gangbro eller noget vindpap, så kan Stevns Isolering hjælpe dig. Den pålidelige isoleringsvirksomhed vægter kvalitet, grundigt arbejde og konkurrencedygtige priser utroligt højt. Derfor forhandler de selvfølgelig også kun produkter fra markedets bedste producenter, som du kan læse mere om her eller på deres hjemmeside alt-i-isolering.dk.

» Læs resten af "Find vindpap og gangbroer samt faglig vejledning hos Stevns Isolering"


Stort udvalg af højtryksballoner og rørballoner til fornuftige priser

Kloakshop

Hos Kloakshop er der gode muligheder for at handle, hvis der søges kvalitetsrigtige produkter. I det brede sortiment findes der en lang række produkter, bl.a. højtryksballoner og rørballoner i forskellige størrelser og til gode priser.

» Læs resten af "Stort udvalg af højtryksballoner og rørballoner til fornuftige priser"


Find en skurvogn eller er modulhus der passer til jeres behov på www.focusmoduler.dk

FocusModuler

Hos FocusModuler har de specialiseret sig i diverse typer modulbyggeri igennem en længere årrække, hvilket kommer alle potentielle danske kunder til gode, inklusiv dig og din virksomhed hvis I har interesse for det. Man tilbyder blandt andet diverse forskellige typer modulhuse, skurvogne og lignende byggeri. Vil du vide mere om nogen af fordelene ved deres produkter, kan du læse mere om både modulhuse og skurvogne herunder.

» Læs resten af "Find en skurvogn eller er modulhus der passer til jeres behov på www.focusmoduler.dk"


Hos Munkesten.dk kan du finde et stort udvalg af munkesten og mursten med patina

Munkesten.dk logo

Leder du efter et byggefirma, der kan levere lækre og flotte byggematerialer, som kan noget udover det sædvanlige? Så Er Munkesten.dk lige det rigtige sted for dig. Munkesten.dk leverer autentisk byggemateriale med sjæl, der har flere års brugsspor efter at have stået ude i vind og vejr. Så tag og kig ind forbi hjemmesiden, munkesten.dk og se hvordan du kan gøre dit hjem lidt mere autentisk. 

 

 

» Læs resten af "Hos Munkesten.dk kan du finde et stort udvalg af munkesten og mursten med patina"


Bestil en brugt gaffeltruck eller eltruck på www.danskmaterielservice.dk

DMS

DMS sælger forskellige trucks og pallevogne, og du kan bl.a. finde en god eltruck eller en brugt gaffeltruck i butikken.

» Læs resten af "Bestil en brugt gaffeltruck eller eltruck på www.danskmaterielservice.dk"


Få et godt tilbud på murerarbejde i bedste kvalitet hos Mureren

Mureren

Er du på udkig efter et godt tilbud på murerarbejde, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos Mureren. Uanset størrelsen på dit projekt, kan du føle dig sikker på et flot resultat med den populære udbyder. Besøg https://www.mureren.nu/ i dag og få et godt tilbud.

» Læs resten af "Få et godt tilbud på murerarbejde i bedste kvalitet hos Mureren"


Pryd dit badeværelse med mosaikfliser og fliser i keramik til badeværelset

Flise Bent

Flise Bent sælger alt i fliser til gode priser, og du kan bl.a. finde flotte mosaikfliser til badeværelse eller fliser til badeværelset i keramik i butikken.

» Læs resten af "Pryd dit badeværelse med mosaikfliser og fliser i keramik til badeværelset"


Østerbro Tømmerhandel ApS – trykimprægneret træ til træterrasser samt spånplader, MDF plader m.m.

Østerbro Tømmerhandel ApS

Inde på siden Østerbro Tømmerhandel ApS finder man alt i tømmer inkl. trykimprægneret træ til træterrasser samt spånplader og andre former for plader. Du har adgang til udvalget på otbyggemarked.dk, og du kan også handle i en af de lokale butikker i København og på Nordsjælland.

» Læs resten af "Østerbro Tømmerhandel ApS – trykimprægneret træ til træterrasser samt spånplader, MDF plader m.m."


Keramiske fliser til bad i flere smukke farver

Nyt-baderum.dk

Kunne du tænke dig nye fliser til bad, eller måske badeværelse mosaik i moderne stil, bør du tage et kig på dine muligheder hos www.flisebent.dk. Her har du mange forskellige valgmuligheder og kvaliteten er altid i top. Besøg webshoppen i dag.

» Læs resten af "Keramiske fliser til bad i flere smukke farver"


Find momentværktøj, dobbelt lednøgler og andet værktøj hos BRS Tools

BRS Tools

Hos BRS Tools kan du finde alt i værktøj. Se bl.a. udvalget af momentværktøj og dobbelt lednøgler til gode priser.

» Læs resten af "Find momentværktøj, dobbelt lednøgler og andet værktøj hos BRS Tools"


På trailergaardengantrup.dk finder du fx maskintrailere samt en lukket trailer online

Trailergaarden Gantrup

Du finder et hav af forskellige trailerprodukter hos landets største lager af trailere indendørs hos Trailergaarden Gantrup. Det vil altså sige at du finder en lang række af de mest populære mærker og modeller i udvalget hos Trailergaarden Gantrup, som du med fordel kan benytte dig af.

» Læs resten af "På trailergaardengantrup.dk finder du fx maskintrailere samt en lukket trailer online"


Find stort sortiment af forskallingsbrædder online

østerbro tømmerhandel

Leder du efter rundstok trælister? Eller går du lige og mangler forskallingsbrædder? Så skynd dig ind på www.otbyggemarked.dk og se nærmere. Der finder du alt i træ, plader, gulve, gips, lofter, isolering og meget, meget mere. Du kan bestille direkte fra Østerbro Tømmerhandel ApS eller besøge den fysiske butik.

» Læs resten af "Find stort sortiment af forskallingsbrædder online"


Forhandler af dansk tømmer efter mål og terrassebrædder til gode priser

Skovsav

Hos Skovsav har du mulighed for bestilling af mange forskellige typer tømmer efter mål. Virksomheden sælger dansk træ til gode priser, og holder gennemløbende et højt niveau af kvalitet. Lige kan du også bestille flotte terrassebrædder, som egner sig rigtig godt til dansk klima. Klik forbi webshoppen og tag et kig, eller læs mere herunder hvis din interesse er vakt.

» Læs resten af "Forhandler af dansk tømmer efter mål og terrassebrædder til gode priser"Hos Skovsav finder du bl.a kalmarbrædder og egetømmer i god kvalitet

Skovsav

Skal du bygge i træ så klik forbi skovsav.dk, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære, om det så gælder kalmarbrædder, egetømmer, sveller eller terrassebrædder. Skovsav er din specialist i dansk, bæredygtigt træ, leveret og tilpasset dine særlige ønsker, lige meget om du handler for en virksomhed eller som privat person.

» Læs resten af "Hos Skovsav finder du bl.a kalmarbrædder og egetømmer i god kvalitet"


Nyt tag i Århus eller nyt ståltag hos Profilmontage

Profilmontage

Profilmontage monterer tage i hele Danmark, så er du på udkig efter et nyt tag i Århus, så er det dem, du skal ringe til. Hos Profilmontage kan du få et nyt ståltag i forskellige farver og typer. Du kan bl.a. få tagstensplader i stål, som fuldstændig ligner almindelige tagsten.

» Læs resten af "Nyt tag i Århus eller nyt ståltag hos Profilmontage"


Alt fra gulvplader til brændeovn til stålskorstene online hos pejsebutikken.dk

Pejsebutikken

Hvis man gerne vil udstyre sin bolig med en pejs, brændeovn eller lignende, så vil det være nødvendigt at investere i forskellige dele og reservedele til dette varmesystem. Allierer man sig i den forbindelse med Pejsebutikken, så kan man finde alt lige fra gulvplader til brændeovne til en isoleret stålskorsten.

» Læs resten af "Alt fra gulvplader til brændeovn til stålskorstene online hos pejsebutikken.dk"


Ting til badeværelset fra mærker som BLÜCHER, Strømberg, Damixa og mange andre hos VVScomfort

VVScomfort

Du skal altid have det du har brug for i hjemmet, da det er med til at gøre dit hjem fuldendt. Det gør dermed også, at du får den bedste oplevelse. Hos vvscomfort.dk, finder du derfor også alt du har brug for, blandt andet BLÜCHER gulvafløb, Strømberg badekar og Damixa armaturer.

» Læs resten af "Ting til badeværelset fra mærker som BLÜCHER, Strømberg, Damixa og mange andre hos VVScomfort"


Tage i stål fra Profilmetal

Profilmetal

Et funktionelt tag i stål kan Profilmetal levere. De er en god sparringspartner, når det gælder valg af nyt tag til både private ejendomme, erhvervsejendomme og industribygninger.

» Læs resten af "Tage i stål fra Profilmetal"


Bestil træ fra Danmark eller anden slags træ online hos Skovsav.dk

Skovsav

Det er altid godt, at bygge noget nyt i haven, der ikke blot er lækkert, men som også holder til det danske vejr. Du vil derfor være en god ide, at du tager ind forbi skovsav.dk, der har træ fra Danmark. Bestil træ online, og undgå at skulle vente længe, når du gerne vil i gang, med dit nye projekt.

» Læs resten af "Bestil træ fra Danmark eller anden slags træ online hos Skovsav.dk"


Find fibergips i form af en fibergipsplade

Bredsgaard-byg.dk

Skal du dele børneværelset op, eller andre værelser i hjemmet, så vil det være ideelt, at du vælger plader i fibergips. Det kan du finde hos www.bredsgaard-byg.dk, der har det helt rigtige. Du kan finde den helt rigtige fibergipsplade til dit projekt, der er brandsikker og fugtbestandig. Det gør den helt ideel til brug forskellige steder i hjemmet.

» Læs resten af "Find fibergips i form af en fibergipsplade"


Kæmpe udvalg af sommerdæk til Danmarks bedste dækpriser

Sortedæk

Er du på jagt efter et godt sæt vinterdæk eller sommerdæk? I så fald, står SorteDæk klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sæt dæk til dig og dit køretøj. Med Danmarks bedste dækpriser og et kæmpe udvalg finder du helt sikkert det som du står og mangler. Læs mere nedenfor eller klik ind på www.sortedaek.dk.

» Læs resten af "Kæmpe udvalg af sommerdæk til Danmarks bedste dækpriser "


Kategorier