Salg af rustfri fittings og kuglehaner online hos ROYKON

ROYKON sælger rustfri fittings, ventiler, kuglehaner og meget mere til industrien. Læs mere om deres store udvalg og meget fleksible kundeservice her.

ROYKON

Bestil rustfri fittings som custom made

Søger du rustfri fittings, så har ROYKON helt sikkert det, du skal bruge. De har over 40.000 varer på lager, som du kan få leveret i morgen, hvis du bestiller inden 15.30 i dag. Du kan også selv afhente dine produkter hos dem i Fredericia, og de laver desuden også skræddersyede rustfri fittings, hvis du har brug for noget særligt. Du kan få et tilbud på en custom made fitting i rustfrit stål på 48 timer. Deres virksomhed arbejder for at effektivisere alle deres processer for at gøre det så hurtigt, effektivt og billigt for deres kunder som muligt. De har bl.a. robotter på deres lager, som minimerer fejlplukninger og effektiviserer lageret, så deres produkter kommer hurtigere frem til kunderne. Det minimerer også deres egne omkostninger, så de kan sælge rustfri fittings til meget konkurrencedygtige priser. Deres udvalg er kæmpestort og spænder meget bredt. De sælger også fittings til fødevareindustrien og er godkendte dertil.

Alt i kuglehaner både til firmaer og private

ROYKON har selvfølgelig også kuglehaner i alle afskygninger til industrien og privaten. Deres sortiment spænder bredt fra meget simple modeller med håndtag til elektrisk styrede spærringsventiler. Kuglehanen har fået sit navn på grund af den indlejrede kugle i huset, der giver den sin meget tætlukkende funktion. Hanerne kan bruges som spærringsventiler samt reguleringsventiler, og du finder syrefaste modeller i sortimentet. Det rustfrie stål, som de bruger i deres produkter, er nemlig også syrefast, hvilket giver mange fordele i industrien. Søger du kuglehaner, fittings, ventiler, spændebånd, rør eller noget helt andet inden for samme kategori, så kan du helt sikkert finde det, du skal bruge på roykon.dk. Deres kæmpe udvalg gør dem til industriens foretrukne samarbejdspartner. De leverer lynhurtigt, har konkurrencedygtige priser og tilbyder skræddersyede fittings til specialløsninger. Det er en god samarbejdspartner at kende til, og hvis du selv vil hente dine varer, kan de være klar på under 30 minutter fra bestillingen.

Kategorier