Hus og have

Vores hus og have er nok der, man bruger allermest af sin tid. Derfor er det også vigtigt, at det ser nydeligt ud i haven, så man får lyst til at opholde sig i der. Til huset findes der en masse tilbehør, som kan gøre tilværelsen i huset meget nemmere, men det kan ofte være svært at finde den rette forhandler. Hvis du er enig i de tidligere nævnte antagelser, vil du helt sikkert finde vores udvalg af pressemeddelelser til hus og have herunder særligt interessant. Du vil kunne finde alt fra gulve, fliser, køkkener og sandfyld. Du vil derfor have mulighed for at få alle behov dækket. 

Mozalina har alt du skal bruge i køkkenservice og lamper

Mozalina

Ethvert hjem har behov for brugbare ting, der også giver noget til den hjemlige stil. Du kan hos www.mozalina.dk finde alt du skal bruge i køkkenservice. Det er også det ideelle sted at finde lamper, samt andet tilbehør til hjemmet.

» Læs resten af "Mozalina har alt du skal bruge i køkkenservice og lamper"


Find alt fra en lille grøn flise til de større storformatfliser ved danskfliselager.dk

Danskfliselager.dk

Du kan få mange forskellige former for fliser til dit hjem. Er du interesseret i at finde fliser til nøjagtig dit behov, så vil www.danskfliselager.dk være stedet for dig. De har fliser til både indendørs og udendørs brug, hvor udvalget består af forskellige størrelser, former og ikke mindst farver. Derfor finder du også grønne fliser samt storformatfliser på deres hjemmeside.

» Læs resten af "Find alt fra en lille grøn flise til de større storformatfliser ved danskfliselager.dk"


På udkig efter en sålbænk til vinduet eller fliser til indkørslen? Så besøg Inpro A/S

Inpro A/S

Det er altid vigtigt, at du har det rette til huset, uanset om det er inde eller ude. Du kan hos www.inpro.dk finde lige det, du skal bruge, både til indendørs og udendørsbrug. De kan blandt andet tilbyde en smart sålbænk til vinduer, samt nødvendige og flotte fliser til indkørsel.

» Læs resten af "På udkig efter en sålbænk til vinduet eller fliser til indkørslen? Så besøg Inpro A/S"


Ekram.dk forhandler alt i knive og andet lækkert køkkengrej til gode priser

ekram.dk

Der er intet som godt og nyt køkkengrej. Det gør det sjovere, at gå i køkkenet og giver dig samtidig rig mulighed for at eksperimentere og prøve nye retter af. Uanset om du er på jagt efter en god knivsliber, en skrællekniv eller opbevaringsbokse til mad, så er ekram.dk stedet for dig. Ekram.dk er en af de største online forhandlere af isenkram og har et bredt udvalg af lækkert køkkengrej til gode priser.

» Læs resten af "Ekram.dk forhandler alt i knive og andet lækkert køkkengrej til gode priser"


Find Termatech brændeovne samt M-Design pejseindsatse hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter

Ønsker man et bredt udvalg af kvalitetsrigtige brændeovne og pejseindsatse, så finder man det hos Himmerlands Pejsecenter. Sortimentet byder på en masse forskellige design, der kan passe ind i ethvert hjem, til fordelagtige priser.

» Læs resten af "Find Termatech brændeovne samt M-Design pejseindsatse hos Himmerlands Pejsecenter"


Godt udvalg af støvsugerposer og støvsugermundstykker hos Fnugfri.dk

Fnugfri.dk

Hos Fnugfri.dk har man specialiseret sig i alt der har med støvsugere at gøre. Det vil sige både selve salget af støvsugerne, samt tilbehør til disse som støvsugermundstykker og lignende, samt eventuelt reparation af støvsugere i fremtiden. Man leverer desuden også støvsugerposer til et hav af forskellige mærker, til konkurrencedygtige priser. Læs mere om butikken og deres udvalg inden for støvsugerposer og støvsugermundstykker i artiklen herunder.

» Læs resten af "Godt udvalg af støvsugerposer og støvsugermundstykker hos Fnugfri.dk"


Pryd dit hjem med en eksklusiv glasvæg og New Yorker dør

First Floor CPH

First Floor CPH designer og producerer dansk interiør design. Læs her om en glasvæg samt om en New Yorker dør.

» Læs resten af "Pryd dit hjem med en eksklusiv glasvæg og New Yorker dør"


Culina forhandler alt lige fra kompletter snedker køkkener til nye køkkenskuffer

Culina

Culina er et af det bedste danske navne inden for snedker køkkener, og dele til snedkerkøkkener, fx ny køkkenskuffe. Det både hvad angår kvalitet og holdbarhed, samt smarte og unikke design, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Har I derfor besluttet jer for, at nu skal drømmekøkkenet blive til virkelighed, og er drømmekøkkenet et snedker køkken, så er Culina den helt rigtige danske virksomhed at satse på. Læs mere om deres katalog i artiklen herunder.

» Læs resten af "Culina forhandler alt lige fra kompletter snedker køkkener til nye køkkenskuffer"


Gulve og fliser – Opfyld drømmen om marokkanske fliser og klinker med trælook

Gulve og Fliser

Hos Gulve og Fliser kan du altid være sikker på at finde et væld af gode muligheder for dig, der drømmer om forandring i hjemmet. Her forhandles nemlig et stort sortiment af fliser, hvor du kan finde alt fra marokkanske fliser til klinker i trælook og meget mere. Læs mere herunder eller tjek sortimentet ud på www.gulveogfliser.dk.

» Læs resten af "Gulve og fliser – Opfyld drømmen om marokkanske fliser og klinker med trælook"


GrusDirekte.dk leverer harpet sandfyld, granitskærver og meget mere

GrusDirekte.dk

Lige meget om du er på udkig efter sten, sand eller grus, så finder du det i højeste kvalitet hos www.grusdirekte.dk. Hos GrusDirekte.dk leveres alverdens former for grus, sand og sten hurtigt og sikkert til hele landet. Tag selv et kig på de mange sortimenter af alt fra harpet sandfyld og granitskærver til støbemix, filtersand og meget andet.

» Læs resten af "GrusDirekte.dk leverer harpet sandfyld, granitskærver og meget mere"


Direkte Import fører et godt udvalg af havemøbelsæt og markiser til terrassen

Direkte Import

Direkte Import er en alletiders webbutik at starte med at kigge forbi, når du mangler ting som havemøbler til din have, terrasse eller altan, lige så vel som møbler til stuen. Butikken har altid et smukt udvalg af møbler på lager, der holder et godt niveau af kvalitet, der sikrer lang levetid. Og så er butikken end da indrettet nydeligt og pænt, så man med lethed finder frem til de produkter som har interesse, hvad end det er en ny markise, havemøbelsæt eller noget helt tredje. Læs mere herunder.

» Læs resten af "Direkte Import fører et godt udvalg af havemøbelsæt og markiser til terrassen"


En artikel om havepavilloner, læhegn og andet til haven

Havehobby.dk

Havehobby.dk sælger læhegn og forskellige typer af læskærme fra Hortus, men også tilbehør som stolper til sikker montering, der kan klare kraftige vindstød. Udvalget er billigt og bredt. Du finder derfor også havepavilloner, ukrudtsmidler, havebænke og nærmest alt andet til haven i rigtig fin kvalitet.

» Læs resten af "En artikel om havepavilloner, læhegn og andet til haven"


Varm hjemmet op med Heatlets eller Ekman HP træpiller i høj kvalitet

Jysk Biobrændsel

Jysk Biobrændsel sælger alt i brændsel til fx pilleovne. Læs mere om Heatlets og om Ekman HP træpiller her.

» Læs resten af "Varm hjemmet op med Heatlets eller Ekman HP træpiller i høj kvalitet"


Find alt lige fra en smart robot støvsuger til effektive HEPA filtre hos Fnugfri.dk

Fnugfri.dk

Hvis du leder efter rengøringsartikler af højeste kvalitet på markedet, er www.fnugfri.dk/da/ stedet for dig at gå på udkig. Her finder du alverdens produkter indenfor rengøring, bl.a. rengøringsartikler og robot støvsugere, husholdningsmaskiner og HEPA filtre m.m. Tag blot et kig på de mange, imponerende sortimenter i dag.

» Læs resten af "Find alt lige fra en smart robot støvsuger til effektive HEPA filtre hos Fnugfri.dk"


Pryd dit hjem med et arkitekttegnet køkken i smukt træ

Culina

Det er gode danske snedkertraditioner der holdes i hævd, når Culina designer køkkener. Drømmer du om et arkitekttegnet køkken hjem til din bolig, er snedkervirksomheden den helt rette til at klare jobbet. De designer og udfører super flotte træ køkkener, og har virkelig sans for både de små de detaljer, det overordnede design samt at vælge de bedste materialer, der munder ud i et smukt træ køkken, man kan glæde sig over hver eneste dag i mange, mange år. Læs mere om mulighederne i artiklen herunder.

» Læs resten af "Pryd dit hjem med et arkitekttegnet køkken i smukt træ"


Bredt udvalg af lyskæder og kunstige blomster hos Billigblomst Shop

Billigblomst Shop

Leder du efter en webshop, der har et inspirerende udvalg af ting som blomster og interiør, er du kommet til det helt rette sted hvis du tager et kig på denne hjemmeside lige her shop.billigblomst.dk hvor Billigblomst Shop har samlet et smukt udvalg af kunstige blomster og lyskæder.

» Læs resten af "Bredt udvalg af lyskæder og kunstige blomster hos Billigblomst Shop"


Inpro A/S forhandler flotte marmor fliser og bordplader i natursten

Inpro A/S

Inpro A/S har snart 20 års erfaring med natursten. Skal du bruge marmor fliser eller bordplader i natursten, så er det hos dem, du skal lede.

» Læs resten af "Inpro A/S forhandler flotte marmor fliser og bordplader i natursten"


GrusDirekte.dk leverer jord og granitskærver til mange formål

GrusDirekte.dk

GrusDirekete.dk sælger både jord, grus, granitskærver, sand og leverer direkte til din dør altid til tiden. Læs mere her. 

» Læs resten af "GrusDirekte.dk leverer jord og granitskærver til mange formål"


Find den helt rette brændeovn eller pejseindsats hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter

Du finder alverdens modeller og varianter af alt fra brændeovne, gaspejse, pejseindsatse og meget mere hos www.himmerlandspejsecenter.dk. Her er du altid sikret imponerende sortimenter med en lang række modeller, så du nemt kan finde noget, der passer til din smag og indretning. Desuden er du altid sikret den bedste kvalitet, når du vælger at handle her.

» Læs resten af "Find den helt rette brændeovn eller pejseindsats hos Himmerlands Pejsecenter"


Find inspiration til badeværelset og vælg de helt rette badeværelsesfliser hos Flise Bent

nyt-baderum.dk

Har du planer om at få renoveret badeværelset, og leder du efter en hjemmeside, der kan hjælpe dig frem til en løsning? Så kan du med fordel tage et kig hos Flise Bent, hvor de tilbyder god badeværelse inspiration. Du kan også få hjælp til at finde frem til de helt rette badeværelsesfliser. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på flisebent.dk.

» Læs resten af "Find inspiration til badeværelset og vælg de helt rette badeværelsesfliser hos Flise Bent"


Elevationsbunde og sengerammer til konkurrencedygtige priser

Schwarz Senge

Køb en god elevationsbund, og se sortimentet af sengerammer hos Schwarz Senge. Du kan frit vælge imellem artikler til soveværelset fra nogle lækre mærker. Køb senge som kontinentalsenge og boxmadrasser fra Carpe Diem, Getama, Jensen, Viking og flere andre producenter. Se også modellerne på schwarz.dk, hvor der f.eks. er gode tilbud på demosenge.

» Læs resten af "Elevationsbunde og sengerammer til konkurrencedygtige priser"


Find gulvfliser med stenlook og diverse tilbehør til fliser hos Danskfliselager.dk

Danskfliselager.dk

Der er mere end én god grund til at have Danskfliselager.dk med i dine overvejelser, når du skal købe fliser. Skal du f.eks. købe tilbehør til fliser af den ene eller anden art, eller er du på udkig efter gulvfliser med stenlook? I begge tilfælde, kan du roligt regne med at butikken har præcist hvad du leder efter. Og husk at fordi priserne på fliser og tilbehør til fliser er iblandt de bedste i landet, så bliver det hurtigere lidt sjovere at shoppe hos dem. Læs mere i artiklen herunder.

» Læs resten af "Find gulvfliser med stenlook og diverse tilbehør til fliser hos Danskfliselager.dk"


Godt udvalg af fliser til badeværelse og fliser til køkken i god kvalitet hos Flise Bent

Flise Bent

Der findes hos Flise Bent et bredt udvalg af flotte og gode fliser og klinker, i den bedste kvalitet. Det brede sortiment byder på fliser til badeværelset, samt flotte fliser til køkkenet. Alle fliser fås i lækre design og farver, så de kan passe ind i ethvert hjem.

» Læs resten af "Godt udvalg af fliser til badeværelse og fliser til køkken i god kvalitet hos Flise Bent"


Profilmetal A/S forhandler lægter til ethvert projekt samt tagrender med AluZink belægning

Profilmetal A/S

Der er hos Profilmetal A/S altid gode muligheder for at handle, hvis man søger de bedste byggematerialer. Det brede sortiment udbydes til B2B kunder, hvor der loves konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

» Læs resten af "Profilmetal A/S forhandler lægter til ethvert projekt samt tagrender med AluZink belægning"


Fliser til badeværelset med skifferlook på www.flisebent.dk

Flise Bent

Den danske forhandler Flise Bent er en populær butik at handle i, for alle danske kunder som har brug for et godt sted at købe fliser til badeværelset, fliser til køkkenet eller fliser til haven. Det er der uden tvivl flere gode grunde til, f.eks. den at man altid finder et ekstra stort udvalg, og mange spændende kategorier. Vidste du f.eks. at de både har kategorier til fliser med skifferlook og fliser med trælook? Kort sagt, er butikken den helt rette at finde inspiration hos, uanset hvilken type fliser man leder efter.

» Læs resten af "Fliser til badeværelset med skifferlook på www.flisebent.dk"


Terracotta krukker til haven på karma-shop.dk

Karma Shop

Køb de smukkeste terracotta krukker til haven. Vælg imellem mange typer havekrukker via karma-shop.dk, der har en del års erfaringer i krukkesalg. Bestil også vandkunst, havefigurer, tøj, tasker, Buddha figurer og andet skønt til have, hjem og dig selv. Karma Shop leverer til hele landet.

» Læs resten af "Terracotta krukker til haven på karma-shop.dk"


Få lavet et flot microcement gulv i dit hjem af dygtig møbelsnedker i Aarhus

Borghus Design

Hos Borghus Design kan du finde super eksklusivt nyt nordisk design inden for gulve og møbler. Skal du bruge en møbelsnedker med en unik stil eller drømmer du om et microcement gulv, så læs med her.

» Læs resten af "Få lavet et flot microcement gulv i dit hjem af dygtig møbelsnedker i Aarhus"


Hos Dorch & Danola finder du bl.a. Milwaukee el værktøj og MAKITA værktøj i høj kvalitet

Dorch & Danola

Er du på udkig efter noget nyt og smart værktøj, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dorchdanola.dk hvor Dorch & Danola giver dig indblik i deres store udvalg af bl.a. Milwaukee el værktøj og MAKITA værktøj.

» Læs resten af "Hos Dorch & Danola finder du bl.a. Milwaukee el værktøj og MAKITA værktøj i høj kvalitet"


Billigt brænde og træbriketter - Levering på Sjælland

Den Gamle Brugs

Den Gamle Brugs forhandler billigt brænde. Der er nemlig mange gode tilbud på dgb-braende.dk, og denne forhandler leverer på hele Sjælland. Vælg imellem alt fra træbriketter og løst brænde til træpiller på 6 mm og 8 mm.

» Læs resten af "Billigt brænde og træbriketter - Levering på Sjælland"


Sålbænke og travertin fliser til salg via www.inpro.dk

Inpro A/S

Leder du efter fliser i travertin eller en ny sålbænk? Så besøg www.inpro.dk, som har mange års erfaringer også med skifer og marmor. Tag et kig på de mange muligheder i natursten, men også keramiske fliser via inpro.dk.

» Læs resten af "Sålbænke og travertin fliser til salg via www.inpro.dk"


Bio-Pejs.dk - Stort biopejs udvalg online

Bio-Pejs.dk

Hver gang man besøger Bio-Pejs.dk, bliver man præcist som navnet antyder præsenteret for et af landets absolut bedste udvalg inden for biopejse. Forhandleren har god erfaring i branchen, og man skal da heller ikke bruge ret lang tid på deres hjemmeside, før man indser at der på alle måder er tale om en forhandler, der ved hvad de har med at gøre. Vil du vide mere om butikken, så læs videre i artiklen herunder.

» Læs resten af "Bio-Pejs.dk - Stort biopejs udvalg online"


Skab en hyggelig stemning i hjemmet med en flot brændeovn eller pejseindsats

Himmerlands Pejsecenter

Ny pejseindsats hjemme i stuen, eller måske en ny flot brændeovn? Hos Himmerlands Pejsecenter bliver begge dele til virkelighed lige nu. I begge kategorier finder du nemlig en masse flotte modeller, og helt sikkert også en brændeovn eller pejseindsats, der vil passe perfekt ind i jeres stue. Og husk, at skulle I have spørgsmål af den ene eller anden art, sidder en venlig kundeservice klar til at hjælpe. Læs mere i artiklen herunder.

» Læs resten af "Skab en hyggelig stemning i hjemmet med en flot brændeovn eller pejseindsats"


Online forhandler af rustikke højbede og plantekasser i stål

byJEMA

Hos byJEMA kan du fine højbede og plantekasser i stål og med et rustikt look. Læs mere om de flotte design her. 

» Læs resten af "Online forhandler af rustikke højbede og plantekasser i stål"


Find babyudstyr i bedste kvalitet på www.homeyness.dk

Homeyness

Er du på udkig efter nyt babyudstyr af den bedste kvalitet? Så kan du med fordel tage et kig forbi homeyness.dk, hvor de byder på et bredt og godt udvalg. Her kan du blandt andet tage et kig på sengetøj og savlesmækker. Læs mere om produkterne og hjemmesiden herunder eller se hele udvalget på www.homeyness.dk.

» Læs resten af "Find babyudstyr i bedste kvalitet på www.homeyness.dk"Stort udvalg af Siemens produkter og støvsuger mundstykker hos Fnugfri.dk

Fnugfri.dk

Vil du gerne sørge for, at du altid kan holde dit hjem rent, bør du overveje at tage et kig forbi Fnugfri.dk. Herinde byder de på et bredt udvalg af støvsugere og tilbehør dertil, hvor du kan finde lige det, du skal bruge. På hjemmesiden kan du blandt andet finde mærket Siemens og støvsuger mundstykke. Find udvalget på www.fnugfri.dk.

» Læs resten af "Stort udvalg af Siemens produkter og støvsuger mundstykker hos Fnugfri.dk"Skræddersyede løsninger indenfor beboelsespavilloner og beboelsesvogne

FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S sælger skræddersyede løsninger indenfor modulbyggeri og beboelsesvogne. Læs fx om en smart beboelsespavillon her.

» Læs resten af "Skræddersyede løsninger indenfor beboelsespavilloner og beboelsesvogne"


Kajdis Algerens tilbyder alt fra ordinær rensning af træterrasser til graffitirens

Kajdis Algerens logo

Kajdis Algerens stor erfaring inden for stort set alt der har med rengøring af udendørs arealer at gøre. Det betyder at man varetager alt lige fra rensning af træterrasse til graffitirens, hvis man har været så uheldig at blive udsat for den type hærværk. Uanset opgavens størrelse, kan du være sikker på at virksomheden går ambitiøst og professionelt til værks, og anvender effektive og moderne metoder. Læs mere i artiklen herunder.

 

 

 

» Læs resten af "Kajdis Algerens tilbyder alt fra ordinær rensning af træterrasser til graffitirens "Kædesave og saltspredere - Høj kvalitet til gode priser online

Bahn-Larsen

Bliv klar til snevejret og vintertiden med de rette havemaskiner fra Bahn-Larsen. Køb en saltspreder eller kædesav til en god pris på www.bahn-larsen.dk - altid et stort udvalg fra de kendte mærker!

» Læs resten af "Kædesave og saltspredere - Høj kvalitet til gode priser online"


Her kan du bl.a. købe støbemix grus 0-16 mm og sorte granitskærver 11-16 mm til gode priser

GrusDirekte.dk

Ligegyldigt om du er på udkig efter sorte granitskærver eller støbemix af grus, kan du godt indstille jagten. For GrusDirekte.dk forhandler netop disse og et væld af andre produkter fra grusgraven. Den velassorterede webshop leverer til hele landet, og i de følgende to afsnit kan du læse mere om den spændende og erfarne virksomhed.

» Læs resten af "Her kan du bl.a. købe støbemix grus 0-16 mm og sorte granitskærver 11-16 mm til gode priser"


Daily-Living.dk sælger blandt andet postkasser og reoler til hjemmet

Daily-Living.dk logo

Hos Daily-Living.dk kan du finde alt i indretning til det moderne hjem. Læs om designer postkasser og reoler her.

 

» Læs resten af "Daily-Living.dk sælger blandt andet postkasser og reoler til hjemmet"


Hos Ekoheat kan du bl.a. købe pillefyr reservedele som eksempelvis en kondensator i god kvalitet

Ekoheat

Hos Ekoheat kan du blandt andet købe pillefyr reservedele, som fx en kondensator. Webshoppen forhandler alt inden for træpillefyr til gode priser, og du kan se deres spændende sortiment, hvis du klikker ind på ekoheat.dk. Læs med her, hvis du vil blive klogere på det spændende foretagende.

» Læs resten af "Hos Ekoheat kan du bl.a. købe pillefyr reservedele som eksempelvis en kondensator i god kvalitet"


Bredt udvalg af grill og brændeovne i høj kvalitet hos Harald Nyborg

Harald Nyborg

Hvad enten man er på udkig efter en ny grill, eller man godt kunne tænke sig at varme huset op på den hyggeligste måde, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Harald Nyborg. Her finder man nemlig både grill og brændeovne af høj kvalitet og til de bedste priser. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.harald-nyborg.dk.

» Læs resten af "Bredt udvalg af grill og brændeovne i høj kvalitet hos Harald Nyborg"


Inpro A/S sælger blandt andet skifer samt sålbænke til hus og hjem

Inpro A/S logo

Hos Inpro A/S kan du finde alt i skifer gulve- og vægge samt meget mere. Læs mere om sålbænke, trappetrin og vindueskarme her.

 

 

» Læs resten af "Inpro A/S sælger blandt andet skifer samt sålbænke til hus og hjem"


Flot badeværelse design til en god pris

Flise Bent

Design dit badeværelse til en god pris. Hos Flise Bent har du utallige muligheder, uanset om du er til Toscana eller nordisk stil. Læs mere online, og beregn, hvor meget et nyt baderum kommer til at koste dig.

» Læs resten af "Flot badeværelse design til en god pris"Hos virksomheden First Floor Copenhagen finder du bl.a. en smart New Yorker væg i flot design

First Floor Copenhagen

First Floor Copenhagen er en moderne dansk designervirksomhed, som har specialiseret sig i at designe og producere funktionelle og æstetiske løsninger til hjemmet, som New Yorker vægge - og døre, stålborde, tilbehør til badeværelset og lignende slags interiør. Man arbejder primært i stål og andre typer jern, og alle produkter har rødder i hædrede danske designtraditioner, men altid med et unikt twist, som gør First Floor Copenhagen til et spændende mærke på scenen for dansk møbelkunst, som helt sikkert kan anbefales.

» Læs resten af "Hos virksomheden First Floor Copenhagen finder du bl.a. en smart New Yorker væg i flot design"


Tænd op derhjemme med billigt brænde leveret til dig i Kalundborg

Den Gamle Brugs

Hvis du leder efter en virksomhed, der kan levere brænde i Kalundborg, er Den Gamle Brugs bestemt noget for dig. Her kan du købe billigt brænde af forskellige sorter og en masse andre træprodukter, som fx træpiller og træbriketter. Hvis du vil blive klogere på foretagendet, kan du blot læse med her.

» Læs resten af "Tænd op derhjemme med billigt brænde leveret til dig i Kalundborg"


Kategorier