Bestil rhododendron sphagnum og dværgrhododendron fra rhodobutik.dk

Når man skal plante rhododendron eller dværgrhododendron, så er det vigtigt, at det bliver plantet i god rhododendron sphagnum. Det kan du få inde hos Rhododendron-Haven, hvor du får kvalitetsfyldt sphagnum, som kan give dine planter de bedste forudsætninger. Det er også vigtigt at vide, hvor de kan placeres i haven, og hvor meget vand de skal have.

Rhododendron-Haven

Få fat i rigtig rhododendron sphagnum 

Ude på markedet er der alt for mange former for sphagnum, der desværre ikke egner sig til surbundsbede, hvor planterne kan trives i mange år. På poserne rhododendron sphagnum poserne, står det beskrevet, at indholdet er velegnet til rhododendron. Hvordan finder du så god og kvalitetsfyldt rhododendron sphagnum? Man kan karakterisere god rhododentron sphagnum som værende lyst og klumpet. Man skal dermed tydeligt kunne se og mærke, at der er knolde og klumper i, når man sætter hånden mod posen. I forhold til den lyse farve, så er en god tommelfingerregel, at jo mere rhododendron sphagnum ligner jord, jo ringere er den. Hvis man køber rhododendon sphagnum i hårdpressede poser, så kan det være svært at sammenligne, og derfor er et godt udgangspunkt at mærke efter, om der er knolde og klumper i. Se flere gode råd om eller køb rhododendron sphagnum på: www.rhodobutik.dk.  

Plant dine dværgrhododendron i god sphagnum 

Hos Rhododendron-Haven kan du købe lækre rhododendron planter. Hos dem kan du finde dværgrhododendron i et væld af flotte farver, som om sommeren kan give prikken over i’et i en smuk have. Men det er ikke nok kun at lade dværgrhododendron vokse i god og sund sphagnum og dermed regne med, at de bliver flotte af sig selv. Det handler nemlig også om placering og vand. For mens nogle dværgrhododendron sagtens kan stå i skygge, så kan andre stå i direkte solskin. Hvordan du finder ud af, hvor dine nykøbte dværgrhododendron kan stå, kan du finde ud af ved at kigge på blomsten. For en generel tommelfingerregel siger, at jo større bladene på blomsten er, jo bedre kan den tåle at stå i skygge - og omvendt. Når det så er sagt, så vil dværgrhododendronens flotte blade også spire og komme frem på grund af den rigtige mængde vand. Det er nemlig vigtigt, at blomsten får tilstrækkeligt med vand, så jorden omkring den er fugtig. Det kan man gøre selvfølgelig ved hjælp af vand, men også ved hjælp af grangrene og barkflis rundt om blomsten, så det holder på fugten i jorden. Dermed behøver man faktisk ikke at vande blomsten så ofte. Ønsker du dværgrhododendron så køb det på rhodobutik.dk.

Kategorier