Biopejs til indbygning og fritstående biopejs i høj kvalitet hos Flame-it

Det er utroligt hyggeligt med en pejs i hjemmet, der kan give både liv, lys og hygge. Hos Flame-it har de samlet forskellige typer biopejse, der giver dig mulighed for hygge uanset hvor meget plads, du har. Du kan blandt andet finde biopejs til indbygning eller vælge en fritstående biopejs.

Flame-it

Undgå sod og røg med biopejs til indbygning

Når du har brug for en smart pejs i hjemmet, så kan du med god samvittighed vælge biopejs til indbygning fra Flame-it. Alle de modeller du finder på siden, er produceret i EU og har TÜV certifikat. Med en biopejs til indbygning, er der ikke behov for hverken skorsten eller aftræk. Det er der intet behov for, da biopejsene hverken soder eller afgiver røg. En biopejs til indbygning bruger bioethanol, der skaber CO2, en smule fordampet vand og den dejlige varme fra ilden. Når du skal fylde en biopejs med bioethanol, foreslås det at du bruger en tragt, som du ikke bruger til andet. Deres indbygningspejse kan monteres direkte på din væg i stuen, køkken eller hvor du ellers ønsker det. Du kan ikke blive andet end tilfreds med en indbygget biopejs, der netop ikke vil optage for meget plads, og vil være en flot detalje i hjemmet. Lær mere om biopejs til indbygning hos flame-it.dk.

Fritstående biopejs giver hyggelig lys og varme

Du kan dog også finde en fritstående biopejs, der kan give den helt rigtige stemning, når du sidder ude på terrassen. Flame-it har et spændende udvalg af fritstående biopejse, som bl.a. deres høje modeller 1001 og 1002. De kan specielt give et rigtig lækkert look på terrassen, når solen er ved at gå ned. De giver dermed både varme, samt et hyggeligt lys. Du kan også vælge mindre fritstående biopejse, der kan stå på bordet som flot pynt. Det kan bl.a. være model 301, 302 eller 303. Du kan også vælge forskellige farver, så du kan få en fritstående pejs, der matcher dine forestillinger bedst muligt. Som med de andre biopejse, kan du være sikker på at de fritstående er produceret i EU og har TÜV certifikat. En fritstående biopejs skal også bruge bioethanol, og det er derfor ideelt, at du har en tragt, til at påfylde den, når den skal fyldes igen. Er du interesseret i en fritstående biopejs, så bør du besøge flame-it.dk, og se hvad de har at byde på.

Flame-it tilbyder flotte biopejse til lave priser og med fri fragt. Du vil desuden være sikret hurtig levering på kun 1-2 hverdage.

Kategorier