GroomUs forhandler Core tørfoder til hunde og Ashley Craig balsam til hunde

Hos GroomUs er ambitionerne højere end som så. At forhandle hundeprodukter fra bedste skuffe, er nemlig ikke alt hvad denne webshop er til for. Her vil man ligeså gerne dele ud af den store viden om hunde, sådan at hundepleje kan være for alle og enhver. Gå på opdagelse i udvalget af Core tørfoder, Ashley Craig balsam og masser af hunde-viden på www.groomus.dk.

GroomUs

Core tørfoder til hunde er 100 % kornfri

Med Core tørfoder til hunde er din hund sikret noget af det bedste foder på markedet netop nu. Tørfoder fra Core er nemlig ikke bare lavet af naturlige råvarer, men også helt uden tilsætningsstoffer eller andre unødvendige fyldstoffer. Udover dette er Core tørfoder til hunde også 100% kornfri, fordi korn hyppigt er årsagen til allergi eller andre hud- og pelsproblemer. Du kan vælge mellem mange forskellige smage såsom lam, kylling eller kalkun—eller måske lade hunden vælge helt selv. Det er altså med din hunds ve og vel i tankerne, at GroomUs forhandler Core foder til alle størrelser og racer.

Pas pelsen med Ashley Craig balsam til hunde

Ashley Craig balsam til hunde er et andet produkt, der bestemt vil opgradere din hunds hverdag en del. Hvis dine hundes pels hælder mod de ru, krøllede eller fedtede typer, vil de bestemt få masser ud af en behandling med Ashley Craig balsam til hunde. Det populære produkt bruger et nyt banebrydende koncept, der arbejder sig fra indersiden, og ud af de fine hårstrå. På sigt gør dette pelsen meget mere hårdfør, samtidigt med at den fugter og styrker de førnævnte pelstyper. Prøv derfor Ashley Craig balsam til hunde, hvis du vil forkæle din lille ven og give ham eller hende en skinnende pelsdragt, som I kan vise frem med stolthed. Sidst men ikke mindst fås produkterne i flere forskellige varianter, for eksempel med eller uden parfume.

Besøg www.groomus.dk, hvis du vil vide mere om de mange produkter, der kan med garanti kan få dine hunde til at logre med halerne af begejstring.

Kategorier