Køb Damaskus knive og japanske knive hos SevenSpoons

SevenSpoons har et smukt udvalg af japanske knive såvel som Damaskus knive til professionelle kokke såvel som entusiaster. Læs mere her.

SevenSpoons

Flotte og effektive Damaskus knive til kokke

Søger du skarpe kokkeknive, der både giver udsøgt præcision og effektivitet i køkkenet, såvel som lang holdbarhed og skarphed, så se udvalget af Damaskus knive hos SevenSpoons. De har i mange år lavet de bedste Damaskus knive på markedet. Damaskus knive er en fællesbetegnelse for kokkeknive, der er smedet med over 33 lag stål. Dette giver det karakteristiske og tydelige mønster, hvor alle lagene er synlige som en slags marmorering af stålet. Til nogle knive bruges der flere hundrede lag stål. Denne teknik er især kendt fra Japan, som laver de bedste kokkeknive i verden. Stålet kommer fra Himalaya bjergkæden, og Damaskus knivene er smedet efter japanske teknikker. De bruger ofte karbonstål i deres knive, og det betyder at stålet har et højt indhold af kulstof, hvilket gør at knivene holder skarpheden i længere tid. Damaskus knive i karbonstål er desuden lettere at slibe op, men ruster til gengæld lettere, hvilket kræver en smule bevidsthed om vedligeholdelsen af kniven. Det gælder for alle Damaskus knive, at det er en god ide at sætte sig ind i, hvordan kniven bedst vedligeholdes. Hvis du køber en Damaskus kniv, så er det en investering, som du skal værne om. Dvs. du ikke skal smide dem i opvaskemaskinen, lade den ligge med vådt blad og skæfte etc. En god kokkekniv kan holde hele livet, men den skal selvfølgelig behandles ordentligt, og du skal stryge den på dit strygestål hver eneste dag, for at holde skarpheden ved lige. Til gengæld får du en kniv, som ikke har nogen mage og som vil være en fornøjelse at bruge hver eneste dag.

Gør madlavningen bedre med japanske knive

SevenSpoons sælger også Japansk Chario Damask kokkeknive smedet efter San-Mai metoden. De har modeller i smukt oliventræ og sølvindlæg, og af de japanske knive, så er dette nogle af de bedste. Du vil helt sikkert kunne finde en god japansk knive efter din smag i butikken, for der er mange forskellige at vælge imellem. Og hvis du har en kær, som elsker at lave mad, så har du også her en fantastisk gaveidé. Der findes mange forskellige modeller og det smukke damaskus-stål er karakteristisk for de japanske knive, der bruger over 33 lag stål, og nogle gange flere hundrede. Deres skarphed er unik og kender ingen mage. Du vil uden tvivl kunne finde de helt rette japanske knive til dit køkken, uanset om du er professionel eller bare entusiast. Madlavning er for alle, og gode japanske knive bør også være det, de nemlig gør en verden til forskel, når man skal snitte, skære og hakke sine råvarer i køkkenet.

Kategorier