Spagnum og rhododendron planter til salg på rhodobutik.dk

Se det store udvalg af rhododendron planter på www.rhodobutik.dk, og køb med seriøse kundefordele. Du har bl.a. mulighed for levering til weekenden og billig fragt. Det behøver ikke at koste en formue, hverken hvis man leder efter spagnum, gødning eller selve planterne - i hvert fald ikke hos Rhododendron-Haven!

Rhododendron-haven

Smukke rhododendron planter til din have

Man plejer at opdele rhododendron planter i to typer, ligesom det er tilfældet for så mange andre planter - nemlig i hybrider og vildarter.

Hybriderne er krydsede rhododendron planter. Her har man prøvet kunstigt at fremme nogle visse egenskaber, som gør, at de trives bedre i kulde, blomstrer i længere tid, har en iøjnefaldende farve etc. Rhododendron-Haven er specialister i hybrid rhododendron planter og tilbyder altid et stort udvalg fra egen have.

Du har også mulighed for at købe vildarter billigt på rhodobutik.dk. Vildarter findes også i naturen og er et populært valg hos de mest garvede entusiaster. Vildarter kan have mere spændende og anderledes løv, store blade og andre egenskaber, som til en vis grad adskiller dem fra de krydsede typer.

Klik ind på rhodobutik.dk nu, og læs mere om vildarter samt krydsede rhododendron planter. Gør en god handel, og invester i din passion.

Ægte rhododendron spagnum til døren

Det er vigtigt, at man også tænker på spagnummen. Hos Rhododendron-Haven forhandles specialtilpasset rhododendron spagnum, der indeholder unikke egenskaber, der får planterne til at trives bedre. I modsætning til de typiske varianter, så er denne mere lys i farven. En knoldet spagnum er bedst for, at de kan trives, og den skal føles klumpet i teksturen, når man kører hånden igennem den. Hvis du vil være sikker på at benytte den rette rhododendron spagnum, så køb fra egenproduktionen på rhodobutik.dk. Så er du sikret høj kvalitet.

Kategorier