Personlig månedskalender og plakater til badeværelse fra Pluma Posters

Hos Pluma Posters får du plakater i moderne designs og billedrammer, der passer til. For eksempel har de 8 forskellige plakater til badeværelse til salg. Det er moderne akvareller med "håndskrift" og blokbogstaver, som er designede af deres egne professionelle plakatkunstnere. Du kan også lave dig en lækker månedskalender. Med den bliver det nemt for dig at overskue hele familiens aktiviteter i hverdagen. Bestil en personlig tekst på din månedskalender online hos pluma.dk.

Pluma Posters

Design din personlige månedskalender online

Hos Pluma Posters kan du købe en super praktisk månedskalender online, der let kan hænges op i hjemmet. Det kan være i entréen, i køkkenet, i stuen eller på dit eget værelse. Din månedskalender er inklusive glasramme og tusch, så du let kan skrive familiens planer ind og hurtigt ændre dem igen. Hæng den i hjertet af huset, så alle kan se, hvad de selv og andre skal. Du kan vælge din månedskalender i Egetræ & Beige eller Sort træ & Grå. Vælg A3 eller 50 x 70 cm. Angiv antallet af kolonner og skriv dine personlige tekster i feltet, beregnet til det. Du kan vælge at dele den med familien, eller blot holde den for dig selv, til dine travle planer, så du let og hurtigt kan få overskud over, hvad du skal på en måned. Bestil på pluma.dk, hvis du er interesseret i at have en månedskalender.

Plakater til badeværelse med strejf af humor

Pluma Posters tilbyder også plakater til badeværelse til salg, så du kan vælge mellem 8 forskellige plakater til badeværelset i 9 smukke farver. Det er gammelrosa, grøn, gul, irgrøn, laks, lilla, lyserød, sort/hvid og turkis. Derfor får du én, der passer til dine farver. Plakaterne er trykt på lækkert, tykt 235 grams satin kvalitetspapir. De bliver løftet til noget større i en ramme, og også der får du valgmuligheder. Det anbefales at bruge billedrammer, når du vil have plakater til badeværelset, da det er et vådrum. Vælg teksten efter, hvilken type, du er. Please seatyourself er humoristiske plakater til badeværelset, fordi man normalt ville forvente at blive tilbudt, en stol, lænestol eller sofa og ikke et toilet, og samtidig opfordrer den d’herrer til at sætte sig ned. Du får den i 5 forskellige størrelser fra A5 til 70 x 100 cm, sidstnævnte, hvis der er nogen, der har svært ved at forstå budskabet! Washyourworriesaway er filosofiske plakater til badeværelser, hvor der kommer tænksomme typer, som arbejder med deres personlige udvikling. Det kan være godt at forstille sig, at man bare vasker sine bekymringer bort.

Kategorier