En smart trædrejebænk og en høvl i høj kvalitet kan købes hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger værktøjer og maskiner til træarbejde. Skal du bruge en trædrejebænk eller en høvl, så læs med her.

Dorch & Danola

Trædrejebænk i smart design

Hvis du vil prøve at dreje træ, så skal du have fat i en trædrejebænk. Trædrejning er en ældgammel teknik, som har været brugt i lange tider til at skabe figurer, skåle og runde former til fx skulpturer eller møbler. En trædrejebænk fungerer på den måde, at et emne kan spændes fast imellem to plader som drejer rundt med høj hastighed og på den måde giver mulighed for, med et drejejern, at skære runde former helt symmetrisk hele vejen rundt om emnet. Et giver mulighed for at lave mange spændende ting, fx flotte bordben, stoleben, skåle og pokaler i træ, baseballbat og meget mere. En trædrejebænk er super let at bruge, og den tager ikke for meget plads. Det er en spændene og sjovt stykke værktøj, som de fleste snedkere bruger ofte, når de arbejder med møbler. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en ny spændene hobby, så tag et kig på hjemmesiden dorchdanola.dk.

Effektiv og praktisk høvl

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags værktøjer til træarbejde. Der er bl.a. mange forskellige save, knive, stemmejern, huljern samt maskiner som drejebænke, båndslibere, planslibere, stiksave, båndsave, kapsave og meget mere. Hvis du skal bruge en god høvl, så kan du også finde det. Der er afrettere og tykkelseshøvle i sortimentet til gode priser. Det er et must-have for enhver snedker, for på den måde kan man plane og afrette træ, så det bliver helt plant og lige. Desuden kan du høvle dit træ ned til helt bestemte tykkelser, hvilket selvfølgelig er nødvendigt, når man fx laver møbler. Der er forskellige gode elektriske modeller i butikken, bl.a. fra mærker som Scheppach og Record Power. Hvis du skal bruge en god høvl, så er det helt sikkert hos dorchdanola.dk du skal lede. Der får du vejledning og super kundeservice oven i købet, hvis du beder om det.

Kategorier