Godt udvalg af bygningssave og stationære maskiner til træ hos Dorch & Danola

Uanset om du leder efter stationære maskiner til træ eller bygningssave, er du kommet til det helt rette sted. For hos Dorch & Danola har de et væld af disse og andre spændende produkter til håndværkeren og gør det selv-manden eller –kvinden. Læs med her for at blive klogere på den velassorterede butik.

Dorch & Danola

Stationære maskiner til træ

Hos Dorch & Danola forhandler de udelukkende stationære maskiner til træ fra markedets bedste producenter. Deres produkter er kvalitetssikrede og matcher altid butikkens eget høje krav om sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. Der findes mange forskellige slags stationære maskiner til træ, ligesom du også kan finde halvstationære maskiner til bearbejdning af træ. Det store udvalg af stationære maskiner til træ hos Dorch & Danola tæller blandt andet drejebænke, vådslibere, båndsave og meget, meget mere. Disse kan både bruges af snedkeren og andre professionelle, mens du naturligvis også kan have dine egne stationære maskiner til træ stående hjemme i værkstedet. Dorch & Danola er meget mere end en professionel, pålidelig og passioneret forhandler af håndværkerrelaterede produkter. Således har de også deres eget serviceværksted, hvor de fx kan reparere dine stationære maskiner til træ.

Bygningssave 

Hos Dorch & Danola kan du også købe bygningssave. Hvis du klikker ind på deres brugervenlige, overskuelige og intuitive webshop, dorchdanola.dk, vil du hurtigt bemærke, at deres udvalg af bygningssave er intet mindre end imponerende. Det erfarne foretagende har foruden webshoppen og serviceværkstedet også deres lager og showroom i Odense, som du naturligvis er mere end velkommen til at besøge, hvis du fx leder efter bygningssave. Både i deres fysiske og online butik kan de tilbyde lave og konkurrencedygtige priser på deres bygningssave, ligesom de altid er garant for hurtig levering, når du handler på internettet. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende bygningssave eller andre af Dorch & Danolas produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte dem allerede i dag.

Kategorier