Facadebeklædning med ståltrapez og inddækninger til stålprofiler – Profilmetal A/S

Profilmetal A/S er stedet at gå hen, hvis du har brug for ståltrapez plader til at beklæde en facade eller som taginddækning. Derudover har de alle de inddækninger til stålprofiler, du har brug for, uanset om dit byggeprojekt indbefatter facadebeklædning eller taginddækning.

Profilmetal A/S

Ståltrapez plader til facadebeklædning, vægbeklædning og tagløsninger

Hvis du har brug for facadebeklædning eller forskellige typer inddækning, så er www.profilmetal.dk et rigtig godt sted at starte. Her har de blandt andet et bredt udvalg af ståtrapez plader med forskellige profiler og mønstre, der blandt andet kan bruges til at beklæde en væg eller facade. Ståltrapez pladerne kan både monteres lodret, vandret eller diagonalt, og der er derfor god mulighed for at vælge et udseende, der falder i din smag eller en opsætning, der passer til lige præcis din bygnings konstruktion. Deres standardmål er fra 2 meter og op til 5 meter, men der er god mulighed for at få ståltrapez plader i specialmål på op til 10 meter. I så fald kontakter man bare deres kundeservice på 56 63 02 22, der også gerne hjælper dig godt videre, hvis du har brug for alternative mål eller fixmål. I det hele taget er du hjulpet godt på vej på deres hjemmeside, hvor du også bliver mindet om at købe hjørner til inddækning af dine indvendige hjørner på din vægbeklædning, som de naturligvis også forhandler.

Bestil inddækninger til stålprofiler i specialmål via www.profilmetal.dk

Som nævnt ovenfor tilbyder Profilmetal A/S også en række inddækninger til stålprofiler, hvor de både har en række standardinddækninger, men også leverer inddækninger til stålprofiler på specialmål efter ønske. Det eneste, du skal gøre, er at sende din tegning med den inddækning, du ønsker, til [email protected], og så kan du være sikker på at få et godt tilbud på inddækninger til stålprofiler i god kvalitet. I deres udvalg af inddækninger finder du blandt andet rygning til tagsten, rund rygning, vindskeder, siderender, fodblik, snefang, vandnæser, skotrender, hatteprofiler og meget mere. Dermed finder du både inddækninger til taginddækning og facadeinddækning, hvor det er fælles for begge typer, at der er dag-til-dag levering på standardinddækninger.

Kategorier