Alternativ til obligationer? Overvej bæredygtige investeringer hos Crowdton

En grøn investering er for mange danskere det indlysende valg. Det er også et marked, hvor der i dag findes en del muligheder. Alternativt kan man investere i obligationer, men der er renten desværre rigtig lav i forhold til tidligere perioder. Crowdton og deres investeringsplatform er en solid måde at parkere formuen på, som sikrer et solidt afkast. Læs mere om miljøvenlige projekter på www.crowdton.com.

Crowdton

Grøn investering med rigtig lav risiko

Det kan virke svært at investere, og det får mange danskere til at afstå. Det er en skam, fordi pengene gør ikke meget arbejde for dig i en bank med 0 % rente eller en meget lav rente. Crowdton har skabt et solidt alternativ, som er miljørigtig investering i solcelleprojekter. Selve investeringsformen hedder crowdlending, hvor man i fællesskab låner ud til bæredygtige projekt. Det er en grøn investering, hvor den helt almindelige dansker går ud og ”leger” bank, og derved får et fast årligt afkast, som det jo også er tilfældet, når banken låner penge ud til dig. Hvis du tænker grønt, men ikke kan lide de store kurssvingninger for grønne aktier, så er denne investeringsmulighed måske noget for dig. Hos Crowdton vælger du selv, hvor lang tid du binder din investering, og dit afkast afspejler så denne bindingsperiode. Foretag en grøn investering, og vær med til at fremme bæredygtige projekter, samtidig med at du forøger din formue. Læs mere om solcelleprojekterne og en lang række af informative blogindlæg på crowdton.com.

Investering i obligationer er mindre lukrativt end før

Der var engang, hvor man kunne finde sikkerhed og et stabilt afkast i obligationer. Når aktierne faldt, så havde man sin sikkerhed i obligationer, men når renterne er så lave, som de er den dag i dag, kan det næppe betale sig mere. Det har fået flere til at kaste hele deres formue efter aktier, men denne risikoprofil er ikke for alle. Et alternativ til obligationer er crowdlending i solcelleanlæg - en lavrisikos investering, som kan give et afkast imellem 3 % og 6,5 % alt efter, hvor lang bindingsperiode du vælger.

Læs mere om grønne investeringer på crowdton.com.

Kategorier