Find brugte maskiner til landbrug, have og park, såsom en Multione minilæsser

JMJ Brørup beskæftiger sig med salg, service og reparation af alt fra landbrugsmaskiner til have- og parkmaskiner. Professionelle maskiner bliver brugt meget, og kræver derfor professionel vedligeholdelse, så de både virker og er klar, når de skal bruges. Hos JMJ Brørup står specialuddannede medarbejdere derfor altid klar på veludbyggede værksteder.

JMJ Brørup

JMJ Brørup forhandler professionelle brugte maskiner

Køb brugte maskiner hos JMJ Brørup. Brugte maskiner fra JMJ Brørup fås til mange forskellige erhverv og mange forskellige behov. Lige nu finder du for eksempel en Wulff 800 med stor rotorklipper uden særlig meget rust. Du finder også en Quadro Pac V ballestabler med stor stabelpræsition og fleksibilitet. Sidst, men ikke mindst, finder du også en Kubota KX19-4 minigraver, der både er i rigtig god stand og kommer med tre graveskovle. Disse brugte maskiner er bare et lille udvalg af de mange brugte maskiner, der løbende lægges op på www.jmj.dk. Du finder altså altid brugte maskiner til både park, have og landbrug på hjemmesiden, og find dem ligeledes altid til utroligt gode priser. Vælg selv om du vil have dine nyindkøbte brugte maskiner leveret til din hjemmeadresse, eller om du vil hente dem ved lokalerne i Ribe.

Køb en Multione minilæsser i god kvalitet her

Er du interesseret i en Multione minilæsser, fås denne dog også fra ny. En Multione minilæsser er en knækstyret minilæsser, der er meget mere end bare en minilæsser. En Multione minilæsser produceres nemlig i Italien af CSF, der har over 30 års erfaring med udvikling og produktion af netop denne type maskine. Dette betyder, at en Multione minilæsser skiller sig ud fra konkurrenternes maskiner i forhold til både teknik, design, smidighed og brugervenlighed. Du bruger derfor en Multione minilæsser præcis, som du ønsker, da mulighederne er mange med denne populære maskine. Find desuden en Multione minilæsser i lang række forskellige modeller hos JMJ Brørup, der alle varierer i forhold til både hk, hydraulik og løftehøjde. Vælg mellem en Multione SD minilæsser, en Multione 9.6 minilæsser eller en 100% eldrevet minilæsser. Disse kan efterfølgende alle sammensættes med over 170 standardiserede redskaber, for ikke at nævne en lang række lokale løsninger. Multione producerer nemlig altid maskiner og redskaber, der er efterspurgt fra kunderne, sådan at din nye maskine altid passer perfekt til dine behov.

Læs mere om de enkelte modeller på www.jmj.dk, hvor du også finder kontaktoplysninger på medarbejdere, der gerne hjælper dig med at vurdere netop hvilke maskiner, der passer dine behov bedst muligt.

 

 

Kategorier