Trænger dine fliser til en hjælpende hånd? Få foretaget professionel fliseimprægnering og fliserens af Aros Facaderens

Fliser kan med tiden blive angrebet af alt fra alger til misfarvninger. Det er både skidt for fliserne og giver et trist udtryk rent æstetisk. Hvis dine fliser er medtaget af vejr og vind, er det vigtigt, at du får dem renset og imprægneret–og det er Aros Facaderens klar til at hjælpe dig med. Her får du professionel fliserens og fliseimprægnering, der giver dine flisearealer det skarpe look tilbage.

aros-facaderens-belægning.jpg

Fliseimprægnering forlænger levetiden på dine fliser

Der er mange fordele ved fliseimprægnering. Imprægnering benyttes forebyggende, da behandlingen beskytter og forlænger levetiden på fliser og andre overflader, såsom træ, metal og sten. Regelmæssig fliseimprægnering forebygger forskellige skader i overfladen, hvilket kan spare dig for dyre reparationer.

Fliser er udsat for årets vind og vejr, og uden imprægnering vil det med tiden resultere i forskellige begroninger og misfarvninger, der tærer på materialet. For at komme problemet til livs har fliserne brug for at blive renset og derefter imprægneret. Hvis du ønsker et flot resultat, du kan få glæde af i mange år, bør du alliere dig med en professionel. Hos Aros Facaderens møder du et firma med over 25 års erfaring i rens af overflader. Du er således sikret en langtidsholdbar fliseimprægnering, der giver dine fliser et helt nyt look.

Fliserens og imprægnering i samme ombæring

Er dine flisearealer af ældre dato, og har de brug for rens, klarer Aros Facaderens naturligvis opgaven. Du kan nemlig få foretaget både professionel fliserens og fliseimprægnering i samme ombæring. Qua deres mange års erfaring i branchen har firmaet stor viden om og erfaring med rengøring og rens af alle slags overflader. De kender alt til materialer og teknikker for at opnå et vellykket resultat.

Indgående kendskab til grænseværdier

Som almindelig forbruger kan det være svært at navigere i junglen af produkter til rensning og behandling af fliser. Der er samtidig en klar og striks lovgivning angående, hvilke kemikalier du må benytte. Hvis du anvender produkter, der overskrider de tilladte grænseværdier, risikerer du at få en stor bøde.

Derfor er det altid en god idé at få fliserens og fliseimprægnering udført af en professionel. Aros Facaderens besidder et indgående kendskab til grænseværdierne, og du er garanteret, at alle forhold bliver overholdt ned til mindste decimal. Hver enkelt behandling bliver afstemt nøje med omfanget af det pågældende fliseareal, så der ikke bruges unødige ressourcer. Du får således altid en løsning, der passer nøjagtig til din opgave.

 

Kategorier