En mørtel fugepistol gør arbejdet med muren lettere

r.PNG

Hvis du skal til at lave noget gør-det-selv arbejde i hjemmet, har du brug for en mørtel fugepistol til fugearbejdet. En mørtel fugepistol er en stor fordel ved at arbejde på husets murstensvægge, da den vil tillade dig at arbejde langt hurtigere end normalt.

Den store fordel ved en mørtel fugepistol er dermed det tidsbesparende. Ikke kun ved selve brugen af mørtel fugepistol, men også efter fugningen, hvor det er lettere at gøre det rent igen. Dernæst kan du bruge noget slibeværktøj. Det vil give dig mere tid til andre dele af gør-det-selv arbejdet, da du ville skulle bruge mindre tid på dette.

Du kan både blande din egen mørtel, eller du kan bruge den, som allerede er lavet til din mørtel fugepistol. Hvis du laver din egen mørtel, så husk plastificering.

Mange fordele ved brug af mørtel fugepistol

Alternativet til en mørtel fugepistol er en fugeske, hvor du manuelt skal presse fugen ind i væggen. Den proces er ganske fejlbarig, medmindre du har stor øvelse i det. Det vil de færreste have, medmindre de arbejder med det til dagligt. I dette tilfælde er en mørtel fugepistol og slibeværktøj en stor hjælp.

En mørtel fugepistol og dertilhørende slibeværktøj til det efterfølgende arbejde, er mere end rigeligt for at klare opgaven. Der er kun gode grunde til at spare tid, når du arbejder på dine egne projekter, og her er det vigtigt med det rigtige værktøj. I dette henseende kommer du ikke udenom hverken slibeværktøj eller mørtel fugepistol.

Let at betjene mørtel fugepistol og slibeværktøj

Når du først har fået en fornemmelse for det, er det ganske let at benytte både mørtel fugepistol og slibeværktøj. Det er blot vigtigt at holde studsen tæt på, og dernæst sikre dig, at fugen trykkes ind med en høj hastighed. Så længe at fugen trykkes korrekt ind og ikke ligger i lag uden på muren, vil du få et godt resultat. Det er dermed lettere end man skulle tro at bruge en mørtel fugepistol - og endnu lettere at benytte slibeværktøj derefter.

Få gode priser hos Rivald

Hos Rivald kan du få gode og konkurrencedygtige priser på mørtel fugepistol og slibeværktøj. Ved et kig i deres sortiment af slibeværktøj til mange formål, vil du kunne få de bedste produkter på markedet uden at skulle betale for meget. Hvis du bliver i tvivl om nogle af de tekniske specifikationer, vil fagpersonerne hos Rivald stå klar til at hjælpe dig. Dermed er du snart i gang med dit gør-det-selv projekt.

Kategorier