Online forhandler af værktøj såsom en overfræser og en trædrejebænk

Dorch & Danola sælger værktøj i professionel kvalitet til billige priser. Læs mere her, hvis du fx skal bruge en overfræser eller en trædrejebænk.

Dorch & Danola

Billig trædrejebænk 

Dorch & Danola har alt i værktøj og maskiner til håndværkere og hobbyfolk. Hvis du fx arbejder med træ, så er en trædrejebænk et super godt stykke værktøj til at lave bl.a. figurer, skåle, cylinderformede skulpturer eller bord- og stoleben med. Der er enormt mange muligheder med trædrejning, og det er en ældgammel teknik, som i flere årtusinder har været brugt til udformning af runde og symmetriske former. I en trædrejebænk kan du spænde et emne fast, som bliver sat i rotation af drejebænken, og det kan du så bearbejde med dit drejejern for at forme det. På drejebænken er der et land, som kan justeres, og på dette kan du støtte drejejernet, så du får kontrollerede bevægelser og på den måde kan lave præcise former. I butikken kan du finde flere forskellige gode og billige trædrejebænke samt alt, hvad du skal bruge af udstyr som fx drejejern i mange forskellige former og størrelser.

Smart overfræser

Hos Dorch & Danola kan professionelle håndværkere såvel som gør-det-selv-personer finde lige der, de skal bruge af værktøj, håndværktøj, el-værktøj og maskiner til bl.a. træ- og metalarbejde. Der er mange forskellige brugbare redskaber i sortimentet, bl.a. en smart overfræser, som kan bruges til at fræse i træ med. En overfræser bruges til at fræser fx riller, mønstre og profiler i træ med. Hvis du skal fræse lister i profil, så er der forskellige fræsehoveder, du kan montere på din overfræser, for at få den ønskede profil. Det er et værktøj, som oftest bruges af professionelle, da det kan løse meget specifikke opgaver i værkstedet. Find en god overfræser i sortimentet til en god pris, og vælg imellem mange forskellige modeller fra bl.a. Festool, Mafell og Holzmann. De sælger værktøj i mange forskellige prisklasser, så der vil helt sikkert være noget, der matcher dit budget i butikken.

Kategorier