Tag din ansigtsterapeut uddannelse i København

Drømmer du om at blive uddannet ansigtsterapeut?

Akademi Rosendalen kan få din drøm til at gå i opfyldelse. På deres akademi kan du tage en uddannelse i ansigtsterapi, komme på kurser og retreats og meget mere.

3.jpg

Hvad er en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, som fokuserer på ansigtet og halsen. En ansigtsterapeut behandler huden, renser, eksfolierer og fugter den ved at bruge forskellige produkter og teknikker. Formålet med en ansigtsbehandling er at få huden til at se yngre og friskere ud samt løsne spændinger.

Som ansigtsbehandler kan du både arbejde på skønhedssaloner eller kurbade, eller du kan starte din egen private klinik derhjemme. 

En grundig ansigtsterapeut uddannelse i København

At blive ansigtsbehandler kræver en uddannelse, og den kan du tage hos Akademi Rosendalen.

Tag din ansigtsterapeut uddannelse i København og lær alt om ansigtets bindevæv, anatomi, vitaminer, teknikker og meget andet.

Hvordan forløber en uddannelse hos Akademi Rosendalen

En ansigtsterapeut uddannelse i København hos Akademi Rosendalen er en kombination af teori og praksis. Du kommer til at lære om bindevævsmassager, akupunktur, vitaminer som gavner huden, kinesiske skønhedsteknikker og meget mere. 

Du vil alt i alt komme igennem 6 moduler, hvor du først bliver introduceret til teknikkerne og ansigtets anatomi. Efterfølgende kommer til at prøve din viden af i praksis. Dine medstuderende får lov til at lægge ansigt til, mens du prøver dine teknikker af på briksen, og omvendt. Selvfølgelig med en dygtig instruktør til stede, som sørger for at det hele forløber helt som det skal.

Sådan forløber din uddannelse

En ansigtsterapeut uddannelse i København hos Akademi Rosendalen forløber over 6 seks moduler. Modul 1 er en introduktion til bindevævet og bindevævsteknikken. I modul 2 lærer man bl.a. om ansigts-refleks-zoneterapi. Lektion 3 er bl.a. en gennemgang af A.L.T.-behandling og øvelser. Lektion 4 Gennemgår bl.a. behandling af undermund, kæbe og ørerne. I lektion 5 gennemgås bl.a. behandling af hals og nakke. I modul 6 sammenfattes det hele, og I lærer desuden om spændende produkter til anvendelse under behandling.

Finansiering under uddannelsen

Du skal være opmærksom på at en ansigtsterapeut uddannelse i København ikke er gratis, men er noget, som du selv skal betale for. Du har mulighed for både at betale det fulde beløb med det samme eller afbetale i rater. 

Når du tager din ansigtsterapeut uddannelse i København, så har du mulighed for at arbejde undervejs. Mens du læser, så kan Akademi Rosendalen hjælpe dig med at få øve-klienter, som betaler for behandlingen. 

Du får lov til at prøve teknikker af på dine øve klienter, som du lige har gennemgået på din ansigtsterapeut uddannelse i København, så din hukommelse stadig er frisk, og så du kan begynde at opbygge erfaring med behandlingsformen. 

Du må have op til 4 øve klinter om måneden, og du bliver naturligvis ikke betalt en lige så høj pris, som hvis du var uddannet ansigtsterapeut. Dine øve klienterne kan dog ikke desto mindre hjælpe dig med at finansiere din uddannelse, og samtidig kan du få masser af praktisk erfaring. Læs mere på Akademi Rosendalen.

Kategorier