Angstbehandling samt generel behandling af depression i Lyngby

Psykolog Maria Bang har en lang erfaring som professionel, autoriseret psykolog bag sig og tilbyder foruden terapi og rådgivning også behandling af en lang række almene psykiske udfordringer, herunder både behandling af depression samt angstbehandling i Lyngby.

 

 

Psykolog Maria Bang logo

Professionel angstbehandling i Lyngby

Mange danskere oplever symptomer på angst i deres hverdag. Angst kan komme til udtryk på mange måder og der findes forskellige former for angst. Det kan være social angst, panikangst, præstationsangst og enkeltangst, som af flere kendes som fobier og kan dække over bl.a. angsten for at flyve. Oplever du symptomer på angst i din hverdag, er det muligt at modtage professionel angstbehandling i Lyngby hos autoriseret psykolog Maria Bang. Gennem sit arbejde i sin konsultation, hvor der blandt andet tilbydes angstbehandling i Lyngby, beskæftiger psykolog Maria Bang sig med metakognitiv terapi, igennem hvilken hun tilbyder sine patienter konkrete værktøjer, til at afhjælpe angstsymptomerne. Angstbehandlingen i Lyngby, som autoriseret psykolog Maria Bang tilbyder, tager udgangspunkt i den enkelte patients behov og konkrete situation, da ingen oplevelser af angst er ens. Oplever du angst i din hverdag eller tvivler du på, om det du oplever måske kunne være angst, kan du hos autoriseret psykolog Maria Bang få hjælp til at forstå hvad det er og modtage kvalificeret og indsigtsfuld angstbehandling i Lyngby hos hende. Leder du efter muligheder for angstbehandlinger i Lyngby, så besøg hendes hjemmeside her: www.mariabang.dk og læs mere om hendes uddannelse og erfaring som psykolog.

Behandling af depression af autoriseret psykolog

Psykolog Maria Bang har en lang erfaring som autoriseret psykolog bag sig og har arbejdet i flere forskellige afdelinger, indenfor psykiatrien. I sin praksis, som holder til i Lyngby området, tilbyder hun behandling af en lang række psykiske vanskeligheder og udfordringer. Hun har blandt andet arbejdet meget med behandling af depression, med hvilken hun har mange års erfaring. I behandling af depression tager hun altid udgangspunkt i den enkelte patient og dennes konkrete livssituation. Hendes praksis er blandt andet funderet på metakognitiv behandling, gennem hvilken tilgang hun i sin behandling af depression tilbyder sine patienter konkrete værktøjer til at komme videre. En sådan tilgang kan bidrage til at patienter hurtigere genvinder deres overskud i hverdagen og i livet generelt. Går du rundt med urolig mistanke om det du oplever kunne være depression, kan et besøg hos en psykolog hjælpe dig til at finde afklaring. Et sådant besøg kan efterfølgende, såfremt nødvendigt, føre til en professionel og kvalificeret behandling af depression, som kan hjælpe dig til at komme videre. Læs mere om autoriseret psykolog Maria Bang, hendes praksis og hendes uddannelse og erfaring her: www.mariabang.dk.

Kategorier