Bliv EFTMR terapeut med traumebehandling uddannelse fra traumeterapeuter.dk

Traumeterapeuter er der brug for, og du kan blive en del af teamet, ved at uddanne dig til EFTMR terapeut. Det er en traumebehandling uddannelse fra traumaterapeuter.dk. Der er hurtig opstart, allerede fra den kommende måned efter tilmelding. Du kan lære meget mere om kurset ved at læse mere herunder.

Traumeterapeuter

Forstå traumer bedre som EFTMR terapeut 

Uddan dig til EFTMR terapeut gennem Traumaterapeuter – det er en uddannelse der tilstræber at uddanne de bedste traumaterapeuter i Danmark. Som EFTMR terapeut vil du have det helt rigtige værktøj, til at blive blandt nogle af de bedste terapeuter i fremtiden. Du har mulighed for at tilmelde dig nogle gratis info-aftener, så du ved præcis hvad det går ud på at uddanne sig som EFTMR terapeut. Her får du muligheden for at møde dine kommende undervisere, blive klogere på selve uddannelsen og få svar på eventuelle spørgsmål. Når du uddanner dig som EFTMR terapeut gennem traumaterapeuter.dk er du sikret fag, som kun de har tilladelse til at undervise i. De brænder for at inspirere dig, så både du og de får mest ud af uddannelsen. Foruden at blive en dygtig EFTMR terapeut, vil de også hjælpe dig til at blive et rummeligt menneske. Lær meget mere om at blive EFTMR terapeut på traumaterapeuter.dk. 

Forstå traumer bedre med traumebehandling uddannelse 

Er du interesseret i at uddanne dig som traumeterapeut, så er en traumebehandling uddannelse fra traumaterapeuter.dk det rette valg. Deres uddannelse i traumebehandling giver dig nemlig alt du skal bruge, for at arbejde med dig selv og andre. De giver dig indsigt i hvem du er, så du kan komme ud over de følelser, der holder dig tilbage. Tager du en uddannelse i traumebehandling, har du mulighed for at forstå andre. Du kan møde op til fysiske intromøder på Sjælland, eller snakke med dem over telefonen. Beslutter du dig for at tage en traumebehandling uddannelse, så er du sikret en effektiv uddannelse, som mange har fået utroligt meget ud af. Du vil komme derfra med værktøj, så du kan hjælpe andre som terapeut, men også så du kan hjælpe og forstå dig selv. Det er nemlig vigtigt at du finder roen i dig selv, for at kunne hjælpe andre med det samme. Tag ind forbi traumeterapeuter.dk, og lær meget mere om, hvad deres traumebehandling uddannelse kan gøre for dig. 

Traumeterapeuter har siden 2018 undervist i EFTMR. De tilbyder et fantastiske program, med fleksible mødetider i forhold til kursusprogrammet. Du kan være sikker på at prisen matcher andre relaterede uddannelser indenfor psykoterapi.

Kategorier